Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Disoctus [Dedyk] [Medium]

Noresta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest przerwa techniczna.

No to wszystko jasne. Biolog jest bez limitu czasowego?

tak bez limitu

krew małpy jest z limit 10 albo 15 min

You cannot keep out your own fear

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No niestety patcher aktualizował mi pliki przez godzinkę, przy czym zrobiło tylko 50% przy internecie 300/150, także jednak zrezygnuje. Może jak wywalicie tego patchera, albo poprawicie to wpadnę :)

Opublikowano

Biologa z orkami nie da się wykonać :) Biłem je godzine, ciagle pokazywał się komunikat "Zdobyłeś już sprawozdanie" nie mam go ani w eq ani nie moge oddać biologa, ktoś się tym w końcu zajmie?

ps

nie działa bs ;)

Tak bardzo ten serwer mi sie podobał od pierwszych minut gry... administracja olewa graczy.

Opublikowano

No niestety patcher aktualizował mi pliki przez godzinkę, przy czym zrobiło tylko 50% przy internecie 300/150, także jednak zrezygnuje. Może jak wywalicie tego patchera, albo poprawicie to wpadnę :)

Innym graczom patcher pobiera normalnie pliki, sprawdź teraz poprawiłem lekko patchera.

Opublikowano

Innym graczom patcher pobiera normalnie pliki, sprawdź teraz poprawiłem lekko patchera.

Jednak 100kb/s przy moim internecie to lekki żart kolego :) To nie jest 2006 w którym plik 500mb pobierało parę dni, jak nie więcej :D

Opublikowano

Jednak 100kb/s przy moim internecie to lekki żart kolego :) To nie jest 2006 w którym plik 500mb pobierało parę dni, jak nie więcej :D

Przez ostatnie 20 minut z patchera korzystało 1200 osób, jesteś jedyną osobą która skarży się na patchera.

Opublikowano

Przez ostatnie 20 minut z patchera korzystało 1200 osób, jesteś jedyną osobą która skarży się na patchera.

Widocznie ludziom 140kb/s nie przeszkadza, mi jednak tak, postaram się to pobrać i ocenić serwer, jak na razie nic nie napiszę.

Opublikowano

Biologa z orkami nie da się wykonać :) Biłem je godzine, ciagle pokazywał się komunikat "Zdobyłeś już sprawozdanie" nie mam go ani w eq ani nie moge oddać biologa, ktoś się tym w końcu zajmie?

ps

nie działa bs ;)

Tak bardzo ten serwer mi sie podobał od pierwszych minut gry... administracja olewa graczy.

Bs mi działa normalnie więc nie jest zwalony. Napisz problem na forum gry, jest 1.3k graczy powiedzmy, że 200 zacznie spamić na pw. Postaw się na miejscu administracji.

Dla mnie serwer spoko, zostanę na dłużej ;)

Znalezione obrazy dla zapytania amfetamina

Opublikowano

System łowienia to dno przez 3h łowiąc zarobiłem mniej niż bijąc metki 10min także polecam xD 

banner5.gif

Opublikowano

ps

nie działa bs ;)

Administracja olewa graczy?

- Jesteśmy cały czas na ts3.
- Ja (Arknes) oraz Noresta nie spaliśmy od środy/czwartku dotąd, ponieważ pomagaliśmy graczom:
- Ja udzielałem pomocy ludziom w każdy możliwy sposób, aby ich client/patcher im zadziałał. (Nie ważne czy to była 17, czy 6 rano wchodziłem na tv i rozwiązywałem problem.
- Noresta siedząc kilka dni i nocy (prawie pół tygodnia), nie tylko poprawiał na bieżąco zgłoszone bugi, ale i w każdej wolnej chwili rozmawiał z ludźmi na ts3.(mimo że nie jest to jego obowiązkiem)
- Kanrey, LecimyTutaj (v1res), Jedynka w każdej wolnej chwili wchodzą do gry, szukają botów, odpowiadają na pytania, sprawdzają zgłoszone bugi, utrzymują jak najlepszy kontakt w graczami. Ktoś wbił na ts3 i szukał pomocy? Oni już czekali.
- Kamcia (osoba odpowiedzialna za fp serwera) odpowiada na bieżąco na każdą wiadomość na naszym fp (już kilka ładnych tysięcy wiadomości).
- Smigus, nasz admin forum, mimo że jego obowiązkiem jest sprawowanie opieki nad forum, również stara się pomagać w sprawach dot. gry.
- Strumol, moderator teamspeak'a z własnej woli zawsze stara się pomóc komuś na ts3, nie ważne czy chce kanał, czy client się nie odpala, on i tak pomoże.
Więc proszę mi ku*wa nie mówić, że olewamy graczy.
Ale i tak znajdzie się więcej takich osób, które powiedzą, że olewamy graczy bo nie odpowiedzieliśmy im na jedno pw lub nie daliśmy im tych jebanych 30 smoczych monet w konkursie na fp mimo, że kody promocyjne zostały wyczerpane.
Opublikowano

ps

nie działa bs ;)

Administracja olewa graczy?

- Jesteśmy cały czas na ts3.
- Ja (Arknes) oraz Noresta nie spaliśmy od środy/czwartku dotąd, ponieważ pomagaliśmy graczom:
- Ja udzielałem pomocy ludziom w każdy możliwy sposób, aby ich client/patcher im zadziałał. (Nie ważne czy to była 17, czy 6 rano wchodziłem na tv i rozwiązywałem problem.
- Noresta siedząc kilka dni i nocy (prawie pół tygodnia), nie tylko poprawiał na bieżąco zgłoszone bugi, ale i w każdej wolnej chwili rozmawiał z ludźmi na ts3.(mimo że nie jest to jego obowiązkiem)
- Kanrey, LecimyTutaj (v1res), Jedynka w każdej wolnej chwili wchodzą do gry, szukają botów, odpowiadają na pytania, sprawdzają zgłoszone bugi, utrzymują jak najlepszy kontakt w graczami. Ktoś wbił na ts3 i szukał pomocy? Oni już czekali.
- Kamcia (osoba odpowiedzialna za fp serwera) odpowiada na bieżąco na każdą wiadomość na naszym fp (już kilka ładnych tysięcy wiadomości).
- Smigus, nasz admin forum, mimo że jego obowiązkiem jest sprawowanie opieki nad forum, również stara się pomagać w sprawach dot. gry.
- Strumol, moderator teamspeak'a z własnej woli zawsze stara się pomóc komuś na ts3, nie ważne czy chce kanał, czy client się nie odpala, on i tak pomoże.
Więc proszę mi ku*wa nie mówić, że olewamy graczy.
Ale i tak znajdzie się więcej takich osób, które powiedzą, że olewamy graczy bo nie odpowiedzieliśmy im na jedno pw lub nie daliśmy im tych jebanych 30 smoczych monet w konkursie na fp mimo, że kody promocyjne zostały wyczerpane.

W sumie te olewanie to mocno wyolbrzymiłem, troche poddenerwowany jestem ze nie moge biologa oddać pół dnia, wstawiłem riba do bsa aktywuje i on sie sam z siebie stopuje, spróbuje resnąć klienta. Przepraszam za wyolbrzymienie :) Skoro jest tak jak piszecie to podziwiam. Oby udało się tego biologa zrobić bo dokucza. Pozdrawiam

Opublikowano

Nie polecam :) Ze względu na technika..

Opłaci serwer na miesiąc może dwa (zarobi) potem spi*****i i zacznie sponsorować następny!

Opublikowano

Opłaci serwer na miesiąc może dwa (zarobi) potem spi*****i i zacznie sponsorować następny!

Technik nie opłaca serwera dziabongu także jakim cudem może opłacić na 1/2 miesiące i spierdzielić? A potem jeszcze sponsorować następne serwery :D

Jakbyś jeszcze się nie doinformował to technikiem jest Ten Pan a sponsorem Ten Pan

Także skończ za przeproszeniem pierdzielić głupot i pisać posty typu: nie wiem ale się wypowiem. 

Opublikowano

Kolejny przykład zwierzęcia z mpc z 40 punktami iq.

Ps. Kamil będzie sponsorował tyle serwerów ile będzie chciał. Czy Disoctus postoi to zależy od nas nie od niego.

Opublikowano

Kolejny przykład zwierzęcia z mpc z 40 punktami iq.

Ps. Kamil będzie sponsorował tyle serwerów ile będzie chciał. Czy Disoctus postoi to zależy od nas nie od niego.

Kolejny przykład mydlenia oczu. Administracja nie potrafi ogarnąc logowania od 2 bodajże i robi przerwy co godzine, które i tak nic nie dają xD. Serwer fajny, ale administracja c*****a

Opublikowano

Serwer udał się chłopakom włożą jeszcze troszkę pracy i będzie gitara!  To nie roboty i muszą jeść/pić/spać wiec nie wiem po co te spanie :D 

Te wasze hejty w stronę Kamila Mrrrr <3 Nie znacie go tylko nasłuchaliście się zawistnych ludzi i każdy przez każdego robi plotki (typowa polska)

Serwer polecam ze względu na administrację,sponsora no i pliki :D 

Powodzenia chłopaki i oby tak dalej!

Opublikowano

Czepiacie się lagów i przerw co godzinę ale administracja prawdopodobnie robi wszystko żeby serwer wyszedł jeszcze bardziej na +.Pracują cały czas żeby nam sie grało jak najlepiej.Mam pytanie do administracji albo graczy zwoj mutacji jak powinno się go użyć ? po kliknięciu na niego z wierzchowcem nic sie nie dzieje ani nie ma możliwości oddania tego stajennemu ?

Opublikowano

Serwer cały na + . Wbiłem 75 lvl i jakimś mega wyzwaniem to nie jest ale te parę h trzeba poświęcić na exp ( bez IS ) . Są małe bugi np takie że gdy relogasz musisz na nowo przywołać konia ale ogólnie serwer warty uwagi. 

+ <3

Opublikowano

Bonus za pamiątki nie działa i obawiam się ze wcześniejsze też ale nie testowałem  ; )

banner5.gif

Opublikowano

Czepiacie się lagów i przerw co godzinę ale administracja prawdopodobnie robi wszystko żeby serwer wyszedł jeszcze bardziej na +.Pracują cały czas żeby nam sie grało jak najlepiej.Mam pytanie do administracji albo graczy zwoj mutacji jak powinno się go użyć ? po kliknięciu na niego z wierzchowcem nic sie nie dzieje ani nie ma możliwości oddania tego stajennemu ?

Pieczęć daj na stajennego i tyle :)

Opublikowano

Akurat administracja pomaga graczom. Jesli chodzi o bonusy z biologa to niektore sie buguja. Sam nie widze roznicy w obrazeniach po wodnych kryształach,niby w tabele jest wpisane. Zgłosiłem cofke brata biologa- na tsie wszystko załatwiłem. Serwer dobrze prosperuje, duży zysk z isu nie doprowadzi do szybkiego zamknięcia.

Opublikowano

Pieczęć daj na stajennego i tyle :)

Dziękuje bardzo ;) jak wrócę do domu to przetestuje 

Opublikowano

Wszystkim gorąco polecam, jeden z najlepszych serwerow na jakich okazji mialem grac. Bardzo fajny jest i mam nadzieje, ze postoi jak najdluzej. Zapraszam wszystkich! 

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Opublikowano

Polecam, bo supi administracja i fajny klimacik gry.
Dodatkowo gra dużo osób i nic nie jest przesadzone jak na większości serwerów.  <3

xyz.

Opublikowano

Powiem tak , nie potrafie grac bez wh i zwykle omijam serwery takie co maja zabezpieczenia których nie idzie złamać  mimo ze do tej pory nie udało mi sie grac do was wh to zapraszam wszystkich na serwer , jest mega zrobiony , wszystko dopracowane jest . Swietna rozgrywka .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...