Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexoria [Dedyk] [Medium] [Rework]

Gość krzywy231

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 311
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Witajcie drodzy Nexorianie,

Długo zastanawialiśmy się nad słuszną decyzją, niestety patrząc na aktualne statystyki i tendencje spadkowe jesteśmy zmuszeni do zaprzestania kolejnych prac technicznych.

Mimo ogromnego wkładu z naszej strony, zarówno pieniężnego jak i czasowego, serwer nie idzie w dobrą stronę. Co prawda plan minimum zostanie wykonany bo nie zamierzamy go zamykać, do czasu gdy maszyna wygaśnie. Także z tego miejsca gwarantujemy, że serwer będzie aktywny przez najbliższe 3 miesiące.

Przechodząc do uzasadnienia naszej decyzji, w ostatnim miesiącu podjęliśmy wiele działań mających na celu przywrócenie serwera do życia. Od usunięcia największego problemu (pana A.), po kontakty z youtuberami. Odbywając rozmowy z niemalże czterdziestoma youtuberami straciliśmy całą nadzieje na dalszą kontynuacje projektu. Rozpoczynając konwersacje bądź też jakąkolwiek kampanie reklamową spotykaliśmy się z ogromną falą błędnej krytyki. Wynikającą z oceniania serwera przez pryzmat byłego właściciela. Szczerze żałujemy, że podjęliśmy współpracę z Azprime, mieliśmy rozłączyć się z nim już przed reworkiem obecnego serwera, ale niestety ulegliśmy jego prośbom i przekonaniom. Długo nie musieliśmy czekać, dzięki jego opinii, rozeznaniu w marketingu i podwyższaniu stawek youtuberów naraził naszych, już byłych sponsorów na koszta w granicy 10 tysięcy.

Pragniemy podziękować wszystkim którzy w jakikolwiek sposób udzielali się w żywot nexorii. Mamy nadzieję, że wspólnie spędzony czas przyniósł Wam chociaż trochę radości i przyjemności z gry. Najbliższe trzy miesiące będą odpowiednie na rozstanie się z serwerem, postaramy się umilić Wam ten czas poprzez darmowe pakiety vip oraz przedmioty z is.

Opublikowano

No no, brawo- 6 tygodni to niezły wynik, chociaż do Averiona chyba z dwa tygodnie zabrakło, co? Kiedy kolejny, sześciotygodniowy projekt?

A jak w zapowiedzi napisałem, żeby nie grać bo padnie w mgnieniu oka to się sprzeczaliście, że to coś wyjątkowgo i nie mam prawa porównywać Nexorii do Averiona czy Santerii (?). Schemat znowu ten sam-syf, kiła i mogiła.

Opublikowano

No no, brawo- 6 tygodni to niezły wynik, chociaż do Averiona chyba z dwa tygodnie zabrakło, co? Kiedy kolejny, sześciotygodniowy projekt?

A jak w zapowiedzi napisałem, żeby nie grać bo padnie w mgnieniu oka to się sprzeczaliście, że to coś wyjątkowgo i nie mam prawa porównywać Nexorii do Averiona czy Santerii (?). Schemat znowu ten sam-syf, kiła i mogiła.

Owszem, serwer pod względem marketingu leży/leżał ale to było spowodowane jedną osobą w zespole której już nie ma - Azprime.

Dodatkowo chciałbym wspomnieć, że serwer kładzie większość konkurencji pod względem technicznym jak i samej rozgrywki.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Witajcie drodzy Nexorianie,
Długo zastanawialiśmy się nad słuszną decyzją, niestety patrząc na aktualne statystyki i tendencje spadkowe jesteśmy zmuszeni do zaprzestania kolejnych prac technicznych.
Mimo ogromnego wkładu z naszej strony, zarówno pieniężnego jak i czasowego, serwer nie idzie w dobrą stronę. Co prawda plan minimum zostanie wykonany bo nie zamierzamy go zamykać, do czasu gdy maszyna wygaśnie. Także z tego miejsca gwarantujemy, że serwer będzie aktywny przez najbliższe 3 miesiące.

Przechodząc do uzasadnienia naszej decyzji, w ostatnim miesiącu podjęliśmy wiele działań mających na celu przywrócenie serwera do życia. Od usunięcia największego problemu (pana A.), po kontakty z youtuberami. Odbywając rozmowy z niemalże czterdziestoma youtuberami straciliśmy całą nadzieje na dalszą kontynuacje projektu. Rozpoczynając konwersacje bądź też jakąkolwiek kampanie reklamową spotykaliśmy się z ogromną falą błędnej krytyki. Wynikającą z oceniania serwera przez pryzmat byłego właściciela. Szczerze żałujemy, że podjęliśmy współpracę z Azprime, mieliśmy rozłączyć się z nim już przed reworkiem obecnego serwera, ale niestety ulegliśmy jego prośbom i przekonaniom. Długo nie musieliśmy czekać, dzięki jego opinii, rozeznaniu w marketingu i podwyższaniu stawek youtuberów naraził naszych, już byłych sponsorów na koszta w granicy 10 tysięcy.

Pragniemy podziękować wszystkim którzy w jakikolwiek sposób udzielali się w żywot nexorii. Mamy nadzieję, że wspólnie spędzony czas przyniósł Wam chociaż trochę radości i przyjemności z gry. Najbliższe trzy miesiące będą odpowiednie na rozstanie się z serwerem, postaramy się umilić Wam ten czas poprzez darmowe pakiety vip oraz przedmioty z is.

No niestety znam ten ból niektórzy youtuberzy patrzą tylko na właściciela serwera, a nie całego serwera.

W końcu youtuber promuje serwer, a nie daną osobę.

Najgorsze jest to, że jeśli komuś zależy na serwerze, to ma pod górke, a jakiś inny typ, który robi serwery pod $$ to youtuberzy do niego kleją się jak nie wiem co.

Powodzenia z projektem grałem troche i dość fajnie się grało.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

GRAŁEM CHWILĘ. JAK NA MOJE SERWEREK "TAKI SE". SZKODA, ŻE SERWERY TERAZ TO TAKA HYDRA PADNIE JEDEN POSTANĄ 2 

JAK KTOŚ CHCE ZROBIĆ SYGNATURKĘ PROSZĘ PISAĆ NA PW  :sex:

Opublikowano

Jako sponsor oraz reprezentant firmy BlazingCode śmiało mogę powiedzieć, że owej osoby Azprime nie ma już w zespole nexori.

Uwierzę jak serwer postoi jeszcze rok, jak będziesz wypisany w prezce, dostępny w grze. 

A drugą sprawą jest to że stara administracja została więc nowym serwerem Azprime kto będzie się "opiekował" ? Ano powstanie nowy serwer, ale nie będzie już w tym czasie tego serwera. 

Póki co to tylko takie przekomarzanie się na słowa bo dowodów brak...

Nie ma problemu, może i dłużej tylko aby gracze grali bo możemy hostować serwer nawet jak będzie grało 10 osob :)

Trobol jednym słowem "kompromitacja", ale nie Azprime gdyż po nim się można było tego spodziewać tylko Twoja. Kolejne słowa rzucane na wiatr by tylko gracze pakowali PLN do ostatnich dni serwera. 

Z tego co piszą ludzie to na serwerze jest 50 graczy więc gdzie te twoje 10 osób ?

Aha i to co pisałem w innej wiadomości, już za niedługo możecie się spodziewać nowego serwera Azprime, na którym będą grali gracze z Nexorii :)

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...