Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[API 0.53] PokeBotsTool Program [By MkoPixel] [Captcha całkowicie usunięta] [Działające boty na wszystkie API]

MkoPixel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 585
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hackemon i EternalBotx32 posiadają api 0.47? wiem że ninjabot nie posiada

Hackemon i EternalBotx32 posiadają ninjabot nie posiada ale działa bez bana bo botowałem 2 dni temu długo (5h) na tym API co teraz jest i dalej nie mami perma.

Spróbuję zrobić aplikacje na telefon :) [Moją 1] w sumie program ten też jest moim 1 programem.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

ta grafika troche razi w oczy co jest w PokeBotsTool.exe

Spokojnie dzisiaj aktualizacje do wersji 2.0 gdzie zostanie dużo owiele więcej opcji + ponad 3-5 nowych botów.

AKTUALIZACJA V1.7

Co nowego?: Przycisk Mam system 32 bit naprawiony już działa oraz rekrutacja na beta testera który ma bardzo fajne rzeczy, wszystko opisane włączycie przycisk Chcę być Beta Testerem

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Przecież ty tylko wrzuciłeś te boty do programu, poza tym jawnie wprowadzasz w błąd, one nie są na tą wersję API, więc jest ryzyko bana.

Znajdz teraz dobre boty na te nowe API po 2 ja botuje już 2 dni na tym nowym api i jakos bana nie mam.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Nie masz ,a le mozesz zlapac :) . Nie ma botow na nowe api wiec nie wprowadzaj ludzi wblad. I wez ogarnij te captcha bo teraz  nie da sie bocić co 5 min wypier dala to gowno do potwierdzenia.

sygna2.png

Opublikowano

Nie masz ,a le mozesz zlapac :) . Nie ma botow na nowe api wiec nie wprowadzaj ludzi wblad. I wez ogarnij te captcha bo teraz  nie da sie bocić co 5 min wypier dala to gowno do potwierdzenia.

Te captcha idzie prosto od niantic wieć bedzie ciężko.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

@UP No to juz c**j z bocenia jak czegos z tym nie zrobia bo ok jak lecisz na 3 konta to to az tak nie w*****a ,ale jak lecisz na 30-40 kont to co minute ci to wywala nie da sie bocic.

sygna2.png

Opublikowano

Zmieniłem ustawienia i jakoś nie ma captchy jak nie będzie captchy do 07;00 to edytuje pokebottool i robię aktualizacje ;)

edit: Już prawie 7;00 a captchy jak nie było to nie ma ;)

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Jak to mistrzu naprawiłeś to jestes bogiem i robie ci laske.... mnie w********a captcha co 2 minuty juz dzis w ciagu nocy wylaczalem to ze 350 razy...

sygna2.png

Opublikowano

Jak to mistrzu naprawiłeś to jestes bogiem i robie ci laske.... mnie w********a captcha co 2 minuty juz dzis w ciagu nocy wylaczalem to ze 350 razy...

Lecz narazie bedzie działało to tylko na PokeBotNinja bo tylko go narazie testuje.

teraz bot osiąga od 19 do 20k expa/h

Ok prawie 07;00 wiec już idę edytować poketoola. Szczerze to chyba będę jako jedyny który udostępnia bota bez captchy w polsce może nawet na swiecie? xD [Jak narazie oczywiście]

PokeBotNinja Edytował (MkoPixel)

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Aktualizacja

Co nowego?:USUNIĘTO CAPTCHE Z POKEBOTNINJA

Co zrobić aby zadziałała usunięta captcha

1.Kliknij od nowa zainstaluj paczke zasobów

2.Poczekaj

3.Włącz bota i ciesz się botem.

Jak włączyć updatowaną wersje?

1.Włącz stara wersje pokebottool (Jesli masz oczywiscie.)

2.Poczekaj chwile aż pojawi się na pulpicie Update(Liczba)

3.Wyłącz starą wersje

4.Włącz Update(liczba)

5.Baw się botami.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Captcha jednak dalej się pojawia ale przynamniej nie co 2 minuty tylko co 2h radze co 2h resetować bota bo potem idzie od nowa captcha co 2m ;D

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Mordeczko myslisz ,ze ogarna cos z tym captcha ? Bo ku rwa na jakiej zasadzie to dziala ,ze tylko przy kontach odpalonych na kompie to wywala ,a na telefonie juz nie.

sygna2.png

Opublikowano

Mordeczko myslisz ,ze ogarna cos z tym captcha ? Bo ku rwa na jakiej zasadzie to dziala ,ze tylko przy kontach odpalonych na kompie to wywala ,a na telefonie juz nie.

Ja rozkminiłem jak to działa, ale niestety nie mogę powiedzieć żeby zaden tak powiem "Konfident" nie dał tego do naprawy do niantic.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Luzno mnie to nie interesuje. Tylko k***a spowrotem w********a to hujstwo : / . Jest roznica jak odpalilem bota po prostu wrzucajac startbot.bat do folderu i przez to odpalam ? Bo z tej twojej aplikacji nie moge odpalic ninjy bo klikam w ikonke i nic.

sygna2.png

Opublikowano

Luzno mnie to nie interesuje. Tylko k***a spowrotem w********a to hujstwo : / . Jest roznica jak odpalilem bota po prostu wrzucajac startbot.bat do folderu i przez to odpalam ? Bo z tej twojej aplikacji nie moge odpalic ninjy bo klikam w ikonke i nic.

A zainstalowałes paczke zasobów od nowa? bo to wymagane zeby captcha nie dzialala i żeby ninjabot działał

I na koncu jak ci się instaluje paczka zasobów bedzie zapytanie czy zamienić i wpisuj cały czas Y lub T nie pamietam jak to jest.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Opublikowano

o.O po kliknieciu pobierz zasoby wyskakuje mi tylko okno laduje sie pasek jak sie pobierze pasek dochodzi do konca i tak stoi nic sie nie wylacza ,a tam wpisac sie nic nie da. i o nic nie pyta, zeby to odpalic musialem wlasnorecznie wypakowac to z winarara

sygna2.png

Opublikowano

o.O po kliknieciu pobierz zasoby wyskakuje mi tylko okno laduje sie pasek jak sie pobierze pasek dochodzi do konca i tak stoi nic sie nie wylacza ,a tam wpisac sie nic nie da. i o nic nie pyta, zeby to odpalic musialem wlasnorecznie wypakowac to z winarara

Nagraj filmik jak to idzie to ci powiem co zle robisz jesli ci idzie tak jak nie powinno ja to naprawie.

Zdrajca MPCFORUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...