Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoldBot - Bot do margonem mini

bluefine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Między wylogowaniem z przeglądarki, a zalogowaniem do bota musi minąć jakieś 5-10 sekund, inaczej wywali Ci błąd. Zaloguj się ponownie i wszystko działa.

już wszystko ok, tylko jeszcze skad stamina poty wziac

Lootają z mobków losowo.

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Między wylogowaniem z przeglądarki, a zalogowaniem do bota musi minąć jakieś 5-10 sekund, inaczej wywali Ci błąd. Zaloguj się ponownie i wszystko działa.

Dropią z mobów, a z elitów chyba najczęściej (przynajmniej mi).

Co do błędu który ci wyskoczył... wywala taki jeśli jest przerwa techniczna, brakuje ci strzal albo za szybko się zalogowałeś.

Jeśli nie jesteś pewien co to za błąd to lepiej na chwile zalogować się na kompie i sprawdzić :)

@bluefine

tak z ciekawości zapytam... czy mogę odpalić 2 okna bota, każde z innym kontem? ;)

if( awesome ){

console.log('This is Awesome');

}else{

$('body').addClass('give-me-awesome');

}

Opublikowano

Co do błędu który ci wyskoczył... wywala taki jeśli jest przerwa techniczna, brakuje ci strzal albo za szybko się zalogowałeś.

Jeśli nie jesteś pewien co to za błąd to lepiej na chwile zalogować się na kompie i sprawdzić :)

@bluefine

tak z ciekawości zapytam... czy mogę odpalić 2 okna bota, każde z innym kontem? ;)

Odpowiem może za bluefine'a - ja osobiście leciałem najwięcej na 3 botach na raz, więc dać się da, błędów jakichś nie zauważyłem, ale osobiście dla pewności jeden stoi na 2.4, drugi na 2.5, trzeciego już nie używam.

Opublikowano

w teorie możesz i 10 na raz tylko będzie podejrzane ze 10 kont z tego samego ip gra na raz

j**** co im tam wyskakuje. xD

Równie dobrze mogę mieć 2x laptopa w domu ^^

Dzięki za pomoc :D

if( awesome ){

}else{

}

Opublikowano

w teorie możesz i 10 na raz tylko będzie podejrzane ze 10 kont z tego samego ip gra na raz

j**** co im tam wyskakuje. xD

Równie dobrze mogę mieć 2x laptopa w domu ^^

Dzięki za pomoc :D

Ja mam 2 konta odpalone całe dnie xD

Opublikowano

@bluefine

no dropia z mobów, a co do elitow to jeden elit kosztuje 30staminy, to troche przesada na nich dropic te poty ;/

GaceekTV_signature_800x250.png

Opublikowano

@GacuuŚ
Ja jak odznaczę wżeranie staminy to na privie po całej nocy bocenia mam może z 12-20 zwykłych butelek i 2-6 unikatowych, czasem więcej, czasem mniej. Szansa na drop zwykłej butelki jest mniej więcej taka sama jak na loot tytoniu z mahopteków. 
A co do bocenia na kilku botach - http://screenshot.sh/odEwo6sowhjLe : ) 
Nie dziwcie się, że białe, pozamazywałem. Wszystko trybiło ;d

Co do błędów: Wywala przy braku odpowiedzi serwera, czasem przy przerwie, gdy braknie Ci ramu, mixów/strzał lub gdy za szybko lognąłeś. 

@bluefine Przydałby się jeszcze gdzieś nick postaci, w sytuacji j/w musiałem się orientować po hp/mapkach który bot na jakim koncie leci. 

Opublikowano

@bluefine:

Na czym polega funkcja relogin?

Czy chodzi o to, że co kilka(naście) minut aplikacja robi relogin, żeby się pozbyć tych błędów z 0 HP, milionem zużytych potek i 0 staminy?

Opublikowano

Przydałoby się zmienić z losowego czasu na - powiedzmy - relog co 10 akcji, bo potrafi się zepsuć i zrelogować po pół godziny tracąc ~~20-30 staminy :/

Opublikowano

@GacuuŚ

Ja jak odznaczę wżeranie staminy to na privie po całej nocy bocenia mam może z 12-20 zwykłych butelek i 2-6 unikatowych, czasem więcej, czasem mniej. Szansa na drop zwykłej butelki jest mniej więcej taka sama jak na loot tytoniu z mahopteków. 

A co do bocenia na kilku botach - http://screenshot.sh/odEwo6sowhjLe : ) 

Nie dziwcie się, że białe, pozamazywałem. Wszystko trybiło ;d

Co do błędów: Wywala przy braku odpowiedzi serwera, czasem przy przerwie, gdy braknie Ci ramu, mixów/strzał lub gdy za szybko lognąłeś. 

@bluefine Przydałby się jeszcze gdzieś nick postaci, w sytuacji j/w musiałem się orientować po hp/mapkach który bot na jakim koncie leci. 

Pomysł świetny! Od siebie dodam, że najlepiej moim zdaniem by było, gdyby nick i lvl postaci wyświetlał się na "pasku" .

4519414840164941458608.png

if( awesome ){

}else{

}

Opublikowano

Jak postać padnie a ustawione jest leczenie tylko pełnym lekiem (w torbie na 100% są potiony) to będzie do oporu atakować mobki z 0% hp tracąc staminę. Poza tym działa dobrze :)

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

@Ewentual "Przydałoby się zmienić z losowego czasu na - powiedzmy - relog co 10 akcji, bo potrafi się zepsuć i zrelogować po pół godziny tracąc ~~20-30 staminy :/"

Pół godziny to 30 punktów staminy. Limit masz ustawiony na 50, więc jeżeli lognie po 30 minutach to i tak i tak zużyje Ci tą staminę. Stamina odnawia się niezależnie od tego, co robisz. Expisz na normalnym margo - stamina się odnawia. Bijesz e2 - stamina się odnawia. Afczysz na appce - stamina się odnawia. Masz killa na privie - stamina się odnawia. Masz bana - stamina się odnawia. 
Polecam Ci dodatek Stamina Points by Reskiezis. Podczas gry pokazuje Ci, ile masz punktów staminy. Poza tym rlog co 10 walk byłby podejrzany i zapewne łatwo wykrywalny, co skutkowało by banami. 
@Michu Wyskakuje Ci jakiś error? Powinieneś mieć HealCore albo coś podobnego.

@Ewentual "Przydałoby się zmienić z losowego czasu na - powiedzmy - relog co 10 akcji, bo potrafi się zepsuć i zrelogować po pół godziny tracąc ~~20-30 staminy :/"

Pół godziny to 30 punktów staminy. Limit masz ustawiony na 50, więc jeżeli lognie po 30 minutach to i tak i tak zużyje Ci tą staminę. Stamina odnawia się niezależnie od tego, co robisz. Expisz na normalnym margo - stamina się odnawia. Bijesz e2 - stamina się odnawia. Afczysz na appce - stamina się odnawia. Masz killa na privie - stamina się odnawia. Masz bana - stamina się odnawia. 
Polecam Ci dodatek Stamina Points by Reskiezis. Podczas gry pokazuje Ci, ile masz punktów staminy. Poza tym rlog co 10 walk byłby podejrzany i zapewne łatwo wykrywalny, co skutkowało by banami. 
@Michu Wyskakuje Ci jakiś error? Powinieneś mieć HealCore albo coś podobnego.

Opublikowano

Fajnie by było jakby był podgląd eq. Nie chodzi mi o eq takie operowalne że tak powiem że z możliwością używania itemów itd tylko jakaś zwykła lista. Kilka razy mi się zdarzyło że zostawiłem bota na pare h akurat jak się mu zapas potków skończył i przez pare h ciągle padał hah. Nie wiem czy to jest do zrobienia itd ale to tylko taki mój kaprys-sugestia ^^. Wielki plus za Twoją pracę. 

Opublikowano

Fajnie by było jakby był podgląd eq. Nie chodzi mi o eq takie operowalne że tak powiem że z możliwością używania itemów itd tylko jakaś zwykła lista. Kilka razy mi się zdarzyło że zostawiłem bota na pare h akurat jak się mu zapas potków skończył i przez pare h ciągle padał hah. Nie wiem czy to jest do zrobienia itd ale to tylko taki mój kaprys-sugestia ^^. Wielki plus za Twoją pracę. 

wszystko się da ale autor przyznał że nie ma czasu i chęci na wprowadzanie większych zmian, dobrze przynajmniej że działa w obecnej formie. Gdyby udostępnił kod to sami moglibyśmy wprowadzać zmiany jakie nam się podoba, ale wtedy pojawiłoby się ryzyko że ktoś ten kod wyśle do administracji i wprowadzą dodatkowe antyboty

Opublikowano

Do tych kaprysów-sugestii mogę dołączyć wybranie jakiegoś świata automatycznie, bo tylko na jednym gram, a za każdym razem na kilku kontach (:D) muszę ustawiać te światy. I ewentualnie, jeśli miałbym odpalać na jednym koncie, to żeby od razu jedna postać się logowała, zamiast wybierania tego wszystkiego.

Nie jest to żaden problem i nie mam najmniejszych zastrzeżeń do działania bota - jest najlepszy.

Kodu lepiej nie dawać, bo tutaj są wtyki z Garmory i byłoby po bocie :D

Opublikowano

jak jest aktualizacja silnika to trzeba czekac na aktualizacje bota ?

Nie ma w tej grze takiego czegoś jak aktualizacja silnika xD

Opublikowano

jak jest aktualizacja silnika to trzeba czekac na aktualizacje bota ?

Nie ma w tej grze takiego czegoś jak aktualizacja silnika xD

Wiem co pisało w nocy jak chcialem sie zalogować,  z dupy bym tego nie wymyslil

GaceekTV_signature_800x250.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...