Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Disoctus [Dedyk] [Medium]

Noresta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy ogarnięcie wywalania z dungów ? Na 20 przepustek 6-7 trace na wywalanie :D

banner5.gif

Opublikowano

Zwiększyć resp mobów na mapce 75 i drop przepustek na dt ze skrzynki bo to jest śmieszne, 500 skrzynek 4 przepustki, a na drop broni/zbroji 75 jest 3% xD

Serwer godny polecenia, ale dużo do poprawy chociaż z każdą przerwą/patchem wszystko idzie do przodu, no i oczywiście te przerwy xD

Powiedziec 15-25 minut wcześniej o przerwie nie łaska tylko 5 minut przed i wyjebka.

Opublikowano

Server fajny, gra sie przyjemnie, mimo ze na poczatku sie zneichecilem dziwnymi systemami.. :D

Jedyny - ale za to WIELKI MINUS - to podejscie administracji do graczy. Nie informuja o przerwach, nie informuja co zostalo zmienione.. .strasznie to drazni. Bije czlowiek bossa, a tu nagle "server wylaczy sie za 10 sekund"...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Moglibyście poprawić informacje za ile czasu można czytać ku i czemu te ikony przedmiotów w eq takie niewyraźne? Ciężko rozpoznać ile się ich ma xD

Ponawiam pytanie
Zapytam po raz trzeci, może jakiś admin w końcu odpowie, bo zauważyłem że odpowiada tylko tym ktorym mu pasuje.
Opublikowano

Moglibyście poprawić informacje za ile czasu można czytać ku i czemu te ikony przedmiotów w eq takie niewyraźne? Ciężko rozpoznać ile się ich ma xD

Ponawiam pytanie
Zapytam po raz trzeci, może jakiś admin w końcu odpowie, bo zauważyłem że odpowiada tylko tym ktorym mu pasuje.

Zapytaj na forum serwera, moze tu ich nie ma po prostu

ZR_o79.gif

Opublikowano

server polecam przyjemnie mi się grało na nim :D lecz z braku czasu niestety musiałem zakończyć moją karierę na owym servie :c

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Tak to wygląda sm rozdane nie polecam <3

mpcforump_axqhxwp.png

poleciłbym Ci skoczyć z mostu. tak jak napisałem na naszym forum, wszystko sprawdzone, buga nie ma, największa ilość SM na serwerze nie przekracza 2000. :)

Z2UnXrK.jpg

Opublikowano

Ponawiam pytanie

Czytanie ze zrozumieniem się kłania, napisałem jasno że odpowiadaja tylko temu komu chcą. Nawet pod Twoim postem masz potwierdzenie moich słów :)
Opublikowano

Ponawiam pytanie
Czytanie ze zrozumieniem się kłania, napisałem jasno że odpowiadaja tylko temu komu chcą. Nawet pod Twoim postem masz potwierdzenie moich słów :)

http://screenshot.sh/m3kj1MVwlFkxr

Polecam przeczytać prezentacje.

Opublikowano

Jak wypowie się administracja o bugowaniu SM oraz PPK?

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Ponawiam pytanie

http://screenshot.sh/m3kj1MVwlFkxr

Polecam przeczytać prezentacje.

Polecam czytać ze zrozumieniem, wiem że co dwie godziny można czytać, chodzi o to żeby pisało jak na każdym serwie że dane ku możesz przeczytać za powiedzmy 1h i 5min. Na chwilę obecną pisze o jakieś energi chi albo inne bzdety. No i druga rzecz czemu te ilości takie niewyraźne? Sam niewiem czy mam 50 zmianek czy 70 bo ciężko to rozszyfrować.
Opublikowano

serwer jest nawet dobry, nie jest trudno, gra się przyjemnie, ale te ciołki administratorzy muszą się bardzoooo dużooo jeszcze nauczyć. Zero profesjonalizmu, wszystko robione na C**J MAĆ

Szkoda tylko serwera, pieniędzy i czasu ludzi, no i mojego oczywiście  :O

Opublikowano

Moja cierpliwość do do broni czy nawet zbr 75 się wyczerpala w 3 dni zrobilem 100 dt nie wypadł nawet kruk to jest komedia, co zresztą widać po ilości graczy 1,5k->800 Nie polecam dziękuje dobranoc :)

banner5.gif

Opublikowano

z 13 szkat ripa 4 nieb smierci   dzis bambus   wczoraj 50 szkat ripa i 10 smierci   truta i  specjalka dla sury         tak wiec nie jest az tak tragicznie      

Opublikowano

Moja cierpliwość do do broni czy nawet zbr 75 się wyczerpala w 3 dni zrobilem 100 dt nie wypadł nawet kruk to jest komedia, co zresztą widać po ilości graczy 1,5k->800 Nie polecam dziękuje dobranoc :)

Dzisiaj było 1.3k online. Dziękuje dobranoc.

Opublikowano

Powiem tak to wyłączanie serwera co chwile bez żadnego info zaczyna byc zalosne, serwer fajny ale administracja troche pluje na graczy

to że serwer czasami na chwile wywali to wina ddosów, nikt specjalnie nie wyłącza serwera 

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...