Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoldBot - Bot do margonem mini

bluefine

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wydaje mi sie, ze ma to związek z tym, ze majac prawie 13k hp używam potków po 600 i zanim uleczy to juz zaatakuje i sie buguje. Dorwałem się do wersji 2.4 i śmiga wszystko jak ta lala!

Opublikowano

@LeeZakk

Niezbyt.

Na palu który miał 10k hp używało mi wzmocnionych mixów od hieronima 220x80 i zawsze mnie leczyło ile dało rade. Bocik leczy sie w ułamkach sekundy, czasem nawet na appce da sie dwa/trzy razy kliknac użyj na mixie, i wtedy leczy nas podwojnie/potrojnie. Co do używania mixow nie ma bledow poza jednym - czasem bot fajnie sie leczy mixami, po czym nagle wyskakuje error, ze mixow nie ma, bledna sciezka i tak dalej. Loguje sie, a mixy sa. Napoczete. 
To pewnie dla Bluego głębszy temat, ja sam się w programowaniu nie kumam, ale znam dobrze mechanikę. 
Problemy występują natomiast ze strzałami związanymi po kupieniu. Po prostu ich nie zakłada. (appka, port tuzmer u kendala i inne - podczas gdy w nithal te strzałki zakłada normalnie).

Opublikowano

Kurcze... Wy na te błędy płaczecie, a mi jeszcze ani razu nie wywaliło takiego... 

Używam od wersji 2.3 (jak tylko wyszła), na win10 x64.

Mam wrażenie że teraz jakoś lepiej leczy i nie pali tylu potek. ;)

if( awesome ){

console.log('This is Awesome');

}else{

$('body').addClass('give-me-awesome');

}

Opublikowano

Też używam bota od 2.3 już sobie leci z 2tyg czasem mam jakieś błędy po nocce ale to wiadomo najprawdopodobniej jakiś maintenance serwera albo potki się skończą albo głupi rec dialogu w celu zmienienia ip xD.

Na tą chwilę blu mógłby pomyśleć o relogach na różne postacie (jeśli to wgl możliwe) lub stworzyć bota przeglądarkowego coś jak easymargo i go stale wspierać aktualizacjami :D. Nie wiem czy jest sens brnięcia dalej w aktualizacje goldbota robi to co ma robić a jest on niesamowicie ogarniczony przez samą aplikacje minimargo niestety :(.

W każdym bądź razie dobra robota Blu <3.

Opublikowano

Nie widzę sensu używania nie zaktualizowanej wersji, zwiększa to tylko szanse na bana. Wiem ze bot nie jest 10/10, i ciągle go rozwijam w miarę możliwości czasu. Wiem tez o istniejących problemach jakie ma bot, lecz naprawy tego wymagają sporo czasu. Lecz myślę ze jak na darmowy program to jest ok :)

Co do opcji prze logowania w bocie, tak jak pisałem kiedyś wymaga to duzo zmian i wprowadzenia panelu zarządzania postaciami co nie jest łatwe i do zrobienia w kilka minut

Niektórzy tez pytali mnie o zwykle margonem, osobiście nie pisze w javascript które by pasowało tutaj użyć, poza tym zwykle margonem posiada antybota. Niektórzy pewnie znają ostrzeżenie w konsoli Warning Bot

#edit

ogólnie poczytałem forum margonem i z tego co się dowiedziałem to od 3 miesięcy nie maja programisty i aplikacja margonem mini nie będzie rozwijana moze się ja zatrudnię xD

Opublikowano

Nie widzę sensu używania nie zaktualizowanej wersji, zwiększa to tylko szanse na bana. Wiem ze bot nie jest 10/10, i ciągle go rozwijam w miarę możliwości czasu. Wiem tez o istniejących problemach jakie ma bot, lecz naprawy tego wymagają sporo czasu. Lecz myślę ze jak na darmowy program to jest ok :)

Co do opcji prze logowania w bocie, tak jak pisałem kiedyś wymaga to duzo zmian i wprowadzenia panelu zarządzania postaciami co nie jest łatwe i do zrobienia w kilka minut

Niektórzy tez pytali mnie o zwykle margonem, osobiście nie pisze w javascript które by pasowało tutaj użyć, poza tym zwykle margonem posiada antybota. Niektórzy pewnie znają ostrzeżenie w konsoli Warning Bot

#edit

ogólnie poczytałem forum margonem i z tego co się dowiedziałem to od 3 miesięcy nie maja programisty i aplikacja margonem mini nie będzie rozwijana moze się ja zatrudnię xD

widać że nie mają, a przynajmniej tego od appki, bo ma parę błędów... poza tym parę dodatków też by się przydało ^_^

Używam od 2ch dni tej wersji 2.5 i też nie ma żadnych błędów... raz mi wywaliło, bo strzał brakło i raz, bo przerwa była... nic poza tym :v

if( awesome ){

}else{

}

Opublikowano

@bluefine Salem głównie zajmował się appką, a zakończył współpracę z końcem 2016, nie wiem, skąd wpadły Ci trzy miechy. 
Fakt faktem, że appka może skończyć tak jak margo duel, a nawet gorzej.
Warning:bot też miał być rozwijany, ale wystarczy ogarnąć m2s z rlogowaniem i wszystko działa jak trzeba. 

Co masz w planach do dodania?

Opublikowano

@bluefine

Na początek - dzięki za bota, expienie na Tempescie jest straszne na kliencie.

Mam tylko jeden problem, od 15 lvla, nie pokazuje mi mapki na 16-20, przez co cały czas muszę lecieć na tej do 15 lvla, jakieś rady? ^^

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngZetC

Musisz mieć odblokowaną mapkę o jeden wyżej niż 16-20 i wtedy będzie ona na liście. Niedługo powinien to naprawić ale nie jestem pewien. Pamiętaj żeby zawsze o jedną więcej odblokować mapkę :)

Take it easy my friend

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngZetC

Musisz mieć odblokowaną mapkę o jeden wyżej niż 16-20 i wtedy będzie ona na liście. Niedługo powinien to naprawić ale nie jestem pewien. Pamiętaj żeby zawsze o jedną więcej odblokować mapkę :)

Ooo, dzięki wielkie. :D 

Opublikowano

Musisz ręcznie :/

Czyli usunąć bota i pobrać od nowa tak ? :P
Tak, plik Credentials mozesz zostawić :D

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Polecam Ci też często zaglądać do tego tematu, bo blue często wrzuca jakieś update'y, które usprawniają bota oraz według niego "zmniejszają szanse na bana".

Z tym banem, to nikt nie wie ile prawdy, bo przecież nie zajmują się aktualnie appką margo. :v

//EDIT

Ja zaproponowałbym, aby ilość expa była wyświetlana w procentach. :)

Byłoby o wiele wygodniej. :D

if( awesome ){

}else{

}

Opublikowano

Polecam Ci też często zaglądać do tego tematu, bo blue często wrzuca jakieś update'y, które usprawniają bota oraz według niego "zmniejszają szanse na bana".

Z tym banem, to nikt nie wie ile prawdy, bo przecież nie zajmują się aktualnie appką margo. :v

//EDIT

Przecież jest wyświetlana w % ._. 

http://imgur.com/a/aqtRy

Opublikowano

//EDIT

Przecież jest wyświetlana w % ._. 

http://imgur.com/a/aqtRy

Chodzi mi o to żeby były TYLKO procenty ... bo tyle co tam mam liczb poza procentami, które mi nic nie mówią że szkoda gadać xD

if( awesome ){

}else{

}

Opublikowano

Między wylogowaniem z przeglądarki, a zalogowaniem do bota musi minąć jakieś 5-10 sekund, inaczej wywali Ci błąd. Zaloguj się ponownie i wszystko działa.

Opublikowano

Między wylogowaniem z przeglądarki, a zalogowaniem do bota musi minąć jakieś 5-10 sekund, inaczej wywali Ci błąd. Zaloguj się ponownie i wszystko działa.

już wszystko ok, tylko jeszcze skad stamina poty wziac

GaceekTV_signature_800x250.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...