Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoldBot - Bot do margonem mini

bluefine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakich akcjach ?XDDD Jak Ci wyczerpanie zejdzie do zera to nie masz expa. Stań w ithan, zaloguj sie na bocie i 24/7 będziesz miał expa.

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@kantor012 Chodzi CI o stamine? Domyślnie jest 50. 50 walk i ni ch nie polecisz dalej, chyba, że masz butelki ze staminą które dropią z walk na margonem mini, one dodają 5/15 staminy. Można też kupić za sł, ale nie opłaca się ani troche.

Opublikowano

Kiedy będą działać potki np 550k? Używa tylko "leczy", a "lecznie" nie ... :(

Czekam na to :(

if( awesome ){

console.log('This is Awesome');

}else{

$('body').addClass('give-me-awesome');

}

Opublikowano

Problemem nie jest napisanie lecz czas :D

Mam tyle tych dużych potów że nie mam nawet miejsca na zwykłe, poza tym średnio mi się widzi wydawać specjalnie na to hajs... :/

if( awesome ){

console.log('This is Awesome');

}else{

$('body').addClass('give-me-awesome');

}

Opublikowano

Więc tak - wersja 2.4 jest bardziej zbugowana od 2.3. Dlaczego? 2.3 była dosyć stabilna, starczyło nie zaznaczać jakichśtam opcji i śmigało. 2.4? Działa git. Ale dostaniesz randomowe komunikaty o błędach po minucie albo i po trzech godzinach i zwiecha. 
Jak zrobię screena tego random komunikatu to dam tutaj albo tobie na pw.

Opublikowano

Wersja 2.4 w mojej opinii jest lepsza, na 2.3 dostawałem takie randomowe komunikaty, teraz ich nie ma :D

Opublikowano

To trochę jak z grami, nie da się napisać takiej która będzie działała na każdym komputerze, u jednego moze bez problemu działać u innego nie. Jeżeli wyskakuje wam jakiś komunikat to wyślijcie mi go to przynajmniej będę wiedzieć gdzie jest problem. Moze na moim systemie go nie ma ale u kogoś już jest (używam win 10 x64 wersja EN-US).

Opublikowano

16gb, bot leci w nocy, ustawienia zasilania na lapku mam zrównoważone. nic poza botem nie jest włączone. kiedyś spotkałem się z czymś podobnym (przy pierwszych botach do dark orbit, jakoś 2010), bot się zapętlał, wysyłał nowe żądania, ale nie usuwał starych. 

Opublikowano

Najprościej będzie sprawdzić czy u kogoś innego jest taki sam problem, jeżeli nie to będzie problem u ciebie, nie w bocie

bo możliwości wyjątku brak pamieć jest ogrom

#edit

dziś pod wieczór wrzucę update, moze cos pomoze

Opublikowano

Update 2.5

-Bot poprawnie używa butelki 15 staminy

-Dodano funkcje używania pełnego leczenia

-Poprawiono błąd w którym exp nie mieścił się w zmiennej

link jak zawsze w temacie

Opublikowano

Mozna zrobic zeby uzywalo umki? btw. dobra robota.

offtopic

jezeli sie nie da to jaka postac najlepsza do expa ktora nie uzywa umek? xD

Opublikowano

Mozna zrobic zeby uzywalo umki? btw. dobra robota.

offtopic

jezeli sie nie da to jaka postac najlepsza do expa ktora nie uzywa umek? xD

Paladyn :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...