Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itarius [Dedyk] [Medium/Easy]

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mamy już dostęp do serwera dedykowanego.

Teraz będzie trwała przerwa techniczna która może potrwać do 40 minut.

Dodatkowo event halloween zostanie poprawiony.

Pozdrawiam.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przepraszam wszystkich za tego 1.5 godzinnego offa xDDD

Moja skleroza, wybaczcie :D

Zapraszam na serwer, liczba mimo że środek tygodnia dalej jest strasznie stabilna i trzyma się od tej z startu :)

Pozdrawiam,

True ;)

Opublikowano

jakiś Gm mi ostatnio odpisywał że odzyskam pierścień ten co na 6 dni się dostaje bo mi zniknął i nadal tego pierscienia nie mam xD

Jest to na mojej długiej liście, która skompletowałam i wysłałam dziś do Siela :)

ups.. Chyba serwer padl :D

Nic z tych rzeczy. Myślał, że jest niedźwiedziem i chciał iść na sen zimowy :(

Zaraz pewnie bedzie on ;)

Tylko szkoda, że pewnie klucz nie bedzie zwrócony a własnie robiłem rajd. Szkoda też, że żeby go zdobyć poświęciłem prawie 2 godziny gry...

Napisz mi na naszym forum wiadomość do mnie, coś ogarniemy :>

Opublikowano

event jest dobry, w końcu to medium

10/10

nie ma co narzekać

tylko nagrody troche lepsze bo kupiłem dynie za 250k i dostałem sztabke 20k   :mad:  :mad:  :mad:

Opublikowano

Bug ze sklepami, ciekawe czy mozna go jakoś wykorzystać? :) zaraz film dodam..

Amulet ze skrzyni na 115lv znika po minucie, nie mozna go zalozyć na koniu, po zejsciu z konia znika po minucie a niby czas 7dni (ciekawe czy 115 go odzyskają po naprawieniu..)

Bonusy w petach zbugowane znikają bonusy i nie mozna znowu ich odblokowac

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

5818a2b0c6840_2kvmn.png.7a090e045fda519b

Dzielny Wojowniku! Mroczny Suro! Zabójczy Ninjo! Potężny Szamanie!
Ciemność wielkimi krokami zbliża się do krainy Itarius!

Weź broń w swoją rękę i biegnij na ratunek! Jack Pumpkin pojawił się w pierwszym mieście Twego kraju, tylko on może nam pomóc w pokonaniu mroku, który chce zapanować nad naszą krainą!

Na mapach od poziomu 25 masz szansę na zdobycie wyjątkowych przedmiotów, których Jack Pumpkin potrzebuje do specjalnego rytuału, macie na to 5 dni!

581a1fa17228b_comujestpotrzebne.png.f2aa
Torba Słodyczy - zabijając zwykłe potwory.
Dyniowy Napar - niszcząc kamienie metin.
Dyniowe Nasiono - pokonując potężne bossy.
Po przekazaniu mu odpowiedniej ilości przedmiotów możecie otrzymać Dynie! Niestety ich wspaniałą zawartość musicie odkryć sami!

Hola, hola! To nie wszystko! Myślisz, że to wystarczy? A kto pomoże Małej Dziewczynce i Bratu Saru? Reszta naszych mieszkańców też jest w tarapatach! Neutralnymi mapami zawładnęły potężne dynie! Przywołują one potężne stwory, ale zawierają w sobie również wspaniałe nagrody!
Czy jesteś na tyle odważny, aby stawić im czoła i udowodnić, że jesteś wspaniałym herosem?

JAzHhE3.png
 20% Bonusu doświadczenia---  Środa 23:00 - Czwartek 23:00

30% bonusu na zdobycie Yang  ---  Czwartek 23:00 - Piątek 23:00

30% bonusu na zdobycie przedmiotów  ---  Piątek 23:00 - Sobota 23:00

20% EXP/Yang/Drop --- Niedziela 12:00 - 24:00

GxPYUrQ.png
Piątek: 18:00 - Event Zielarski,
       20:00 - Event Górniczy.

Sobota: 18:00 - Ruletka OX - 5 Rund,
              20:00 - Halloweenowe ZUO.

Niedziela: 18:00 - Polowanie na Tanaka.

J5eg3Tr.png

Inne konkursy:
1. Zrób to sam!
2. Event Halloween z Redakcją.

Opublikowano

Bug ze sklepami, ciekawe czy mozna go jakoś wykorzystać? :) zaraz film dodam..

Amulet ze skrzyni na 115lv znika po minucie, nie mozna go zalozyć na koniu, po zejsciu z konia znika po minucie a niby czas 7dni (ciekawe czy 115 go odzyskają po naprawieniu..)

Bonusy w petach zbugowane znikają bonusy i nie mozna znowu ich odblokowac

Bug/błąd ze sklepami

https://youtu.be/lrYGgrvJ-5I

Do tego dochodzi jeszcze pewien bug? niedopatrzenie? z IP

@mam nadzieje ze dzisiaj to wszystko naprawicie. Sielu zrozum nikt nie robi Ci pod górke tylko naprawde czytaj i sluchaj graczy a nie przekładasz ciągle różne rzeczy, bug z bs zgłaszałem na becie mowileś ze to kilka min i fix do dzisiaj go nie ma, braki w dropie, ostatnio naprawiłeś brak dropu z dungu 65/80lv, a z dungu 130lv tez nie ma dropu przynajmniej wczoraj nie było nie wiem jak dzisiaj. Fajnie, ze dziś ma być jakaś duza aktualizacja ale nie musisz najeżdżać na graczy którzy zgłaszają błędy.

@btw nie widze na stronie supportu wiec zgłaszam tu.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Ja mam takie pytanko 

Dyniowy Napar - niszcząc kamienie metin.
Dyniowe Nasiono - pokonując potężne bossy.

dokładniej które? na mapach, wyzwaniach czy dungeonach? Bo na saharze zbiłem około 20 metinów i 7-8 bossów i nie poleciał mi ani ten napar ani te nasiono

Opublikowano

kala nie dodała, że jest różnica 30 lv na bossach i metinach.

Mam 103 poziom obecnie

Boss ma 95 a metin 90 bodajże albo też chyba 95..

Opublikowano

duzo osob online?

Na oko 1k ale coś mi sie wydaje że z dnia na dzień coraz mniej

Również odnoszę takie wrażenie. Pewnie dlatego, że miał być to serwer easy, a takim nie jest. Cóż, poczekajmy na aktualizację i zobaczmy co wymyślili :)

Opublikowano

duzo osob online?

Również odnoszę takie wrażenie. Pewnie dlatego, że miał być to serwer easy, a takim nie jest. Cóż, poczekajmy na aktualizację i zobaczmy co wymyślili :)

Tak piszą ludzie, którzy naprawdę nie mają co pisać i na siłę próbują psuć renomę serwera.

Taki hard, to czemu w 3 dni da się wbić maxa? (A teraz nawet szybciej)  Robiąc przy tym misje i trochę eq? :)  

Zastanówcie się za nim coś napiszecie, a przede wszystkim pograjcie trochę na serwerze i oceniajcie, że trudno.

Polecam i pozdrawiam! ;)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

duzo osob online?

Tak piszą ludzie, którzy naprawdę nie mają co pisać i na siłę próbują psuć renomę serwera.

Taki hard, to czemu w 3 dni da się wbić maxa? (A teraz nawet szybciej)  Robiąc przy tym misje i trochę eq? :)

Zastanówcie się za nim coś napiszecie, a przede wszystkim pograjcie trochę na serwerze i oceniajcie, że trudno.

Polecam i pozdrawiam! ;)

Niech ten top pokaze mi eq pvp oraz biologa i inne misje poboczne. Exp jest easy zgadza się ale zeby zrobić pierwszy set pvp +9 70lv trzeba conajmniej tydzien łowienia i kopania, a co dalej? reszta setów? klasowe eq? meh

Co do patcha to zapewne jak zwykle dodadzą go jutro tuż przed eventami :v

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...