Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[API 0.53] PokeBotsTool Program [By MkoPixel] [Captcha całkowicie usunięta] [Działające boty na wszystkie API]

MkoPixel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Czy w chwili obecnej tylko beta testerzy otrzymują dostęp do bota? :)

@Edit

W jaki sposób uruchomić tego bota teraz? Odpalam tollsa, klikam na ikonke po lewej stronie i zamiast odpalić mi bota otwiera mi się winrar do rozpakowania plikow. :/

@Edit 2

Sprawa nie aktualna, bot uruchomiony, zabieram się za testy. Jakie szanse na wyłapanie bana ?

I druga sprawa, jak najlepiej ustawić zasięg i prędkość?

szansa mała na bana zasięg i prędkość najlepiej zasięg 0.333 prędkość 1

Tak wolno ma chodzić? :)

A powiedz mi co z tym Capcha? Bo widzę czytając temat i z własnej autopsji że problem występuje ciągle i co jakieś 10 minut, jest strasznie upierdliwe to :/

zedytowałem ten program tak że captcha idzie co 1h/2h nie 10m wieć nie usunełem captchy całkowicie ale nad tym pracuje ;D

Ja rozumiem jak najbardziej, nie mam kompletnie pretensji, przecież w końcu my z niego korzystamy za darmo. Podejrzewam że jeżeli bot by działał i faktycznie bana się nie wyłapnie to równie dobrze za np. 10 zł byś mógł sprzedawać dostęp do bota - ludzie i tak by kupowali a ty byś zarobił na rozwój klienta bota :)

Dodatkowo, jak wygląda sprawa Beta testerów? Wysłałem zapytanie, kiedy będzie możliwość zweryfikowania go ?

• Odpowiedzi 585
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam serdecznie. Czy w chwili obecnej tylko beta testerzy otrzymują dostęp do bota? :)

@Edit

W jaki sposób uruchomić tego bota teraz? Odpalam tollsa, klikam na ikonke po lewej stronie i zamiast odpalić mi bota otwiera mi się winrar do rozpakowania plikow. :/

@Edit 2

Sprawa nie aktualna, bot uruchomiony, zabieram się za testy. Jakie szanse na wyłapanie bana ?

I druga sprawa, jak najlepiej ustawić zasięg i prędkość?

szansa mała na bana zasięg i prędkość najlepiej zasięg 0.333 prędkość 1

Tak wolno ma chodzić? :)

A powiedz mi co z tym Capcha? Bo widzę czytając temat i z własnej autopsji że problem występuje ciągle i co jakieś 10 minut, jest strasznie upierdliwe to :/

zedytowałem ten program tak że captcha idzie co 1h/2h nie 10m wieć nie usunełem captchy całkowicie ale nad tym pracuje ;D

Ja rozumiem jak najbardziej, nie mam kompletnie pretensji, przecież w końcu my z niego korzystamy za darmo. Podejrzewam że jeżeli bot by działał i faktycznie bana się nie wyłapnie to równie dobrze za np. 10 zł byś mógł sprzedawać dostęp do bota - ludzie i tak by kupowali a ty byś zarobił na rozwój klienta bota :)

Dodatkowo, jak wygląda sprawa Beta testerów? Wysłałem zapytanie, kiedy będzie możliwość zweryfikowania go ?

Beta tester nie jest jeszcze dostępny ponieważ muszę zrobić logowanie do programu a z tym łączy się mysql, php itp.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

A no tak, rozumiem to jak najbardziej.

Powiem ci tak, świetną robote odwalasz i nic tylko miejmy nadzieje że starczy tobie zapału :)

Na chwilę obecną puściłem bota aczkolwiek strasznie mało pokemonów mi zbiera w miejscu gdzie normalnie powinien być ich wysyp. Posiadasz może jakąś mapke która pokazuje dostępność pokemonów na obszarach np mojego miasta? Poznań.

Opublikowano

A no tak, rozumiem to jak najbardziej.

Powiem ci tak, świetną robote odwalasz i nic tylko miejmy nadzieje że starczy tobie zapału :)

Na chwilę obecną puściłem bota aczkolwiek strasznie mało pokemonów mi zbiera w miejscu gdzie normalnie powinien być ich wysyp. Posiadasz może jakąś mapke która pokazuje dostępność pokemonów na obszarach np mojego miasta? Poznań.

niestety nie mam, po 2 zadna nie dziala bo nowy system nearby i tylko by ci wyszukiwalo przy pokestopach.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Ostatnie pytanko, jak wygląda kwestia zmieniania miejsca łapania pokemonów, chodzi mi tutaj o szybkie zmiany poszczególnych miast. Np w chwili obecnej łapie pokemony w Poznaniu, a w ciągu 2 minut chciałbym zmienić na Kraków, jest szansa na bana czy można to bezpiecznie robić?

Opublikowano

Ostatnie pytanko, jak wygląda kwestia zmieniania miejsca łapania pokemonów, chodzi mi tutaj o szybkie zmiany poszczególnych miast. Np w chwili obecnej łapie pokemony w Poznaniu, a w ciągu 2 minut chciałbym zmienić na Kraków, jest szansa na bana czy można to bezpiecznie robić?

wyjdzie ban ps o 7-8:00 aktualizacja dodany zostanie bot z anti captchą znalazłem w internecie

Zadawaj ille chcesz pytań (Posty liczą się dla mnie xD)

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Aktualizacja v2.3

Co nowego?: Nowy bot EternalBot z całkowitą usuniętą captchą

Co zrobić aby captcha była zablokowana? i jak odpalić

1

b806938725a787a0f93adc94ce14e3cd.png

2

01de0773408a688bea7fc18ef971b192.png

3

28e7afe5de71be2f729e1d6f90193897.png

4

9908fa1c4a55a023e3dd4d63988df132.png

5

592800a7c2da6d148d3f67364bc61198.png

6

3c9eab748fc93ee966a6010cf4c51044.png

7

I gotowe bot działa :)

AntiCaptcha Key:087d5bf49344e87b0439f64527014153

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Na wstepie chcialbym napisać, że odwalasz kawał świetnej roboty i dziękuje za Twoją prace !

Ale.. Tym razem mam takie cos:

2v9okmg.jpg

Opublikowano

Aktualizacja v2.3

Co nowego?: Nowy bot EternalBot z całkowitą usuniętą captchą

Co zrobić aby captcha była zablokowana? i jak odpalić

1

b806938725a787a0f93adc94ce14e3cd.png

2

01de0773408a688bea7fc18ef971b192.png

3

28e7afe5de71be2f729e1d6f90193897.png

4

9908fa1c4a55a023e3dd4d63988df132.png

5

592800a7c2da6d148d3f67364bc61198.png

6

3c9eab748fc93ee966a6010cf4c51044.png

7

I gotowe bot działa :)

AntiCaptcha Key:087d5bf49344e87b0439f64527014153

Mógłbyś dodać mały poradnik jak skonfigurować Eternalbota żeby dobrze działał bo nie ogarniam go :)

Opublikowano

Bot przestał działać

Pisze że pobrałem nową wersje i nie mogę jej odpalić

spróbuj jeszcze raz.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

a podeślesz linka do pobrania bezpośrednio?

Obawiam się że będę musiał bo 1 rzecz zjebał** z aktualizacją ale to dopiero jutro będę mógł poprawić :(

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Witam, chciał bym wam udostępnić Alpha mojego programu PokeBotTool polegał będzie on na tym że nie musisz wchodzić na mpcforum pobierać i tak 1,000,000 botów tutaj będą wszystkie boty [DZIAŁAJĄCE] w 1, jest tylko 1 bot bo tylko on na razie działa na nowym API narazie program jakoś za bardzo dupy nie urywa ale zobaczymy w przyszłości.

Video

https://youtu.be/nECpemtG3ro

Download:https://www.dropbox.com/s/r6z1dsx95o3scsi/PokeBotsTool.exe?dl=0

Do działania wymagane

Winrar

Java

Windows 7

Jak uzywać?

1. Instalujemy

2.Wypakowujemy programik

3.Włączamy go

4.Klikamy Zainstaluj paczke zasobów bo innaczej boty nam nie bedą działać.

5.Czekamy minute lub dwie

6.Jak się wyłączy program cmd.exe to znaczy że się skonczyło

7.Kliknij w ikonke w programie

8.Zaloguj się na konto i ciesz się botem <3

Linki do downloadu poprawione lecz przykro nam ale trzeba od nowa zainstalować program daje tutaj działające linki tak samo już są zamienione na stronie 1 tego tematu.

Download: https://www.dropbox.com/s/r6z1dsx95o3scsi/PokeBotsTool.exe?dl=1

Skan jest na 1 stronie ciągle.

Witam, chciał bym wam udostępnić Alpha mojego programu PokeBotTool polegał będzie on na tym że nie musisz wchodzić na mpcforum pobierać i tak 1,000,000 botów tutaj będą wszystkie boty [DZIAŁAJĄCE] w 1, jest tylko 1 bot bo tylko on na razie działa na nowym API narazie program jakoś za bardzo dupy nie urywa ale zobaczymy w przyszłości.

Video

https://youtu.be/nECpemtG3ro

Download:https://www.dropbox.com/s/r6z1dsx95o3scsi/PokeBotsTool.exe?dl=0

Do działania wymagane

Winrar

Java

Windows 7

Jak uzywać?

1. Instalujemy

2.Wypakowujemy programik

3.Włączamy go

4.Klikamy Zainstaluj paczke zasobów bo innaczej boty nam nie bedą działać.

5.Czekamy minute lub dwie

6.Jak się wyłączy program cmd.exe to znaczy że się skonczyło

7.Kliknij w ikonke w programie

8.Zaloguj się na konto i ciesz się botem <3

Linki do downloadu poprawione lecz przykro nam ale trzeba od nowa zainstalować program daje tutaj działające linki tak samo już są zamienione na stronie 1 tego tematu.

Download: https://www.dropbox.com/s/r6z1dsx95o3scsi/PokeBotsTool.exe?dl=1

Skan jest na 1 stronie ciągle.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

EternalBot

wszystko działa ;)

jakiego masz win?

win 10 a co 

bo na xp mi nie działa ale wcześniej działał

sprawdzam na 2 na win7

all działa mi, uzywasz konta PTC czy Google? jak Google to na eternalu chyba nie dziala tylko ptc na google nie testowałem.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Drobna aktualizacja

Co nowego?:Poprawiony trochę EternalBot proszę tym co nie działał teraz spróbować jeśli dalej nie działa proszę pisać tutaj albo na PW to od nowa pojawi się opcja 32bit botów.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

o co chodzi z 

Do rest across ~10 minutes...

za każdym razem mam tak jak odpale apke 

EternalBot używam na PTC koncie 

a jaki system 32bit czy 64?

Zdrajca MPCFORUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...