Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoldBot - Bot do margonem mini

bluefine

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

;D jak bedzie trzeba reputacje to troche do dupy ;D bo zbieralem kiedys minusy ;-D haha ;D

to az żal dawać Ci "Lubie to" xD

@bluefine

czy w pierwszym poście jest aktualizowany download do najnowszego bota? :D

Nadal jest 2.5 czy już coś nowszego, bo zostawiłem na noc i jak nigdy nie miałem błędów, to nagle wyjebało mi tego 100+ (miałem strzały i poty oraz nie było wtedy przerwy żadnej) :(

if( awesome ){

console.log('This is Awesome');

}else{

$('body').addClass('give-me-awesome');

}

Opublikowano

Dodaj w goldbocie możliwość wyczyszczenia logów bez resetowania bota. Po całej nocy nieźle się bot tnie jak spróbujesz wyświetlić logi - jest ich za dużo.

Popraw również to, żeby nie zapętlał się error, który wyskakuje gdy nie wybierzesz mapy do expienia i odpalisz bota. Cały czas wyskakuje error przez co nie da się wyłączyć bota włącznikiem wbudowanym w bota - trzeba resetować. Mógłbyś też zrobić, żeby errory były bardziej czytelne.

Opublikowano

@Bekonik idź na appke i na appce sobie odblokuj.

a co do mapek - kolejne expowiska na appce będą wraz z wprowadzeniem nowego expowiska, a to jest już prawie ukończone - http://www.margonem.pl/?task=forum&show=posts&id=481735 

Nowego expa na appce należy więc spodziewać się na dniach. ;)

Niestety nie spodziewaj się niczego na apkę, nie mają programisty, który mógłby się zająć apką.

Opublikowano

a6a08eacb7.png

Końcowy wygląd, i jak ?

Zero przeglądarek, Auto klikerów, czy wyszukiwania pikseli. Wszystko w tle na pakietach

Bardzo ciekawie, chyba pierwszy taki bot do zwykłego margonem, w którym nie będzie trzeba używać przeglądarki.

Opublikowano

ooooo.. Wypróbowałbym go :D Czy udostępnisz go w jakimś trialu paro dniowym chociaż zanim będzie go trzeba wykupić ? Bo po słowie "klucz" na górze wnioskuje że zdecydowałeś się na płatną wersję.

Opublikowano

Ten bot aurora będzię działał na xp?

Na pierwszy rzut oka to nawet dobrze wygląda.

xp nie wspiera net frameworka 4.5

ooooo.. Wypróbowałbym go :D Czy udostępnisz go w jakimś trialu paro dniowym chociaż zanim będzie go trzeba wykupić ? Bo po słowie "klucz" na górze wnioskuje że zdecydowałeś się na płatną wersję.

prawdopodobnie będzie jakiś trial

Opublikowano

Ten bot aurora będzię działał na xp?

Na pierwszy rzut oka to nawet dobrze wygląda.

xp nie wspiera net frameworka 4.5

prawdopodobnie będzie jakiś trial

Cholera, szykuje się pierwszy dobry bot do przeglądarkowej wersji, szacuneczek. :)

Opublikowano

W goldbocie sobie przed chwilą na jednym koncie ustawiłem farmienie elit i co chwile znika 1 pkt staminy normalnie jak przy expieniu ale nie ubywa hp, nie przybywa expa tak na serio to nie bije tej elity :D A wchodzę na apke i tej staminy nie ma użytej. W co tak to bije? W powietrze ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...