Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Disoctus [Dedyk] [Medium]

Noresta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spoko serwerek, przyjemnie się expi, polecam ;)

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Tyle potworków nastawiane że człowiek ze średnim komputerem pograć nie może.. A szkoda

sygna max 800 x200.

zmniejsza ja. jest w o mnie

Opublikowano

Jeśli komuś jeszcze nie działa lub ma problemy najlepiej pobrać  clienta : http://kpit.cal24.pl...Disoctus.pl.rar + łatka http://www97.zippysh...DWWDI/file.html i odpalamy przez aktualizator lub disoctus.pl

Zalecamy pobierać i odpalać przy wyłączonych antywirusach, defenderach itp i ze zgodnością XP lub Win7.

Zrobicie cos z tymi lagami ? Moze za duze respy daliscie mobow

Opublikowano

Z tego co widzę to logowanie padło, na ch3/4 pisze, że start 10.11 o 18, a na 2. stoi na "zostaniesz połączony"

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Macie opcje zmiany mobów na psy i wyłączenie nazw. Ja tak gram i wszystko mi dobrze działa.

# Nigdy nie dostał perma na 30 dni - S.A.B.A.L

Opublikowano

gdy chce uruchomic clienta to wyswietla sie komunikat  LoadLocaleError(locale/ymir/locale_game.txt pomoze ktos ? z gory dzieki ;)

Opublikowano

Lagów nie ma, wywali raz na godzine może.. jak na dzien startu to nie jest zle :)) a gra sie wybitnie.

bez linków zewnętrznych.

Opublikowano

Chciałem sobie pograć na laptopie ale spoty w m1 (miejsce spawnu metinów bitwy) tak zawalone mobami, że mam 5fpsów.

Jeżeli chodzi o spoty będą one znacznie pomniejszane.

Opublikowano

Chciałem sobie pograć na laptopie ale spoty w m1 (miejsce spawnu metinów bitwy) tak zawalone mobami, że mam 5fpsów.

Jeżeli chodzi o spoty będą one znacznie pomniejszane.

Jak będą pomniejszone to będzie spoko, co do samej gry gra się naprawdę przyjemnie.

Warto wejść i sobie spróbować. :)

PS. Ktoś mi podwinął nick z MPC :(

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...