Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexoria [Dedyk] [Medium] [Rework]

Gość krzywy231

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krzywy231
Opublikowano

Graczy przybywa i to cieszy oko :)

Dobry serwerek.

Tream będzie nagrywał?

https://scr.hu/g2dweK

Tak, jutro zaczyna serie, dziś zakończył Zandie.

• Odpowiedzi 311
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobry serwerek.

Tream będzie nagrywał?

no faktycznie... na screenie widać 6 osób i 30 shopów xD

jak tu gra z 400 osób to max...

I nie wiem jaki sens mają tu takie screeny gdzie widać tylko shopy...

Komputer: z NASA.

Opublikowano

Dobry serwerek.

Tream będzie nagrywał?

no faktycznie... na screenie widać 6 osób i 30 shopów xD

jak tu gra z 400 osób to max...

I po co tak negatywnie?

Grałeś na początku? Było 2x mniej graczy a teraz jest 2x więcej i z dnia na dzień przybywa oraz ytberzy również zaczynają nagrywać :)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Duzpo jest tutaj misji na początku/

Kiedy bigmen skonczy nagyrwac bo jego odcinki wcale nie zachęcają do gry ;)

Za ile zł kupie full  isa do exp?

Trudno o perft itemy?

d2dp.png

Gość krzywy231
Opublikowano

Trudno o perft itemy?

Do 30lv dostaniesz ich bodajże 8/10. BIGMEN dalej będzie nagrywać, tak samo dziś już pojawil się Yoshihito, a jutro Tream zaczyna. za 50/60 powinieneś mieć już Full IS (Na stałe, nie czasowy). A co do perfów, latwo nie jest ale na pewno szybciej je wbijesz niż na globalu.

Opublikowano

Trudno o perft itemy?

Do 30lv dostaniesz ich bodajże 8/10. BIGMEN dalej będzie nagrywać, tak samo dziś już pojawil się Yoshihito, a jutro Tream zaczyna. za 50/60 powinieneś mieć już Full IS (Na stałe, nie czasowy). A co do perfów, latwo nie jest ale na pewno szybciej je wbijesz niż na globalu.

Idea privów jest taka, żeby było szybciej i łatwiej, więc twoja odpowiedź nie za bardzo mi poomogła. 

Jaklie tu macie raty co do pl?

3x? 

d2dp.png

Gość krzywy231
Opublikowano

privów jest taka, żeby było szybciej i łatwiej, więc twoja odpowiedź nie za bardzo mi poomogła. 

Jaklie tu macie raty co do pl?

3x? 

Raty były indywidualnie ustalane pod dany typ i grupe potwora, także nie da idealnie się tego sprecyzować. Jeśli mialbym już strzelac to bardziej w kierunku x4/5.

Gość krzywy231
Opublikowano

Zapraszamy dziś o 19:00 na Konkurs OX! Wejście od 25lv.

Opublikowano

Pograłem sobie troche na tym serwerze i stwierdzam, że to jest w miare dobry serwer są niedociągnięcia małe, ale ogólnie w miare przyjemnie się gra.

Możecie zwiększyć minimalnie expa w v2 bo leci wolno ( dawno wbiłem 70 lv i nie płacze )

Co do isu możecie dodać te pd 100% expa? bo za sz to lipa troche xD

DiamondMT2.pl

Gość krzywy231
Opublikowano

Gdy uruchamiam gre nic się nie dzieję, jakieś rady?

Tak, zastosuj się do informacji ze strony głównej.

de0153488a37466ca337970a651d9e72.png

Pograłem sobie troche na tym serwerze i stwierdzam, że to jest w miare dobry serwer są niedociągnięcia małe, ale ogólnie w miare przyjemnie się gra.

Możecie zwiększyć minimalnie expa w v2 bo leci wolno ( dawno wbiłem 70 lv i nie płacze )

Pomyślimy nad tym expem w v2 i PD.

Opublikowano

Gdy uruchamiam gre nic się nie dzieję, jakieś rady?

Tak, zastosuj się do informacji ze strony głównej.

de0153488a37466ca337970a651d9e72.png

Pomyślimy nad tym expem w v2 i PD.

Popraw przy okazji na ww komunikaty przy metkach bo spami w kur.wę "ten metin jest nieprawidłowy" chociaż i tak muszę zabić kilka, a miałem ochote już wyjśc z gry przez ten spam komunikatów.

Tak samo zwiększcie spoty na zinach, bo najwięcej respi się w komnacie smoka (da się wejśc jednym trikiem ( nie hackami) )

Tak samo beran setaou jak on nie raz umie przypier.dolić 42k to ja szans ustac nie mam :O

DiamondMT2.pl

Gość krzywy231
Opublikowano

Dziękujemy za udział w dzisiejszym OX, aktywne są już weekendowe raty 25% EXP'a więcej. W niedziele, o 16:00 zapraszamy na MINI ZUO :)

Screensho_anaaxwq.png

Screensho_anaaxsh.png

Opublikowano

Dziękujemy za udział w dzisiejszym OX, aktywne są już weekendowe raty 25% EXP'a więcej. W niedziele, o 16:00 zapraszamy na MINI ZUO :)

Screensho_anaaxwq.png

Screensho_anaaxsh.png

ile gra osób na serwie? bo zrobiłem sobie małą przerwę a nw czy się opłaca wracać :D 

Gość krzywy231
Opublikowano

Screensho_anaaxwq.png

Screensho_anaaxsh.png

ile gra osób na serwie? bo zrobiłem sobie małą przerwę a nw czy się opłaca wracać :D

500/600 w srodku tygodnia, jak będzie w weekend, zobaczymy.

Gość krzywy231
Opublikowano

Weekendowe raty 25% EXP'a więcej zostały już aktywowane, potrwają do północy. Zapraszamy jutro o 16:00 na MINI ZUO.

Opublikowano

Screensho_anaaxwq.png

Screensho_anaaxsh.png

Nie przesadzaj że tutaj gra tyle osób ja przy cortiumie jak miałem 300 online to miałem x2 razy więcej osób niż Wy :p

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Screensho_anaaxwq.png

Screensho_anaaxsh.png

Nie przesadzaj że tutaj gra tyle osób ja przy cortiumie jak miałem 300 online to miałem x2 razy więcej osób niż Wy :p

Haha Perserga nie rób wstydu  :v

Opublikowano

Piszesz, że nie polecasz bo po raz enty jest rework po czym wchodzę na Twój kanał a tam prezentacja serwerów takich jak Santania czy Debestia. Debestia to kotlet z plikami kupionymi na targu cygańskim a Santania z tego co słyszałem to KOLEJNY serwer Harnasia więc również serwer tworzony w kółko tylko bez dopisku "rework". To jak to jest z Tobą kolego ? Jesteś hipokrytą czy starasz się dla kogoś na zlecenie zrobić antyreklamę ? 

Santania to nie wypał i się sam przejechałem na tym, przez co tego dalej nie nagrywam. I jest gówniana, mogę śmiało to ogłosić :P Debestie, mimo, że przestałem nagrywać (brak balansu w pvp - nie boję się tego powiedzieć, to dla mnie straciło sens tego servera oraz lekkie lagi na servie które mnie irytowały. Nikt mi nie płaci za nagrywanie, więc śmiało mogę powiedzieć wady servera) dalej polecam bo ogólnie server ma swój klimat, Dante przy nim siedzi i poprawia dużo rzeczy oraz słucha propozycji graczy i przede wszystkim stoi już od miesiąca stabilnie.

A Nexoria? Przepraszam bardzo, ale to gówno (przepraszam za słowa) stało ile? Max tydzień? Grałem na starcie tego servera i wyłączyłem po 1h przez ilość bugów jaka tam była... Wszystkie servery Azprime padają bardzo szybko i są nastawione na hajs.

Ja nikogo nie krytykuje, nikogo nie bronie, mówię po prostu prawdę ;)

A po drugie, to jest moje zdanie i mam je prawo wyrazić, nie mam nikomu za złe, że może się z moim zdaniem nie zgadzać.

Pozdrawiam Cie! ;)

A kim ty k***a jestes xD?

Serwer polecam widać że azprime się stara jest reklama itp ,a co do was marni hejterzy to idzicie słuchać dalej tego idioty spawacza i niech wam dalej wpycha fałszywe informacje ...

Co do spawacza to tak , c**j sie sepleni i jest rudy ;c

@ To pic

Skad trutki , ile online , jak z iloscia graczy 

sygna.png

Opublikowano

Screensho_anaaxwq.png

Screensho_anaaxsh.png

Powiadasz 500/600 online? to na oxie powinna być conajmniej połowa czyli 250/300

Dobrze, specjalnie dziś u siebie zrobiłem oxa i w 30 sekund miałem tyle osób co ty ( gdzie ty czekałeś 10 minut na tyle osob), zrobilem ss ile jest na mapie osób : yGXYGiE.jpg

Serwer jest fajny, ale nie lubie jak ktoś kłamie tak bezczelnie.

Gdy napisałem, że na oxie nie ma 200 osób, to azprime mi odpisał, żebym nauczył się matematyki xD

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Screensho_anaaxwq.png

Screensho_anaaxsh.png

Powiadasz 500/600 online? to na oxie powinna być conajmniej połowa czyli 250/300

Dobrze, specjalnie dziś u siebie zrobiłem oxa i w 30 sekund miałem tyle osób co ty ( gdzie ty czekałeś 10 minut na tyle osob), zrobilem ss ile jest na mapie osób : yGXYGiE.jpg

Serwer jest fajny, ale nie lubie jak ktoś kłamie tak bezczelnie.

Gdy napisałem, że na oxie nie ma 200 osób, to azprime mi odpisał, żebym nauczył się matematyki xD

O teraz to dowaliłeś :D Idź i nie wracaj -.-

Opublikowano

Dałem szansę, pogralem jeden dzień, i już mnie kilka rzeczy uderzyło.

Wspaniały client, który aby się odpalił należy usuwać pliki z folderu pack (profeska mocno).

Stosunek administracji, event świąteczny i zuo przesunięte w czasie, ponieważ (cytat z forum) "Krzywy poszedł w melanż zamiast dokończyć event :))))".

Na serwerze nie jest tak dużo osób jak niektórzy starają się to przedstawić, shopów offline nie bierzcie pod uwagę.

Kilka mniejszych bugów, które jednak irytują.

Ja bym nawet na tym serwerze pograł, ale z całym szacunkiem, jak widzę nick Azprime, to właściwie czuje się jakbym grał na wersji "beta" i mógł stracić wszystko w kilka dni. Wielu ludzi włącznie, ze mną grało już na wielu twoich serwerach, na zbyt wielu, żeby jeszcze mieć choć trochę zaufania.

Jak ktoś chce sobie poklikać z okazji wolnego w święta, to polecam, ale to raczej nie jest serwer na długie miesiące.

Gość krzywy231
Opublikowano

Dałem szansę, pogralem jeden dzień, i już mnie kilka rzeczy uderzyło.

Wspaniały client, który aby się odpalił należy usuwać pliki z folderu pack (profeska mocno).

Stosunek administracji, event świąteczny i zuo przesunięte w czasie, ponieważ (cytat z forum) "Krzywy poszedł w melanż zamiast dokończyć event :))))".

Na serwerze nie jest tak dużo osób jak niektórzy starają się to przedstawić, shopów offline nie bierzcie pod uwagę.

Kilka mniejszych bugów, które jednak irytują.

Ja bym nawet na tym serwerze pograł, ale z całym szacunkiem, jak widzę nick Azprime, to właściwie czuje się jakbym grał na wersji "beta" i mógł stracić wszystko w kilka dni. Wielu ludzi włącznie, ze mną grało już na wielu twoich serwerach, na zbyt wielu, żeby jeszcze mieć choć trochę zaufania.

Jak ktoś chce sobie poklikać z okazji wolnego w święta, to polecam, ale to raczej nie jest serwer na długie miesiące.

Dzięki za rzeczową opinie. Jeśli chodzi o event świąteczny, musieliśmy o jeden dzien obsunąć jego włączenie ze względu na drobne komplikacje które pojawiły się wczoraj i niekoniecznie było to spowodowane melanżem, ZUO natomiast odbędzie sie zgodnie z planem. Co do clienta, jest to wina stricte patchera przy następnych przerwach będziemy próbować rozwiązać ten problem na stałe. Odbior projektu to rzecz indywidualna, faktycznie może osoba Azprime Cie trochę odpycha, ale sam z siebie traktuje go w pełni poważnie. Myśle, że kolejne tygodnie i nasz wkład w ten serwer powinny to udowodnić.

Zapraszamy o 18:00 na MINI ZUO. Event Świąteczny zostanie aktywowany dziś w nocy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...