Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexoria [Dedyk] [Medium] [Rework]

Gość krzywy231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

751 postaci na serwerze na ten moment. Nie ma sensu nawet zaczynać, upadnie bardzo szybko :)

ytberzy nawet nie zaczeli nagrywać chyba xD po 2 startowały 2 inne serwery :D

Bubbex coś tam nagrał co w sumie świadczy o poziomie serwera i administracji :)

Co świadczy? Byłeś na serwerze? Widziałeś ile jest bugów? Prawie nic :)

A co ma administracja?

Nie byłem i nie chcę być bo wiem, że to upadnie tak jak poprzednia edycja o czym przekonasz się za miesiąc,dwa.. Wystarczy mi, że widzę jak niektórzy youtuberzy nagrywają z tego to już wiem co sądzić o serwerze. Bubbex nagra każde gówno za które mu się zapłaci np. averion, arianea, baria malestia abatia...

Z Vesterisa też nagrywał :) A z tego co wiem vesteris stoi już kupę czasu :)

A co to ma do rzeczy ? xD nagrał może z 2,3 serwerów godnych polecenia, reszta to dno. Zaraz wam języki poodpadają od lizania sobie dup nawzajem. 

• Odpowiedzi 311
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

751 postaci na serwerze na ten moment. Nie ma sensu nawet zaczynać, upadnie bardzo szybko :)

A co ma administracja?

Nie byłem i nie chcę być bo wiem, że to upadnie tak jak poprzednia edycja o czym przekonasz się za miesiąc,dwa.. Wystarczy mi, że widzę jak niektórzy youtuberzy nagrywają z tego to już wiem co sądzić o serwerze. Bubbex nagra każde gówno za które mu się zapłaci np. averion, arianea, baria malestia abatia...

Z Vesterisa też nagrywał :) A z tego co wiem vesteris stoi już kupę czasu :)

A co to ma do rzeczy ? xD nagrał może z 2,3 serwerów godnych polecenia, reszta to dno. Zaraz wam języki poodpadają od lizania sobie dup nawzajem. 

Skąd wiesz że Nexoria nie będzie następnym serwerem godnym polecenia? Nie ocenia się książki po okładce.

Opublikowano

lukając na serwer, odechciało sie wchodzić, praktycznie ludu nie ma

5597614610945701113729.jpeg

hit-games.eu Portal o grach mmo i nie tylko

Gość krzywy231
Opublikowano

Prezentacja wygląda okej ale z tego co czytam już kolorowo nie jest, ilu jest graczy tylko w realnej ilości i czy są "nadal" nie wiem czy były ale z tego co wyczytałem były bugi które dają jakąkolwiek korzyść :v

Aktualnie na serwerze ponad 400 osob online, od wczorajszego startu startu regularnie ich przybywa. Dziś i jutro pojawią się zapowiadanie odcinki u YouTuberów.

A co ma administracja?

Dyskusja z kolesiem ślepo zapatrzonym w czyjeś słowa bez pokrycia nie ma najmniejszego sensu, szkoda się produkować.

Opublikowano

Prezentacja wygląda okej ale z tego co czytam już kolorowo nie jest, ilu jest graczy tylko w realnej ilości i czy są "nadal" nie wiem czy były ale z tego co wyczytałem były bugi które dają jakąkolwiek korzyść :v

Aktualnie na serwerze ponad 400 osob online, od wczorajszego startu startu regularnie ich przybywa. Dziś i jutro pojawią się zapowiadanie odcinki u YouTuberów.

A co ma administracja?

Dyskusja z kolesiem ślepo zapatrzonym w czyjeś słowa bez pokrycia nie ma najmniejszego sensu, szkoda się produkować.

Zapatrzonego w czyje słowa? Stwierdzam to na podstawie własnych obserwacji. Będzie tak samo jak z poprzednią nexorią, ostatnim razem było tak samo, serwer miał się utrzymać. Jak widać prawda w oczy kole 

Gość krzywy231
Opublikowano

Od godziny 18:00 do 23:59 aktywne będą raty 25% EXPa więcej, natomiast promocja w ItemShopie potrwa do jutra. Już dziś wieczorem pojawi się Kalendarz Eventów, a jutro pierwsze odcinki od YouTuberów. Zapraszamy do gry ;)

Opublikowano

Od godziny 18:00 do 23:59 aktywne będą raty 25% EXPa więcej, natomiast promocja w ItemShopie potrwa do jutra. Już dziś wieczorem pojawi się Kalendarz Eventów, a jutro pierwsze odcinki od YouTuberów. Zapraszamy do gry ;)

Kogo z ytberów zobaczymy na serwerze???

Opublikowano

Bonusa bgc i Tigera Bonzo.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Idź na diamondzie licznik podkręcać ^^

Serwer prezentuje się fajnie, polecam! :]

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano

Idź na diamondzie licznik podkręcać ^^

Serwer prezentuje się fajnie, polecam! :]

Nie muszę podkręcać licznika, by osiągać swe cele :)

DiamondMT2.pl

Opublikowano

WITAM WYSLALEM SMS ZA 30ZL I NIE DOSZEDL MI KOD  ZWROTNY DLACZEGO? KTOS RACZY MI ODDAC SM?

Zgłoś się do Administracji

Graczy przybywa i to widać :P http://screenshot.sh/n8iAV4FTHHkNj

Kiedy ytberzy zaczną nagrywać?

Serwerek miodzio - bardzo mało bugów i się staracie - wielki plus!

Nie oceniajcie książki po okładce :P

Nieregulaminowa sygnatura

Gość krzywy231
Opublikowano

WITAM WYSLALEM SMS ZA 30ZL I NIE DOSZEDL MI KOD  ZWROTNY DLACZEGO? KTOS RACZY MI ODDAC SM?

Azprime napisał do Ciebie w grze.

Jutro pojawią się już pierwsze odcinki, jacy dokładnie YouTuberzy się pojawią, dowiecie się w ciągu 2 następnych dni ponieważ negocjujemy z paroma jeszcze. Jutro już powinien pojawić się odcinek od YoshihitoMayoshe oraz od BIGMENa.

Opublikowano

No w chuy ludzi, całe 6 osób xD Apa3 co się nie odzywasz w tym temacie ?

Co do serwera jakoś taki zwyczajny, nie przyciąga uwagi :>

IDcncno.png

Gość krzywy231
Opublikowano

Dziś wieczorem YoshihitoMayoshe poprowadzi stream z serwera, na którym rozda 30 voucherów na 300SM, po południu również pojawi się odcinek u BIGMENa. Obserwujcie ich kanały, można załapać się na Darmowe SM jeśli ma ktoś ochote.

Opublikowano

Azprime napisał do Ciebie w grze.

Jutro pojawią się już pierwsze odcinki, jacy dokładnie YouTuberzy się pojawią, dowiecie się w ciągu 2 następnych dni ponieważ negocjujemy z paroma jeszcze. Jutro już powinien pojawić się odcinek od YoshihitoMayoshe oraz od BIGMENa.

CO Z TEGO ZE NAPISAL DO MNIE JAK POWIEDZIAL ZE ON NIE MOZE MI POMOC 30ZL POSZLO A SMS NIE DOSZEDL:/

Gość krzywy231
Opublikowano

CO Z TEGO ZE NAPISAL DO MNIE JAK POWIEDZIAL ZE ON NIE MOZE MI POMOC 30ZL POSZLO A SMS NIE DOSZEDL:/

Napisałem na PW.

Opublikowano

To jest medium ?

bony standardowe mam rozumiec ze bony wchodza jak na pl  oraz ulepszacze sa  takie jak na pl ?

Mniej więcej.

Gość krzywy231
Opublikowano

To jest medium ?

bony standardowe mam rozumiec ze bony wchodza jak na pl  oraz ulepszacze sa  takie jak na pl ?

Tak, czysty medium. Jeśli chodzi o wartości bonusow - owszem, ulepszacze tak samo. Bonusy wbija się nieco szybciej niż na PL.

Opublikowano

@topic

Z tego co widać na prezentacji serwer bardzo rozbudowany nowymi, ciekawymi pomysłami.

Ale czy to wszystko będzie działało tak jak powinno? Okaże się.

Życzę powodzenia całej ekipie ;)

I'm here for You, not for myself

Always help You

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...