Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Disoctus [Dedyk] [Medium]

Noresta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja polecam, serwer naprawde jest okej. Co do tego filmiku, nie można skreślać serwera, bo jakiś niedorozwinięty dzieciak, zbugował sobie pare ppka.

Dodam tyle, że nie widać nawet na rynku żeby sporo tych przedmiotów było, bo w jinno jest 1 ppk.

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bawiliscie się w podrabianie dowodów na Lotharii i proszę bardzo jak skonczyliscie.

Hehehe nie polecam.

Eq rozdają kolegom na prawo i na lewo. Pozdro dla takich adminów. 

To niezły bug na koło losu. 

Gdzie jest szeryf metina  ja się pytam!!!

Opublikowano

mnie to zastanawia jak osoba o nicku : Hrabia  pewnej nocy dostał bana oczywiście administracja napisała że już nie ma TOP 1 truty po czym kilka dni później osoba o takim samym nicku dalej napieprza bossy :D więc magiczny ub  :) 

grało mi się przyjemnie ale za dużo dziwnych akcji więc odpadam 

3majcie sie do piątku :)

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

mnie to zastanawia jak osoba o nicku : Hrabia  pewnej nocy dostał bana oczywiście administracja napisała że już nie ma TOP 1 truty po czym kilka dni później osoba o takim samym nicku dalej napieprza bossy :D więc magiczny ub   :)

grało mi się przyjemnie ale za dużo dziwnych akcji więc odpadam 

3majcie sie do piątku :)

Został zbanowany po czym natychmiastowo odbanowany, po prostu błąd z naszej strony, nikt nie jest idealny i każdy może się pomylić. Dziękujemy za grę. Pozdrawiam cieplutko.

Opublikowano

Hacki dzialaja na tym serwerze, i duzo ludzi ktorych znam to pobugowali to i ciagle kazdy na WH MH cisnie, nawet gram teraz na WH i MH i nikt tam nie dziala, chyba ze ktos cos pusci to wtedy sie przeteleportuja i tyle z tego, serwer zeby sobie pograc jest ok, ale no niestety musze was zmartwic ze nie ma blokad i troszke bugow jest, a i mozecie pisac ze nie jestescie idealni ale to wasz serwer i musicie sie liczyc z tym ze macie dziury itd... to wasza sprawa a gracze ktorzy zglosza jakiekolwiek bugi itd.. to mniejszosc 1% a wiadomo ze kazdy bedzie chcial to wykorzystac. Mimo wszystko zycze wam powodzenia z serwerem i innym graczom, a ja dalej sobie rowniez bede gral az zlapia :P.

Pozdrawiam JuicyPussy.

Opublikowano

Hacki dzialaja na tym serwerze, i duzo ludzi ktorych znam to pobugowali to i ciagle kazdy na WH MH cisnie, nawet gram teraz na WH i MH i nikt tam nie dziala, chyba ze ktos cos pusci to wtedy sie przeteleportuja i tyle z tego, serwer zeby sobie pograc jest ok, ale no niestety musze was zmartwic ze nie ma blokad i troszke bugow jest, a i mozecie pisac ze nie jestescie idealni ale to wasz serwer i musicie sie liczyc z tym ze macie dziury itd... to wasza sprawa a gracze ktorzy zglosza jakiekolwiek bugi itd.. to mniejszosc 1% a wiadomo ze kazdy bedzie chcial to wykorzystac. Mimo wszystko zycze wam powodzenia z serwerem i innym graczom, a ja dalej sobie rowniez bede gral az zlapia :P.

Pozdrawiam JuicyPussy.

Banujemy tyle, ile się da. Trochę już tego poszło, a wiadomo - nie da się wychwycić każdego. Jeśli chodzi o bugi, to wydaje nam się, że wychwyciliśmy już większość i nic poważniejszego niż literówka na serwerze nie zostało. A co do Ciebie - mam nadzieję, że nasze drogi się przetną i w końcu Cie znajde huliganie ;)

Opublikowano

Moglibyście poprawić informacje za ile czasu można czytać ku i czemu te ikony przedmiotów w eq takie niewyraźne? Ciężko rozpoznać ile się ich ma xD

Ponawiam pytanie
Opublikowano

Siemka pobrałem dziś Clienta , i mam problemik ... :D
Nie słyszę dźwięków skili , uderzenie mieczem itp 

Mógłby ktoś wrzucić samą paczkę sound ? patcherem aktualizowałem , ale to nic nie dało . 

Opublikowano

hmm w chwilach wolnych sobie odpalam - dobrze powiedziane ,trzeba widze miec spooooro cierpliwosci

dzien w dzien to samo ,przerwa ,,,,,przerwa,,,,,przerwa do poludnia przerwa X razy po poludniu przerwa X razy

cos tak widze ze spapral ktos robote i na sile chce to ciagnac ,no nic jak pisalem wyzej

mam chwile wolna to popykam ALE juz nie tu powodzenia i ten co finansowal niech rozstrzela "technika" tydzien moze poltora a bedzie

okolo 300 online i moze z 20 kont ladujacych jakies bidne 10PLN co jakis czas

Opublikowano

hmm w chwilach wolnych sobie odpalam - dobrze powiedziane ,trzeba widze miec spooooro cierpliwosci

dzien w dzien to samo ,przerwa ,,,,,przerwa,,,,,przerwa do poludnia przerwa X razy po poludniu przerwa X razy

cos tak widze ze spapral ktos robote i na sile chce to ciagnac ,no nic jak pisalem wyzej

mam chwile wolna to popykam ALE juz nie tu powodzenia i ten co finansowal niech rozstrzela "technika" tydzien moze poltora a bedzie

okolo 300 online i moze z 20 kont ladujacych jakies bidne 10PLN co jakis czas

300 online xDDDDDDD

Chyba o 6 rano

Opublikowano

Niestety serwer kiepski bardzo nudny nie polecam

Serwer NUDNY hahahaha weź pajacu się nie kompromituj.

bo jest k***a nudny :v ten serwer to dno

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

To podaj jakiś powód dlaczego ten serwer jest nudny...

Opublikowano

To podaj jakiś powód dlaczego ten serwer jest nudny...

Idioci z konkurencji bez argumentów. Żal im dupę ściska, że wyszedł serwer który się udał i się utrzymuje.

Opublikowano

Serwer się udal przy takiej ilości online :v 

Osobiście nie gram nigdzie, bo Polskie serwery nie umywają sie do choćby niemieckich hamachi :v 

A czemu serwer nudno? 
Bo jest dnem. 
Spierdolone, nie moje klimaty

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Wszystko ok prócz tych jebanych zacin równo o pełnej godzinie. Jak macie zamiar robić dunga około pełnej godziny zegarowej to nie polecam: od razu was wywali a przepustka leci do czarnej dziury. Poza tymi lagami jest ok choć coraz więcej osób domyśla się o różnych przekrętach administracji, ludzie dostają bany a następnie nagle są odbanowywani i podbijają topkę. Dziwne,że admini mają swoje postacie, i nagle całe eq na nie na ich lvl, chociaż nie widziałem nigdy aby owi administratorzy chodzili nawet na głupie dt, ale truciaki mają :P Ps serwer sie jebie ( chodzi o logowanie ) na chwilę obecną 110 on line

Opublikowano

Chcialem zagrac ale po komentarzach sie zniechecilem skoro byly bugi i inni gracze je wykorzystali to im nie odbiora juz tego co zobyli przez blad techniczny :) Dzieki wielkie i powodzenia z serwerem :)

Opublikowano

Wszystko ok prócz tych jebanych zacin równo o pełnej godzinie. Jak macie zamiar robić dunga około pełnej godziny zegarowej to nie polecam: od razu was wywali a przepustka leci do czarnej dziury. Poza tymi lagami jest ok choć coraz więcej osób domyśla się o różnych przekrętach administracji, ludzie dostają bany a następnie nagle są odbanowywani i podbijają topkę. Dziwne,że admini mają swoje postacie, i nagle całe eq na nie na ich lvl, chociaż nie widziałem nigdy aby owi administratorzy chodzili nawet na głupie dt, ale truciaki mają :P Ps serwer sie jebie ( chodzi o logowanie ) na chwilę obecną 110 on line

Podczas laga wystarczy sie zatrzymać i cie nie wywali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...