Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoldBot - Bot do margonem mini

bluefine

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kupujcie całe torby mixów i strzał żeby postać nie padała i nie wybierajcie map na których macie szanse paść, wtedy nie będzie debugów :) Wszystko śmiga już kilka dni.

Opublikowano

Update 2.1

-Dodałem try&catch teraz w przypadku błędu zamiast braku odpowiedzi aplikacji wyskoczy błąd, co pomoze mi w szybszym zdiagnozowaniu problemu

-Wszystkie servery prywatne

-dziś i jutro jest w margonem minievent, także pojawiła się nowa opcja "Auto bonus exp" bot co godzinę będzie używać błogosławieństwa podwajającego exp

link został zaktualizowany w temacie, wystarczy pobrać nowa wersje

jeśli ktoś zainteresowany zmianami to odsyłam na githuba

Opublikowano

Update 2.1

-Dodałem try&catch teraz w przypadku błędu zamiast braku odpowiedzi aplikacji wyskoczy błąd, co pomoze mi w szybszym zdiagnozowaniu problemu

-dziś i jutro jest w margonem minievent, także pojawiła się nowa opcja "Auto bonus exp" bot co godzinę będzie używać błogosławieństwa podwajającego exp

Serdecznie Polecam :)

Gdybyła możliwość zrobienia że np gdy zbije całą stamine na 1 koncie, przelogowywuje się na 2 i potem np 3 itp, a potem znowu wraca na 1 byłoby cudownie :D

Opcja przelogowania się też by była niezła, chociaż odpalić od nowa bota to zaledwie kilka sekund :P

Opublikowano

Update 2.1

KOCHAM CIĘ!!!!!!

Opublikowano

Bot ma problem z zdarzeniem gdy padniesz, ponieważ wartość HP nie zostaje przestawiona, przez co GUI nie zostaje zaktualizowane co powoduje efekt ze ty widzisz ze postac ma cale hp, a w rzeczywistości niema nic i walczy bez hp, dlatego nie dostajesz exp'a bo caly czas pada.

Jak będę mieć czas spróbuje naprawić to

Opublikowano

Troche głupio by to wyglądało, bo jak bot zbije stamine do 0, zrobi relog poczeka 1 min na stamine i znowu relog :D ?

#edit

naprawiłem problem gdy bot umiera i nie zmienia się hp, pod wieczór będzie update

Opublikowano

Fajnie byłoby jakby w przyszłości był wprowadzony relog na inną postać. Chodzi mi o to gdy na jednej postaci skończy się stamina to przejdzie on na drugą.

Opublikowano

co do przelogowywania to nie będzie takie proste bo przelogowanie to jedno, ale bot nie wie na jakiej mapie miałby ekspic. W ten sposob potrzebował by jakiegoś panelu zarządzanego postaciami żeby było mozna je konfigurowac, także moze w przyszlosci

Opublikowano

Update 2.2

-Ulepszony system leczenia przykład:

Brakuje HP: 3500

Dostępne mikstury: 2000,1000,500

Bot zamiast użyć 7x500 użyje 1x2000, 1x1000, 1x500

-Dodano okienko z logami

-Bot poprawnie rozpoznaje gdy postać umiera i zmienia hp na 0

-Auto sell nie sprzedaje juz butelek do staminy

link zaktualizowany w temacie

Opublikowano

Jak zmienić, by pasek górny (minimalizowania,przywrócenia w dół i zamknięcia) byl normalny, jak w każdym innym programie windowsowskim? Mam takie fajne narzędzie, RBTray do minimalizowania do zasobnika programów. A na tym bocie nie działa. Albo ewentualnie co innego polecisz, @bluefine ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...