Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itarius [Dedyk] [Medium/Easy]

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie nudzi was takie skakanie z serwera na serwer ? a ogólnie to nie macie już tego metina pełny hu.j ? ile to idzie wałkować takie ciulstwo 

Skoro ludzie skaczą to chyba ich nie nudzi :D

@topic

Sielu włożył w ten serwer dużo serca, dlatego polecam i życzę aby wszystko pięknie wystartowało ;)

pIOuQ29.png

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie nudzi was takie skakanie z serwera na serwer ? a ogólnie to nie macie już tego metina pełny hu.j ? ile to idzie wałkować takie ciulstwo 

Idź na Ashea.eu :v :v :v

Polecam serwer, dużo nowości, super ekipa! 

Widzimy się na starcie :D

a30LXSW.png

Opublikowano

co serwer off ??  patcher nie ziala a   tak mam bład logowania 

Wyłaczyliśmy już bete, start oficjalny o 16 :)

Skąd te kody promocyjne wziąć i gdzie je wpisać :P ? (O ile jeszcze można)

Na samej górze (Najlepsza odpowiedź). Wpisywać je można na stronie Itarius.pl w dziale kodów promocyjnych (Zakładka będzie działać przed startem) :) 

Opublikowano

Serwer megaaa wkońcu nie tylko exp exp tylko to co lubie tylko łowienie,kopanie rud itd :DD

ravia4.gif

Opublikowano

Kiedy będą sm ? na kontach bo kupiłem przelewem  przed oficjalnym poprzednim startem ale sm do dziś nie widzę ! 

Właśnie to zrobiłem :v

Już wszystko dodane z płatności, zaraz pojawi się cała reszta dot.bety lub kont przed 27.10 :>

Pozdrawiam,

True!

Opublikowano
1.Będzie halloween?

2. Czy BM będzie dużo słabszy w PVP przez to, że mana będzie szybko uciekać? Czy w praktyce będzie to inaczej wyglądać?

Opublikowano

Czy to normalne, że nie odpala mi clienta, tylko patcher się zamyka od razu po skończeniu patchowania? 

Niestety nienormalne :(

Syser clienta na PW do @Sielu 

Opublikowano

Nie dostałem moich SM !!!! 

Zgłoś się do mnie na PW z id konta, metodą płatności i ewentualnym nr.telefonu jeśli wykonywałeś smsa :)

Pozdrawiam,

True!

Opublikowano

Zauwazylem, ze omijacie pytania, olewacie to ;)

Na jakie konkretnie pytania? Przecież na wszystkie staramy się odpowiadać, a tak jak widać w tej chwili tylko ja odpisuje i odpowiadam na pytania na które mam wiedzę :)

Na resztę musi odpowiedzieć sielu który zaraz kończy pracę i postara się pewnie odpisać więc nie rozumiem o co chodzi :)

Pozdrawiam,

True!

Opublikowano

Zuwazylem, ze nie odpowiadacie na proste pytania, olewacie to ;)

Dokładnie jest na poprzedniej stronie z 10 pytań a oni ślepi.

Opublikowano

Zuwazylem, ze nie odpowiadacie na proste pytania, olewacie to ;)

Dokładnie jest na poprzedniej stronie z 10 pytań a oni ślepi.

Przecież Sielu w tej chwili już kończy pracę i postara się odpisać na wszystkie pytania, logiczne że wpierw zajął się serwerem a dopiero później odpowie na pytania :>

Dajcie mu chwilkę :)

Płatności/Kody promocyjne oraz IS został już uruchomiony :)

Pozdrawiam,

True 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...