Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexoria [Dedyk] [Medium] [Rework]

Gość krzywy231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patcher mi sie odpala wszyztko ładnie a klient nie. nie ważne jak próbuję odpalić czy przez patcher cyz exe. W Procesach też nic nie widać.

Mam win 7  coś ktoś ?

😅

• Odpowiedzi 311
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Patcher mi sie odpala wszyztko ładnie a klient nie. nie ważne jak próbuję odpalić czy przez patcher cyz exe. W Procesach też nic nie widać.

Mam win 7  coś ktoś ?

Uruchom z prawami administratora

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Gość krzywy231
Opublikowano

Mam win 7  coś ktoś ?

Usuń root.eix i root.epk z folderu PACK oraz zaktualizuj ponownie klienta.

Gość krzywy231
Opublikowano

Raty 25% EXP'a wiecej juz aktywne, zapraszamy o 19:00 na Event ZNAJDZ GM. Pełen Kalendarz Eventów dostepny jest juz na stronie.

Opublikowano

Raty 25% EXP'a wiecej juz aktywne, zapraszamy o 19:00 na Event ZNAJDZ GM. Pełen Kalendarz Eventów dostepny jest juz na stronie.

Super! W końcu poexpię! :)

Opublikowano

Gram już trochę na Nexori i mogę powiedzieć że jest to lepszy serwer medium niż ten żałosny "Vesteris" :) ZAPRASZAM. 

Opublikowano

Ile onn?

U ilu osób reklama?

Bez isa da sie grać?

1.Około 600.

2.Z tego co administracja pisała to sporo tego jest.

3.Da się.

Opublikowano

Nie możecie wrzucić clienta na mega upload ? Nie wiem czy mam coś z netem, ale z Waszych hostów ściąga mi się max 1mb/s. Może za dużo w dupie mam xD, ale z mega 5 minut i by było po sprawie. Tak poza tym wszystko super, serwer się fajnie zapowiada :D Zachęcił mnie do powrotu po jakichś 3 latach.

Jak ktoś chciałby pograć razem to mój nick w grze Twerki

Do zobaczenia ! :D

Gość krzywy231
Opublikowano

Nie możecie wrzucić clienta na mega upload ? Nie wiem czy mam coś z netem, ale z Waszych hostów ściąga mi się max 1mb/s. Może za dużo w dupie mam xD, ale z mega 5 minut i by było po sprawie. Tak poza tym wszystko super, serwer się fajnie zapowiada :D Zachęcił mnie do powrotu po jakichś 3 latach.

Jak ktoś chciałby pograć razem to mój nick w grze Twerki

Do zobaczenia ! :D

Zapomnieliśmy dodać tego linku -.-

Gość krzywy231
Opublikowano

Ile onn?

U ilu osób reklama?

Bez isa da sie grać?

W srodku tygodnia liczba oscyluje w granicy +/- 500 osob, jutro serie zaczynają YoshihitoMayoshe i Tream, także na pewno można spodziewać się przyrostu graczy. Reszte pozostawiam do oceny osobom, które graja na serwerze.

Opublikowano

Jest event świąteczny? Czy dopiero będzie?

W najlepszej odpowiedzi masz kalendarz. Event świąteczny 17.12.2016 xD

Zauważyłem tylko "Raty 25%"  za pierwszym razem, przepraszam i dziękuję :D

Opublikowano

Mam problem z odpaleniem clienta po spatchowaniu clienta. Stosowałem się do "usuń pliki root z folderu pack i spatchuj ponownie", ale to nie działa, bo wyskakuje problem LOG. :)  Dzięki z góry. 

Opublikowano

Mam problem z odpaleniem clienta po spatchowaniu clienta. Stosowałem się do "usuń pliki root z folderu pack i spatchuj ponownie", ale to nie działa, bo wyskakuje problem LOG. :)  Dzięki z góry. 

Ktoś też chyba miał z tym problem i locale usunął xD Problem podobno znikł ;d

IDcncno.png

Gość krzywy231
Opublikowano

Wylacz antywirusa, rozpakuj raz jeszcze calego clienta, usun root i locale z folderu pack, a następnie spatchuj clienta, powinno pomoc.

Jest event świąteczny? Czy dopiero będzie?

Event swiateczny będzie wprowadzony w nocy z soboty na niedziele.

Opublikowano

6 i 7 skill troche lilpa...  i rybie wnetrznosci sa zbugowane poniewaz czas leci nawet jak nie jest zalozony

You cannot keep out your own fear

Gość krzywy231
Opublikowano

6 i 7 skill troche lilpa...  i rybie wnetrznosci sa zbugowane poniewaz czas leci nawet jak nie jest zalozony

Przedyskutujemy ta kwestie u nas na forum. Na pewno pojawią się nowe opcje gildyjne + Kryjowka Meley. Co do Rybich Wnetrznosci, pierwsze slysze, nawet nikt nam tego nie zglaszal od czasu startu bety. Poprawie to przy najbliższej przerwie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...