Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoldBot - Bot do margonem mini

bluefine

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla mnie spoko by było jakby paski hp, stamina, exp były przedstawione liczbowo. Noo i oczywiście to przelogowywanie na postaci po skończeniu się staminy :D Ale tak to działa bardzo fajnie, miłe zaskoczenie. 

Opublikowano

bot korzysta z mahapps nie zmienisz go

Już sobie poradziłem. Znalazłem inny program, 4t minimizer. (Nie chcę robić  reklamy). I wszystko śmiga pięknie.

Nie zjada unikatowych butelek ze staminą (+15).

Opublikowano

A na angielskim margo zadziała? :D

edit: btw, czy daloby radę zrobić leczenie jeżeli postać zejdzie ponizej np. 30% życia?

edit2: bot raz na jakiś czas się tnie, jest inne rozwiązanie niż restart (mam włączone auto relog)?

Opublikowano

1.Tak wiem ze nie używa +15 staminy i w wolnej chwili naprawie to, nie jest jakoś bardzo ważne

2.Bot nie będzie na razie używał kilku postaci bo zrobienie panelu postaci jest czasochłonne 

3.Nie wiem czy na angielskim zadziała

4.Co masz na myśli ze się tnie ?

Opublikowano

Tnie = przestaje działać, leci stamina w dół, inne paski się nie ruszają. Po restarcie stamina wraca do ~~40-50 i dziala przez 2-3 potworki

Opublikowano

Hmm, plemiona już upnęli i bot nie działa. W Margonem mini zrobią to za dzień, lub dwa i też działać nie będzie. Więc korzystać, póki możecie :D

Opublikowano

Mam problemy z botem. Loguję się na postać z poziomem 200+ i wyskakuję mi błąd jak już wybiorę świat i postać klikam "ENTER TO GAME" i pojawia się taki błąd https://scr.hu/rqBVog .

Następnie wszystko ustawiam zaznaczam opcje, które mnie interesują i wybieram mapę klikam "START" i wyskakuje taki błąd https://scr.hu/myR4B4 . Ten błąd wyskakuje mi ciągle jak działa bot w odstępie około 1sekundy.

Gdy klikam opcję " Gold/Exp Earned" wyskakuję mi taki błąd https://scr.hu/YnB3qa .

JEŻELI LOGUJĘ SIĘ NA NIŻSZE POZIOMY TE BŁĘDY NIE WYSTĘPUJĄ.

TERAZ MOJE UWAGI DO BOTA:

#powinieneś pomyśleć nad tym aby logując się do gry nie trzeba było wybierać światu i postaci tylko żeby świat był przypisany już do tej postaci na którym ze światów została założona

#te paski z hp/staminą/expem powinny zastępować liczby

Opublikowano

wejdź tutaj: https://github.com/JessieSharp/GoldBot/blob/master/GoldBot%202.0/Game/Levels/RequiredExp.cs

Jak widzisz uzupełniłem tylko do 173 lvl wymagany exp bo więcej mi się nie chciało dlatego wywala błąd bo bot niema wartości dla twojego lvl :D

Jak bardzo ci się spieszy to możesz uzupełnić sam i mi wyslac to podmienie, jak nie to poczekaj kilka dni bo to długa robota a nie mam czasu

plemiona naprawie na dniach tez.

raku1 możesz mi zrobić zdjęcie tego błędu ?

Opublikowano

xp został porzucony i nie wspiera net frameworka 4.5 z którego korzysta bot, także minimalnym systemem do uruchomienia bota jest win 7, chyba vista miała jeszcze wsparcie do 4.5 ale nie jestem pewien

Opublikowano

Działa na PC w programie BlueStacks? Ktoś kto używa, dobrze działa? Opłaca się brać?

Bluestacks to emulator Androida. A Goldbot jest dla PC.

Najlepiej mieć win 7/8/10. Wtedy ewentualnie instalujesz Net Franeworka 4.5 i możesz używać.

Ściągaj póki działa. Expi bardzo dobrze, żadnych problemów nie ma (nawet na mapkach 100+). Do tego także sprzedaje loota, co było trochę zmorą miMargo, bo trzeba było latać do Tunii co godzinę.

~~

~Jedyne, co jest do zmiany to:

-POKAZYWANIE NAZWY POSTACI,

-pokazanie aktualnego lvla, %lvl i %hp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...