Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoldBot - Bot do margonem mini

bluefine

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Nerfinekk
Opublikowano

Bocik mega! :) Wróciłem do gry w margonem i akurat się przyda! :)

Opublikowano

Nie wiem czy to wina lvl, ale zauważyłem, że od 75 lv wzwyż, jak mi postać padnie, albo życie spadnie do jakichś 10% to nagle życie się robi 0, stamina "ucieka" (schodzi do 0, po przelogowaniu wraca do poziomu przed "dedem"), exp nie leci i bot tak trwa, nie robiąc nic.

@Edit

Nie wiem też czy to kwestia jakichś mini-updateów czy podesłania linku do administracji, ale coraz czesciej zauwazam tez, ze jak stamina zejdzie do 0, wyłącze bota i chcę się zalogować przez przeglądarkę to wywala mi komunikat, że postać jest w trakcie akcji, która powinna zostać dokończona na kliencie mobilnym (coś takiego) i musze zalogowac sie na telefonie, wylogowac i dopiero działa.

Opublikowano

@blufine Dobra robota. Bot sprawuję się mega robi praktycznie wszystko, wchodzę na margoem mini tylko po to żeby kupić eq, potki ;P

PS: jeżeli to możliwe to przydał by się auto reloog + zapamiętywanie ustawień na inną postać, konto :P

Opublikowano

jezeli wylaczysz bota a byl podczas walki to ta walka musi zostac dokonczona w aplikacji mobilnej

Wcześniej to wyłączałem dowolnie i działało, teraz specjalnie wyczekuje do 0 staminy, a błędy nadal :/ Ale cóż i tak nie ujmuje to praktyczności bota, dobra robota, czekam na update'y!

Opublikowano

@KaciPL używaj umiejętności mistrzostwo walk... Do 50 lvl i tak sie nie oplaca dawać aktywnych umek, 1 że jest ich za mało, 2 że masz mało eny/many. 

@bluefine http://screenshot.sh/m1O5eIUwh3o2Z kolejny błąd, ale bot chodzi dalej.

To działa na MargonemMini?

EDIT:

Da się zrobić tak, by automatycznie zaznaczało wszystkie opcje?

Opublikowano

@Anekito Tak, działa. Na starszym bocie (pamiętasz pewnie) pokazywało ene i mane, umki wsadzone tam w mistrzostwo banglały. Ktoś tylko zostawił umki na komplecie bez mistrzostwa i stąd cała afera, że niby nie działają. Ale nie chciało mi się pisać już - i tak mi masa ludzi zawraca głowę na pw.

Opublikowano

legend999 to tylko tak wizualnie wyglada poniewaz przeladowanie GUI odbywa sie po walce a skoro postac nie walczy nie aktualizuje GUI dlatego wyglada caly czas jakby stamina byla na 0

co do strzał, nie wiem co wy do nich macie, ja nie mam problemu no ale zobacze moze cos ominalem

Opublikowano

Moze co do dluzszego expienia to bot po osiagnieciu 0 staminy sie wylacza i wlacza sie gdy zdobedzie wiecej? np 10 albo 20? bo jest wyczerpania bo jakims czasie i nie zdobywa juz expa.

Opublikowano

Jak na razie widoczne błędy które występują u mnie to, że źle pokazuje procent zdobytego poziomu (mając 211-212 lvl) oraz źle ładuje mapy(pokazuje 1 mapę mniej niż jest odblokowane na apce). 

Sugestie: 

1. Dobrze by było gdybyś dodał nad expem aktualny poziom postaci.

2. Nie wiem jak działa kod ale chyba dobrze by było aby uniknąć bugów, po starcie bota zablokować możliwość zmiany mapy, funkcji itp.

3. Co do funkcji auto heal / auto full heal, nie wiem jak jest to ustawione ale wydaje mi się, że lepiej będzie zrobić aby to użytkownik ustawiał po niżej ilu % hp ma się leczyć. Jak dla mnie na razie jest to mało jasne (moge włączyć auto heal i auto full heal w tym samym czasie.) Nie wiem czy auto heal działa jako aktywacja (mozliwość włączenia auto full heal) czy tylko jako leczenie hp i jak się odnosi auto heal do full heal gdy są włączone w tym samym czasie.

4. Z tego co zauważyłem to bot sprzedaje zdobyte mikstury z potworów. Dobrze by było dodać opcje przy auto sell czy użytkownik chce aby sprzedawał zdobyte potki.

Opublikowano

kacipl stan w mieście to nigdy nie skończy się wyczerpanie

legend999 

1. jest przycisk "show full stats"

2. funkcje sa dynamiczne i nie ma problemu przestawiać je podczas pracy

3. autoheal - używa potionow aby uleczyć cie po walce, auto full heal używa pełnego leczenia po walce

4. to poprawie w wolnym czasie

Opublikowano

@bluefine

-Sprawdzic strzaly

-Zobaczyc lvl miedzy 211-212(nie wiem czy tylko między tymi jest błąd w exp)

-Odświeżanie show full stats

-Błąd z mapkami (pokazuje w bocie 1 mniej niz jest odblokowane)

-Opcja z auto sell potek

:)))

Opublikowano

@bluefine

-Sprawdzic strzaly

-Zobaczyc lvl miedzy 211-212(nie wiem czy tylko między tymi jest błąd w exp)

-Odświeżanie show full stats

-Błąd z mapkami (pokazuje w bocie 1 mniej niz jest odblokowane)

-Opcja z auto sell potek

:)))

Z tymi mapkami też mam problem, ale już zauważyłem że trzeba mieć jedną więcej odblokowaną ( zabity strażnik chyba ) a nie jest to takie trudne żeby odblokować kilka mapek.

Ogólnie polecam bota, dobrze się gra.

Jak mam nie aktualną wersję to mogę bana dostać za to?

Take it easy my friend

Opublikowano

@bluefine Czasem po prostu przestaje się leczyć mixami, jeżeli są różne (np te od tunii - mam kilka po 2k, i kilka po 5k - zużyje trochę tych, trochę tych i nagle koniec, przestaje leczyć). 
Dodatkowo poprawiłbym komunikaty, albo wymuszałbym zamykanie starszych gdy wyskoczy nowy. Wracam po robocie do domu i nagle 1203918 komunikatów, że coś nie tak, że brakło strzał, że przerwa techniczna i tak dalej.
Poza tym, dziś rano jak przylazłem to bot zawiesił się na przelogowywaniu postaci.

Opublikowano

Dzisiaj bot mi totalnie świrował. Najpierw wywalał informacje, że niepoprawny login lub hasło (przestraszyłem się, że ban), zaskoczyło dopiero po wpisaniu ręcznie loginu i hasła, a ponad to ciągłe problemy ze "znikającą" staminą i HP. Mam lv 85+, specjalnie w ramach testu wybrałem jedną zpierwszych mapek 16-20, na której nie mam możliwości paść - bot poprawnie zużył jakieś 3-4 staminy i potem HP spadło do 0, stamina nadal leciała, jak osiągnęła 0, przeładowałem i moim oczom ukazała się full stamina (trwało to jakieś 3-4 minuty, wiec sie uzupełniło do stanu początkowego) i tak ze 3-4 razy, potem dopiero zaskoczyło i zużyło mi normalnie stamine. Była jakaś aktualizacja, może to przez to?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...