Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoldBot - Bot do margonem mini

bluefine

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tym dicordem średnio wolałbym mieć tu na forum wszystkie newsy.

(jestem już po prostu przyzwyczajony do sprawdzania tego tematu :D)

Opublikowano

Generalnie discord byłby dobrą opcją, na forum łatwo wejść deweloperom gry i sprawdzić sobie co i jak z botem, a na discord nie każdy wie jak wejść i nie proszonych gości da się usunąć :)

Opublikowano

Projekt będzie tylko na discordzie, i będzie ograniczony dostep żeby utrudnić dostanie go niewłaściwym osobom

Nie wiem czemu, ale gdy stawiam bota to np poexpi chwile spadnie hp do 0%, nie wiem czy sie uleczy niby leci stamina,a a tak naprawde prawdopodobnie nie leci stamina a exp jest ten sam ;v

Opublikowano

Jakie to osoby będą mogły być na discordzie?

Przy okazji chciałbym zapytać, czy planujesz zrobić bota działającego na nowym interfejsie?

Opublikowano

Trochę lipa :( Praktycznie wgl nie udzielam się na forum wiec trochę ciężko z rep, tylko w sumie sprawdzam co się dzieje, ew. napiszę jakaś opinie, ale acc posiadam od roku. 

Opublikowano

nie zrozumcie mnie źle, tu nie chodzi oto żeby nie pozwolic komuś wejść tylko, żeby zmniejszyć szanse ze wejdzie nie właściwa osoba. Pozatym do wydania bota jeszcze ogrom czasu

Opublikowano

Ja na forum jestem od 2010 a repki nie mam :(

Co do goldbota hmmm... może przydałoby się żeby robił jakie pliki "explogi" czy coś takiego gdzie by pisało ile akcji zrobił ile expa nabił ile razy zginął ile stamina bottle użył itp. często po nocy od razu po prostu kasuje błędy i wyłączam bota nie sprawdzając nic a myślę że byłoby to całkiem przydatne :D

Opublikowano

W sumie, ile mam reputacji bo nigdy jakoś się tym nie interesowałem :D

Jak wchodzisz na swój profil to po prawej masz na niebieskim prostokącie napisane ile masz reputacji: 23.

Opublikowano

Zmiana zdania, jednak zostanie projekt na forum gdyż nie każdy może korzystać z discorda. Przepraszam za zamieszanie, jak mówiłem to był tylko pomysł, jednak slaby

Przy okazji dodam ze projekt jest już zaczęty i będzie nazywał się "Aurora"

Opublikowano

;D jak bedzie trzeba reputacje to troche do dupy ;D bo zbieralem kiedys minusy ;-D haha ;D

Już nie potrzebujesz repa.

Zmiana zdania, jednak zostanie projekt na forum gdyż nie każdy może korzystać z discorda. Przepraszam za zamieszanie, jak mówiłem to był tylko pomysł, jednak slaby

Przy okazji dodam ze projekt jest już zaczęty i będzie nazywał się "Aurora"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...