Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexoria [Dedyk] [Medium] [Rework]

Gość krzywy231

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 311
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chce wam się marnować czas ?? 

Nie polecam (Wyłączą jak uzbierają trochę hajsu)

Nie wyłączą mogę ci to zapewnić :) 

Opublikowano

i jak sie gra, ile online??

400+ ludzie wciąż wbijają bd więcej ale duzo ludzi odpadło na rzecz balmory ale spokojnie przyjdą tutaj bo jest coś ciekawego na balmorce co za niedługo wpłynie negatywnie na gospodarkę jak i graczy :)

Opublikowano

Moze 100 osob gra xD Na czacie globalnym pare minut temu jak bylem pisalo do 10 osob.

Generalnie nie polecam. Oni nawet nie naprawili podstawowych questów np od Mirine (masz dropnąć 5 łap z głodnych niedzw. gryzli, a tak naprawdę dropi to ze wszystkiego i przez to buguje sie misja od Ah Yu).

Dodatkowo te szkaty bossów w IS xDDD Ludzie mając 20lvle mają truty. Te truty nie będą miały wartości.

Serwer trup. 

Opublikowano

2 tygodznie temu pisalem o zwrot sm nie mam ich do tej pory na ts zadnego czlonka teamu

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Właśnie instaluje sobie clienta, i serwer nawet przyzwoity sądząc po prezentacji, widzę,że to HARD jest bardziej niż medium ? Poleca ktoś ?

Opublikowano

Najwiekszy lv w rankingu dopiero 42, komentarze w prezentacji słabe, zastanawiam się czy wogóle pobierać

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

400+ ludzie wciąż wbijają bd więcej ale duzo ludzi odpadło na rzecz balmory ale spokojnie przyjdą tutaj bo jest coś ciekawego na balmorce co za niedługo wpłynie negatywnie na gospodarkę jak i graczy :)

Pisałeś o 18:11, że jest + 400 online. Ok właśnie zrobiłem ss z godziny 19:35 z strony rankingu i : http://scr.hu/0wtwl/uij3w

Rozumiem, że ci się serwer podoba, ale nie koloryzuj.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Prezentacja wygląda okej ale z tego co czytam już kolorowo nie jest, ilu jest graczy tylko w realnej ilości i czy są "nadal" nie wiem czy były ale z tego co wyczytałem były bugi które dają jakąkolwiek korzyść :v

banner5.gif

Gość krzywy231
Opublikowano

Drodzy gracze!

Od godziny 4:30 do 5:10 trwała przerwa techniczna.

Poniżej znajduję się lista poprawek, którą wykonaliśmy.

Tymczasowo wycofaliśmy kupony SM. Wprowadzimy je ponownie w następnej przerwie technicznej.

Bug-fix:
~ Naprawiono bonusy zwierzakowi - Azraeluś
~ Zablokowano wejście do Chunjo
~ Naprawiono wizualny bug w panelu postaci (obrażenia umięjętności były pokazywane tak jak punkty siły)
~ Poprawiono wymiane kamieni dusz na marmury
~ Poprawiono misję u Mirine 
~ Poprawiono przyznawanie smoczych znaków
~ Poprawiono wygląd kufrów
~ Poprawiono wizualny bug, który nie odświeżał ilości 'PO' po złowieniu ryb
~ Poprawiono panel tytułów (wyzwanie 'Elita' było zamienione kolejnością z wyzwaniem 'Zabójca'
~ Poprawiono pieczęć Bao-Bao (bug związany z brakiem reakcji po użyciu pieczęci)
~ Kilka drobnych, kosmetycznych poprawek (m.in.: szkolenie umiejętności zwierzaka, ikony pancerza kościopłytowego)
Prosimy zaktualizować klienta gry.

Pozdrawiamy ~ Team Nexoria.pl

Opublikowano

751 postaci na serwerze na ten moment. Nie ma sensu nawet zaczynać, upadnie bardzo szybko :)

Jeszcze się zdziwisz :) Jak było z Ascarial'em przez pierwsze tygodnie było około 500 graczy a później ile? 4-5k :) 

Opublikowano

751 postaci na serwerze na ten moment. Nie ma sensu nawet zaczynać, upadnie bardzo szybko :)

Jeszcze się zdziwisz :) Jak było z Ascarial'em przez pierwsze tygodnie było około 500 graczy a później ile? 4-5k :)

Tylko że na Ascariala wbił ktoś taki jak Wallander i to rozkręcił, a w obecnych czasach zeszmaconych ytberów nikt mu nie dorównuje i nikt nie zrobi takiej reklamy.

Opublikowano

Tylko że na Ascariala wbił ktoś taki jak Wallander i to rozkręcił, a w obecnych czasach zeszmaconych ytberów nikt mu nie dorównuje i nikt nie zrobi takiej reklamy.

Kto wie może Wallander wróci żeby nagrać z Nexori  ^^  :lenny:

Opublikowano

ytberzy nawet nie zaczeli nagrywać chyba xD po 2 startowały 2 inne serwery :D

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Bubbex coś tam nagrał co w sumie świadczy o poziomie serwera i administracji :)

Opublikowano

Bardzo fajny serwer ;)  Podoba mi się super dopracowany autorski client ;)  Wizualnie wszystko perfekcyjne !

Jak na razie jestem na 22 lvl-u . Dosc przyjemnie się expi jak na medium ;) 

Serdecznie zapraszam do gry . 

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Co świadczy? Byłeś na serwerze? Widziałeś ile jest bugów? Prawie nic :)

A co ma administracja?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

A co ma administracja?

Nie byłem i nie chcę być bo wiem, że to upadnie tak jak poprzednia edycja o czym przekonasz się za miesiąc,dwa.. Wystarczy mi, że widzę jak niektórzy youtuberzy nagrywają z tego to już wiem co sądzić o serwerze. Bubbex nagra każde gówno za które mu się zapłaci np. averion, arianea, baria malestia abatia...

Opublikowano

A co ma administracja?

Nie byłem i nie chcę być bo wiem, że to upadnie tak jak poprzednia edycja o czym przekonasz się za miesiąc,dwa.. Wystarczy mi, że widzę jak niektórzy youtuberzy nagrywają z tego to już wiem co sądzić o serwerze. Bubbex nagra każde gówno za które mu się zapłaci np. averion, arianea, baria malestia abatia...

Z Vesterisa też nagrywał :) A z tego co wiem vesteris stoi już kupę czasu :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...