Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Disoctus [Dedyk] [Medium]

Noresta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmmm jedno pytanie czy mam ciagle robic kolejne postacie na koncie ? ulepki do zbrojki na 10 lvl exp leca tylko w M1 a blokada jest od 30lvl

raczej nie da sie na tym lvl zrobic metalu i jest spora szansa na spalenie (pare razy juz poooszlooo).

Sporo osob sie wkurzy i walnie ten projekt wlasnie przez takie numery.

A po co ulepszać ten set? To kompletnie nieopłacalne. Wbijasz 15 i idziesz na dung cztery wyspy. Ja bez żadnego isa prócz startowego oraz w niewybonowanym eq (srednie 19 w tym pierwszym mieczu) ba lajcie ubijalem glownego bossa a z niego leca bronie na 30. Zbrojke na 30 dropisz chyba na dungu z orkami. Ulepszanie sety na 10 lvl to strata bodzi i kasy.
  • Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile ludzi online w godzinach szczytu, warto zaczynać grę na serwerze? 

1000-1200 z moich obserwacji :)

MsWr9Fv.gif

Opublikowano

hmmm jedno pytanie czy mam ciagle robic kolejne postacie na koncie ? ulepki do zbrojki na 10 lvl exp leca tylko w M1 a blokada jest od 30lvl

raczej nie da sie na tym lvl zrobic metalu i jest spora szansa na spalenie (pare razy juz poooszlooo).

A po co ulepszać ten set? To kompletnie nieopłacalne. Wbijasz 15 i idziesz na dung cztery wyspy. Ja bez żadnego isa prócz startowego oraz w niewybonowanym eq (srednie 19 w tym pierwszym mieczu) ba lajcie ubijalem glownego bossa a z niego leca bronie na 30. Zbrojke na 30 dropisz chyba na dungu z orkami. Ulepszanie sety na 10 lvl to strata bodzi i kasy.

hmmm dobra ale ja sobie gram po swojemu :) okey ?

jakos parcia na lvl nigdy nie mialem a jezeli mam zostac na dluzej to nie chce "ograniczen" utrudnienia owszem jestem za ,ale nic poza

Opublikowano

Cos nie tak z clientem mam... Pobralem ze strony, pobralem ta lakte, a mimo to client mi nie dziala. Patcher takze.
Tzn - client dziala, ale wyskakuje, ze "Server zostanie otworzony 10.11"...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

hmmm dobra ale ja sobie gram po swojemu :) okey ?

jakos parcia na lvl nigdy nie mialem a jezeli mam zostac na dluzej to nie chce "ograniczen" utrudnienia owszem jestem za ,ale nic poza

Spoko, tylko pisałem, że jest to mało opłacalne i szkoda na to kasy i materiałów. Ale rób jak uważasz, byle by Ci się przyjemnie grało;)

Opublikowano

jedyne co mi sie nie podoba to to wybor bonusu na 75 i trzeba robic 2 postacie

Możesz jaśnie po co 2 postacie?

W pewnym momencie musisz wybrać czy chcesz bonus na potwory czy bonus na ludzi. Dlatego jest konieczność zrobienia dwóch postaci- jednego dropka, który wybierze bonus na potwory a drugą do pvp z bonusem na ludzi. Wybierając inaczej postać nie będzie na tyle efektywna w dropie bądź pvp.

dokładnie tak

kiedy naprawicie bonusy od biologa ??

sa naprawione

ps.co sie dzieje co chwile off channele

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

tak kombinują z tym biologiem ,że cofneło mi misje u brata min z królową. To samo tyczy się wodnych kryształów i pamiątek.

Opublikowano

tak kombinują z tym biologiem ,że cofneło mi misje u brata min z królową. To samo tyczy się wodnych kryształów i pamiątek.

Napisz do administracja, ale jak nie masz dowodu to wątpię, że coś z tym zrobią.

Na przykład SS'a.

# Nigdy nie dostał perma na 30 dni - S.A.B.A.L

Opublikowano

Za chwile ox, godzina 20;00 i 1450 graczy ponad :) Kozak.

Licznik na stronie chyba nie działa poprawnie. Warto wbijać na serwer?

Czemu tak uważasz? Licznik jest też w grze i co chwile jest aktualizowany. Widać tą ilość graczy, wszystkie spoty, respy bosów są obstawione po parę osób. Wejdź i się przekonaj, ja na lepszym w tym roku serwerze nie miałem przyjemności zagrać.

Opublikowano

@Noresta gdzie dropi eq exp?

Wódz orków 

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Czemu tak uważasz? Licznik jest też w grze i co chwile jest aktualizowany. Widać tą ilość graczy, wszystkie spoty, respy bosów są obstawione po parę osób. Wejdź i się przekonaj, ja na lepszym w tym roku serwerze nie miałem przyjemności zagrać.

No właśnie jestem na stronie, i widzę 19 online.

579571423327107377857.png

Opublikowano

No właśnie jestem na stronie, i widzę 19 online.

jakiś błąd pewnie

668421422290643422464.png

Opublikowano

Jest przerwa techniczna.

No to wszystko jasne. Biolog jest bez limitu czasowego?

W późniejszym czasie jest chyba czasowy. Ja ostatni przedmiot jaki oddawałem to krew z małp - jakoś na 40 lvlu i przedmiot można było oddawać co 10 minut.

Opublikowano

Jest przerwa techniczna.

No to wszystko jasne. Biolog jest bez limitu czasowego?

W późniejszym czasie jest chyba czasowy. Ja ostatni przedmiot jaki oddawałem to krew z małp - jakoś na 40 lvlu i przedmiot można było oddawać co 10 minut.

Ogólnie na serwerze łatwo o EQ czy jednak trzeba trochę podropić?

579571423327107377857.png

Opublikowano

Pobiliśmy kolejny rekord online dziś było nas 1523 osoby, nikt się chyba nie spodziewał, że będzie was aż tyle.

Dziś również przekroczyliśmy próg 10.000 założonych postaci, jesteście wielcy.

#############################################################

Zapraszamy do gry!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...