Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoldBot - Bot do margonem mini

bluefine

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pewnie z 3dni trial

xp ma ponad 15 lat przydało by się przynajmniej na 7 przenieść

Albo na 10-tkę która jest równie dobra, a nawet według mnie lepsza :)

Opublikowano

Da radę za większą kwotę dostać dożywotni dostęp do bota? :p

Nie wiem nie zastanawiałem się nad tym

To Ci z góry mówię by dać taką opcję, przyda się.

Mam nadzieje, że to wprowadzisz. Jeszcze jedna będzie jakaś strona by tam kupować klucz?

Opublikowano

Ja mam jeszcze 1 pomysl fajny. Gdy postac ma 10min wyczerpania to idzie do najblizszego miasta lub uzywa kamienia teleportacyjnego z eq po to aby przelaczyc sie do mobilnego bota i expic dalej. Wiem ze to wymaga duzo pracy ale efekt bedzie przyzwoity.

Opublikowano

Strony nie będzie, nie chce mi się tego wszystkiego robić. Poza tym tylko 44% w ankiecie chciało stronę wiec nie widzę sensu. Wystarczy do mnie napisać na pw jak wyjdzie bot 

#edit

@KaciPL

jest to w planach lecz ma niski priorytet bo wymaga na prawde ogromu rzeczy

Opublikowano

Strony nie będzie, nie chce mi się tego wszystkiego robić. Poza tym tylko 44% w ankiecie chciało stronę wiec nie widzę sensu. Wystarczy do mnie napisać na pw jak wyjdzie bot 

#edit

@KaciPL

Więc zrób po prostu, żeby użyło tylko kamienia teleportującego do ithan, zamiast łażenia.

Opublikowano

#edit

@KaciPL

Więc zrób po prostu, żeby użyło tylko kamienia teleportującego do ithan, zamiast łażenia.

Ale to musi jeszcze napisać wtedy coś żeby odpalało goldbota po tepie do ithan :P Zawsze jak sie przeoczy moment końca wyczerpa to można wykupić pokój za 1m i odnowić 30 min wyczerpa i przełączyć na goldbota ^^

@Edit. To jeszcze czat do tego dodajesz?! Kocham Cię xD

Opublikowano

moze dodasz mozliwosc zmiany postaci bez zamykania apki i pokazywanie ile staminy ma jaka postac?

btw. jak dobrales sie do kodu margomini zeby podejrzec?

Opublikowano

Przydało by się też błogo na drop - na mojej goldfarmie na privie nie expie już bo mamy dużą przewagę, a drop x2 by się przydał. 

Opublikowano

Nie wiem czemu ale gdy mam włączone auto xp i auto full hp to po paru minutach nie uzywa potki i atakuje moby przez co pada, no nic musze recznie zakladac blogo na xp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...