Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Disoctus [Dedyk] [Medium]

Noresta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moglibyscie do jasnej k***y informowac o przerwach i co na nich robicie ciezko tak?

You cannot keep out your own fear

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak naprawicie biologa to będzie już idealnie. Na pewno nie działa pierwszy bonus (szybkość ataku).

No i te loganie/ wywalanie kanałów- ubiłem 320 metków duszy (wszystkie z rękawicą) i poleciał jeden diament (przepustka na dung z orkami). Słabo coś;)

Opublikowano
W sumie server polecam, chodź dziwnie się gra pod innym nickiem. :D 

Na server wbijam z ekipą, mam nadzieje że server postoi. :D 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Jak naprawicie biologa to będzie już idealnie. Na pewno nie działa pierwszy bonus (szybkość ataku).

No i te loganie/ wywalanie kanałów- ubiłem 320 metków duszy (wszystkie z rękawicą) i poleciał jeden diament (przepustka na dung z orkami). Słabo coś ;)

Biologa naprawilismy bodajże 2 noce wczesniej, ci co nie mieli bonusów za wczesniejsze misje automatycznie je dostali a ci co robią teraz biologa dostają bony po przelogowaniu i napewno działają i nie powinny znikać.

Co do logowania, pracujemy nad tym żeby serwer był stabilny i stał długo, wiadomo że na starcie są zawsze jakieś problemy i też wina konkurencji która próbuje na siłe różnych ataków:)

W dodatku za niedługo powinna zostać wprowadzona wyszukiwarka, bo sklepów jest od groma a ciężko coś znalezc.

Dziękujemy, że tyle osób jest z nami, mamy nadzieje że zostaniecie z nami na długo :D

Opublikowano

No a ja mam dalej 130 szybkości ataku na mojej surce a powinno być po pierwszym biologu 140 (i tak było ale wczoraj znikło). Ktoś wyżej też coś pisał ale o wodnych kryształach czy jakoś tak.

Opublikowano

No a ja mam dalej 130 szybkości ataku na mojej surce a powinno być po pierwszym biologu 140 (i tak było ale wczoraj znikło). Ktoś wyżej też coś pisał ale o wodnych kryształach czy jakoś tak.

mi bonus dziala po naprawieniu

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Przyjrzymy się jeszcze bonusom od biologa. Dziękujemy wszystkim za wsparcie, zapraszamy na serwer!

Opublikowano

No i te loganie/ wywalanie kanałów- ubiłem 320 metków duszy (wszystkie z rękawicą) i poleciał jeden diament (przepustka na dung z orkami). Słabo coś ;)

Ja ubiłem około 50 metków i miałem 3 diamenty, na 46 coś słabo leci exp w v2.. gdzie ja mam expić ;/

/

Opublikowano

cheaty działają na tym serwerze jak ktoś ruszy głową ;)

ja gram tylko i wyłącznie rekreacyjnie raz na dwa dni wielki + dla adminów bo wiem ze lataja i banują

zastanawia mnie czy ten Hrabia czy jak mu tam dostał niesłusznego bana czy jak bo podobno dostał a dzień później w nocy ktoś o takim nicku ubijał bossy 

chociaż może był to niesłuszny ban i go zdjęli bo można sie pomyslić 

działające hacki 

dmg / wh / fb / mh / innych nie sprawdzałem ale podkreślam serwer polecam widać że admini się nim zajmują za co mają plusa :) oby wam chłopaki zaczął pękać w szwach ten serw :)

jak admini są zainteresowani jak odpalać którykolwiek z wyżej wymienionych hacków zapraszam pw 

innych graczy prosiłbym abyście nie pisali bo nie podam linków itd 

serwer oczywiście polecam :)

do Pana up oby dodali te itemy bo to troche przeginka i aby nie bylo odpowiedzi typu że dropią sm w grze :D 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Więc co do kowala Gildii

98d28db66649.png

Dalej nie mam odpowiedzi ;)

Kolejny zwierzak 40 iq xD Póki co mało gildii jest, mamy przygotowanego specjalnego bossa z którego będzie konkretny drop + będą tam dropić materiały do gildii. Jakaś rywalizacja musi byc:)

Opublikowano

Więc co do kowala Gildii

98d28db66649.png

Dalej nie mam odpowiedzi ;)

Nie mogę już słuchać takich typów jak ty  :D  :D  Piszę Ci od 2 dni, że dodamy to w aktualizacji która będzie na dniach a ty dalej mi spamujesz, że serwer jest pod IS'a  o.O Nie zbawi Cię poczekać kilka dni na aktualizację. Próbujesz się wybić, czy co?  xD

.

Opublikowano

Kilka propozycji po kilku dniach pykania na waszym serwerze

-Koszt wymiany dodań na zmianki prosiłbym zmniejszyć bo w ogólnym rozrachunku zamienianie 4k dodań jest nieopłacalne...

-Do szkat podstawowych bosów proponowałbym dodać jakiś drop oprócz eq do pvp, ponieważ są potem bezużyteczne

-Zrobić wikipedie dropu ewentualnie, dopisać przy ulepach skąd lecą lub przy ulepszaniu danego itemu

-Często wywala podczas zmiany kanału i dany chanel buguje się przez chwilę i nie można na niego wejść (przynajmniej ja tak tylko mialem)

-Możliwość ewentualnego ulepszania kd+4 

Póki co to wszystko, post będę edytował lub pisał nowy.

///Edit

Skąd zielona perła?

Opublikowano

Mam pytanie egzotyczne i rady tylko na ku będą potrzebne?

Pytanie również do eq. Frontem eq Expa na 30lvl opłaca się na 9 robić? Skąd kolejne eq Exp drobne. Do Pvp jakie bonowac już? Z niebianskich?

Opublikowano

Pytanie również do eq. Frontem eq Expa na 30lvl opłaca się na 9 robić? Skąd kolejne eq Exp drobne. Do Pvp jakie bonowac już? Z niebianskich?

1. Egzo/rad możesz używać czytając poliformie/dowodzenie itd.

2. Opłaca się robić eq na 30. Zawsze to kilka dodatkowych procent na potwory.

3. Eq do expa przerabiasz z 30 na 55/70 lub dropisz na dungeonie od 65 eq na 70 lvl.

4. Tak

Opublikowano

1. Egzo/rad możesz używać czytając poliformie/dowodzenie itd.

2. Opłaca się robić eq na 30. Zawsze to kilka dodatkowych procent na potwory.

3. Eq do expa przerabiasz z 30 na 55/70 lub dropisz na dungeonie od 65 eq na 70 lvl.

4. Tak

Dziekuje za te odpowiedzi. Mam dopiero 41lvl. Misję robię na bierzaco oraz expie i drogie ale tak fajny serwer macie że trochę zajmie zanim ogarnę jakie eq co do czego itp. Lord małp co ile się respi oraz inne bossy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...