Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoldBot - Bot do margonem mini

bluefine

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Potrzebujemy relogu/restartu bez wyłączania i włączania programu :v

to jest w tej chwili najbardziej pożądana opcja, i myślę że autor zdaje sobie z tego sprawę

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Przydałoby się wyświetlić ilość wolnych miejsc w torbach i automatyczne włączenie się opcji "Auto Sell Drop" gdy w eq zostało X wolnych miejsc. Z naciskiem na X, ponieważ 1 wolny slot to może być za mało (np. gdy dropi butelka staminy. Bot jej nie sprzeda, a nie będzie już możliwości zdobywania i sprzedawania kolejnych itemków).

Opublikowano

Na MG duel zrobiłem sobie klikacza i zostawiłem na noc. Efekt? Ban. xD Nie wiem jak, bo nie było mnie przy kompie, ale też by jakieś losowe akcje trzeba było dodać jeżeli już.

poza tym - MG:duel można mieć otwarty w drugiej karcie, kwestia 30lvl to 2-3 dni

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie, skoro bot omija arcymaga, to czy nie jest łatwowykrywalny? Używam go w sumie już od 4-5 dni i na razie wszystko okej.

Opublikowano

Mam pytanie, skoro bot omija arcymaga, to czy nie jest łatwowykrywalny? Używam go w sumie już od 4-5 dni i na razie wszystko okej.

Ja korzystam bardzo długo i nadal bana nie mam.

Take it easy my friend

Opublikowano

@Anekito

Ja tam bana nie mam, a korzystam dość długo.

Porzucono może dlatego że twórca zrobił płatnego czita i tym się nie zajmuje bo nie ma czasu, ale nie wiem.

Tak, bocik działa i to w miarę dobrze, jak padniesz to hp spada do 0 i nie leci exp a staminę zżera dlatego czasem trzeba zerkać jak masz słabe eq.

Take it easy my friend

Opublikowano

Wątpię, że ktokolwiek wyłapał bana, administracja margonem ma szczerze apkę mobilną w dupie, że tak powiem :D

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy tylko ja mam problem z logowaniem się? Przed wyjściem na wykłady działał xD

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gdy włączam goldbota loguje się to wyskakuje mi błąd program przestal działac jak zaradzić? Jeszcze tylko dodam że wyskakuje to gdy klikam Login :/

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...