Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Disoctus [Dedyk] [Medium]

Noresta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego na dungeonie 30 lv. Po ubiciu wodza orków raz respi się odrodzony a raz nie??

Jest niska szansa na pojawienie się odrodzonego.

Dlaczego w prezentacji jest napisane,że lizak i ppk są dostępne tylko z koła losu, a widzę je w item shopie ? :D :D :D

Dużo ludzi przed startem poprosiło nas, abyśmy dodali te itemy bezpośrednio do isu.

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego na dungeonie 30 lv. Po ubiciu wodza orków raz respi się odrodzony a raz nie??

Jest niska szansa na pojawienie się odrodzonego.

Nwm czy to jest błąd czy co ale po wymianie rzeczy na tęczaka i po przeczytaniu podnosło mi tylko skill o 1 stopień tak ma być???

Opublikowano

Został zaktualizowany client serwera gry dla tych osób, które mają problemy z jego uruchomieniem:

http://kpit.cal24.pl/disoctus/Disoctus.pl.rar

Również został udostępniony bardziej obszerny aktualizator clienta gry:

http://kpit.cal24.pl/disoctus/Disoctus.plAutoAktualizator.rar

Skan clienta:

rsp9fPw.png

Skan aktualizatora:

7SEITa4.png

##########################################################################################################################################

Co do serwera słów kilka dziś pobił on swój rekord osób online, w jednym momencie na serwerze było 1289 osób, pierwsze eventy za nami. Przebiegły one bez najmniejszych problemów.

Nie ma co się oszukiwać serwer miał na starcie problemy z logowaniem i kanałami ale to tylko przez to, że nie spodziewaliśmy się, że będzie was aż tak dużo a będzie jeszcze więcej.

Szereg youtuberów promujących nasz serwer zasilił/a Sh4ke oraz Harper, trwają rozmowy również z BuentaCosta. Myślimy, że serwer przypadł wam do gustu i zostaniecie z nami jak najdłużej.

##########################################################################################################################################

Opublikowano

czemu resetuja sie bony za biologa? jak mam je odzyskac?

Bo pewnie nadpisują się bonusy  :((

Opublikowano

Nie wiem jak inni ale ja mam problem z opcją ' Tobołek ' uruchomiła mi się tylko 2 razy, otworzyłem sklep i dorzuciłem przedmiotów.. pobrałem tego nowego clienta jak mi Jedynka zalecał i dalej nie bangla, zróbcie coś z tym : >

Opublikowano

Jak dla mnie serwer fajnie się rozkręca, lagi juz są mniejsze...Tylko czekać na jakąś reklamę bo szkoda aby się zmarnował. 

Polecam (:

a30LXSW.png

Opublikowano

Tylko ja czasami mam problem jak zmieniam chanel? Wyrzuca mnie i nie mogę wejść przez jakiś czas na tą postać. PS: Najlepszy serwer na jakim grałem w tym roku.

Opublikowano

nieważne, mała szansa by pogorszyła jakość gry :) choć zmniejszyłbym nieco hp bossom bo  grając bez is ciężko je klepać :P

bez linków zewnętrznych.

Opublikowano

Mam błąd.

Kiedy chcę zdjąć broń to wyskakuje mi komunikat ''Najpierw ściągnij broń'', próbuje i nie mogę.

Proszę o pomoc :)

// Edit

Problem rozwiązany!

# Nigdy nie dostał perma na 30 dni - S.A.B.A.L

Opublikowano

Świetny serwer! Od dawna nie bawiłem się tak fajnie grając w metina. Szczerze polecam- chociaż dopiero zaczynam i mam ledwo 35 poziom to serwer jest naprawdę dobrze dopasowany do rozgrywki. Misje trochę mało ciekawe ale może potem się rozkręci.

Opublikowano

Tak, serwer jest świetny polecam wszystkim grę na serwerze, bardzo wciągający.

Misje może nie są zbyt fascynujące, ale za to mają świetne nagrody.

# Nigdy nie dostał perma na 30 dni - S.A.B.A.L

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...