Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Disoctus [Dedyk] [Medium]

Noresta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer po kilku dniach gry dalej wydaje sie genialny! o 3/4 nad ranem jest ok 400 osob w tygodniu, w dzien po 1,3-1,5k przewazaja 50lvle wiec widac, ze serwer nie jest na jeden dzien grania :)) GORĄCO POLECAM :)

bez linków zewnętrznych.

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Beka, że top1 gość to GM, mowa tutaj o tym xxx666xxx Na pewno wszystko sam zrobił i chce wbić topke, jaka nagroda za top1?  iphone 7 pewnie. Kurierem sobie wyślesz, czy pocztą ?

Ogólnie serwera nie polecam, od mapy 90 są takie lagi na spotach, że się expić nie da.  Na innych serwerach expiłem na 2x większych spota i lagów nie było. Tutaj jest 5-6 grupek i są lagi... 

Śmieszny mnie to, że nie daje expić temu top2, bo tepa się GM, i wie gdzie expi i wysyła swoich kolegów, żeby ksuli. Na takiej wielkiej mapie nie jest możliwe, że w 1min po zmianie spota ktoś znajdzie Cie. 

Zresztą dziwna sprawa, że GM leci w topke. 

Dziwne jest to, że ma mniej 1k minut niż inni, a ma eq ^_^ Ciekawe skąd? 

Opublikowano

hmmm pare dni zabawy i

plusy

niezbyt wiele ulepek co pozwala tym sie nie martwic

teleportacja gdzies tam... jest w miare szybka

jednak jest co robic bo mozliwosci na gre solo sa ( nie zbyt wiele serverow na to pozwala)

zainteresowanie graczy ( pomimo lagu w sumie )

exp i dorobek OK

minusy

totalne lagi bo :

sklepy offline ,sklepy offline , sklepy offline

- baner w tych sklepach ...kto qfa to wymyslil ? wielka kicha z pierdyknietym wzorkiem wkolo ..... no kurde po choiere ?

- setki sklepow z tym samym ...

KTO WKONCU ZROBI PROSTA TABELE Z WYSZUKIWARKA ?

PO JAKA CHOLERE (spierdzielone, masa bledow) TA ILOSC DEBILNYCH SKLEPOW ?

INNI ( inne gry ) dawno temu doszli do wniosku ze prostota jest wielkim PLUSEM i tego sie nie obejdzie tak wprost

pozostale:

- terany exp ....no ja was prosze .....komu sie chce zcierac z gimbaza bo ON/ONA ma chec tluc tak poprostu inne "obrazki" ?

mapy dobra przyleci "durny" trudno relog lub off ,stara zasada

- z debilem niewygrasz bo zciagnie cie do wlasnego poziomu i pokona doswiadczeniem

- kultura na wszystkich poziomach.....15% osobiscie bezpowrotnie blokada i papa macie logi wiec rozmowa na ten temat nie potrzebna

- przerwy techniczne.....temat rzeka ....kto/gdzie/i kiedy robi to w DZIEN co pare /parenascie minut ? <- strzal w stope tylko wiele narzekania bo ktos cos gdzies tam i go wywalilo

- gornictwo posiada swoje ksiegi i plusy(przywileje) wedkarstwo NIE aaaa DLACZEGO ?

reszta przykladow szkoda pisania nieznaczny wplyw

popisalem i tyle mojego :)

czekam na krytyke 

PS. gram solo /sam tak dla ZABAWY co jakis czas i oceniam z/w perspektywie zwyklego gracza/klikacza               

Opublikowano

up 

wedkarstwo nie ma ksiag gdyz na 35-54 lvl z 1-wszym lvlem wedki wylowisz 1 rybke  55-74  2-gi poziom wedki dwie rybki 75+ 3-ci poziom wedki 3 rybki 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

up 

wedkarstwo nie ma ksiag gdyz na 35-54 lvl z 1-wszym lvlem wedki wylowisz 1 rybke  55-74  2-gi poziom wedki dwie rybki 75+ 3-ci poziom wedki 3 rybki 

okey okey ale

niemoze byc tak np. ze kolejny poziom skraca czas oczekiwania ? albo szanse na wyciagniecie? inaczej poco mi setki rudy wykoapane w 1h skoro wylowienie i otrzymanie z niewielka szansa perel na ulepszenia to pare lub przy pechu parenascie godzin? niby opis Medium tylko ze-

wykopac

wylowic

zrobic

to niewielka szansa

Opublikowano

Może administracja się wypowiedzieć o tym top1 i top2? Faworyzacja jakąś jest z strony gm albo faktycznie top 1 należy do gm

Jasne wypowiem się.

Jedyną osobą w administracji z ich konta jest Strumol (nasz moderator ts3, odpowiedzialny za dawanie rang i zakładanie kanałów). xD

Najwyższy lvl na prywatnej postaci jako Administrator Gry ma LecimyTutaj - 88.

"Beka, że top1 gość to GM, mowa tutaj o tym xxx666xxx Na pewno wszystko sam zrobił i chce wbić topke, jaka nagroda za top1?  iphone 7 pewnie. Kurierem sobie wyślesz, czy pocztą ? "

"Ten" xxx666xxx a właściwie xxx666x18xxx to postać trzech graczy colda(który prawie już nie gra), 18 oraz strumola. Skoro jest ich trzech to nie jest to dziwne, że są wysoko w topce. Wy też sami nie gracie. Co do nagrody proszę zajrzeć do prezentacji.

"Śmieszny mnie to, że nie daje expić temu top2, bo tepa się GM, i wie gdzie expi i wysyła swoich kolegów, żeby ksuli. Na takiej wielkiej mapie nie jest możliwe, że w 1min po zmianie spota ktoś znajdzie Cie. 

Zresztą dziwna sprawa, że GM leci w topke." Expicie tam od 7 lvl'i, szacuje, że przez te 7 lvl'i (2-3h na 1 lvl)  znacie najlepsze spoty na mapie i wiecie gdzie mniej więcej kto gdzie expi. Ksucie to element rywalzacji.

Ps. Tepam się do całej topki. Cameron czy Namuras od razu się ze mną witają, gdy się do nich tepne na invie.

Opublikowano

Warto zaczynać, mając po 2-3h dziennie na grę?

Nie ma monotonii?

Oczywiście że warto. :) 

Ludzi jest sporo i utrzymuje się ciągle dobry bilans. 

Pozdrawiam. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

up 

okey okey ale

niemoze byc tak np. ze kolejny poziom skraca czas oczekiwania ? albo szanse na wyciagniecie? inaczej poco mi setki rudy wykoapane w 1h skoro wylowienie i otrzymanie z niewielka szansa perel na ulepszenia to pare lub przy pechu parenascie godzin? niby opis Medium tylko ze-

wykopac

wylowic

zrobic

to niewielka szansa

okolo 2.5-3sec jest na wyciagniecie rybki nie zmienia sie to nigdy i jes ciagle zmienia sie ilosc rybek z kazdym wylowem 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

CZY ADMINISTRACJA MOZE MI POWIEDZIEC DLACZEGO MAM BANA? GRALEM WCZORAJ OKOLO DRUGIEJ W NOCY W V2 EXPILEM A DZISIAJ NIE MOGE SIE ZALOGOWAC NA KONTO NICK:Fanatic

Opublikowano

Napisz najlepiej na forum w odwołania kiedy nick i tam masz wzór jak napsiac. Na pewno Ci odpowiedzą.

Halo ludzie jak tu bony wchodzą perfekt, idzie ogarnąć czy bardzo trudno wbić max bony do Pvp. Zacznę grę jednak bm bo nie opłaca się z WP za 15zl zmieniać ale dopiero 45lvl mam i już myślę nad eq do Pvp czy trudno bonowac będzie

Edit dla moda. Dwa posty pod rząd dałem. Jest możliwość połączenia w jeden albo skasowania któregoś?

Opublikowano

Jeśli wykonałem misję z widzem orków z pięścmi to już nie dropia mi?

Z DT tu jest masakra żeby przepustkę dropnac powinno prywatne byc z przepustką a zwykle bez

Opublikowano

Moglibyście poprawić informacje za ile czasu można czytać ku i czemu te ikony przedmiotów w eq takie niewyraźne? Ciężko rozpoznać ile się ich ma xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...