Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoldBot - Bot do margonem mini

bluefine

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie moge pochytać tego loguje sie normalnie i w folderze map "normal" jak rozwine nie ma żadnych mapek trza coś instalować dodatkowo? ; >

Opublikowano

nie moge pochytać tego loguje sie normalnie i w folderze map "normal" jak rozwine nie ma żadnych mapek trza coś instalować dodatkowo? ; >

Musisz "odblokować" na telefonie jakby "ponownie", w sensie zagrać na nich, czaisz?

Opublikowano

O co chodzi ? bot bardzo szybko pokazuje ,że stamiana jest 0/50 , hp 0 a gdy odpalam od nowa bota po chwili np 30/50 staminy a exp wbity tak jakby te 20 staminy zbił np :v

Opublikowano

O co chodzi ? bot bardzo szybko pokazuje ,że stamiana jest 0/50 , hp 0 a gdy odpalam od nowa bota po chwili np 30/50 staminy a exp wbity tak jakby te 20 staminy zbił np :v

Mam podobnie. Działa normalnie, a nagle (co kilka godzin sprawdzam) pasek HP i staminy jest pusty, a w logu pokazuje, że zżarło mi kilkanaście miksturek, a postać cały czas pada. Restart bota od razu rozwiązuje problem i nagle HP jest. Jak się zaloguję przez przeglądarkę to też HP jest, nawet jak bot pokazywał zero.

@bluefine

Coś w bocie źle ustawiam, czy jak postać raz padnie to jest jak wyżej?

Jak działa relogin? Że po przerwie o 5:30 (jeśli jest na MargonemMini?) mnie przeloguje z powrotem?

Opublikowano

Ja ostatnio sprawdzam sobie po paru godzinach a tu stamina -4 i zero hp. W logu bylo że cały czas padała postać i sie nie leczyła. Restart pomógł i jeszcze mi sie to nie zdarzyło ponownie.

Opublikowano

Update 2.4

-poprawiłem wydajność usuwając pasek prędkości pakietów, ponieważ jeżeli ktoś ustawił 3s i bot nie zdążył zrobić danego zadania, to sesje się nakładały na siebie i robił się problem.
-ustawiłem na stale włączony auto relogin, działa on na zasadzie przelogowywania co 15-20min w celu skorygowania błędnych danych, lub podczas przerwy technicznej w margonem gdy nas wyloguje.
-dodałem wartość exp w %
-bot teraz poprawnie rozpoznaje lvl do 300 nie tylko do 170.
-wywaliłem szyfrowanie aplikacji żeby antyvirusy się nie czepiały.
-naprawiłem problem crashu podczas zaznaczania opcji save credentials

link zaktualizowany w temacie
Opublikowano

Nie wiem, mi ten bot nie działa, robi się bug czasem z ujemną staminą i się nie leczy zawsze. Spada do 0 i zaczyna walke i znowu pada i tak w kółko. Potiony mam kupione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...