Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 458
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

taki płacz na te boty bo wy nie macie gdzie stawiać czy co ??? Serwer polecam łatwo można dorobić się bez bota 

To nie jest płacz tylko fakty. Jak już pisałem powyżej moja kuzynka straciła kilka kont na Divine ( zbanowali ją ) kiedy nawet jej w grze nie było, a co najlepsze w tym Administracja nawet nie potrafi napisać konkretnego powodu bana :). Kuzynka nie grała na cheatach miała 3 postacie 250lvl i dorobiła się na czysto :), pozdrawiam kolegę wyżej :).

4521609.png

Opublikowano

taki płacz na te boty bo wy nie macie gdzie stawiać czy co ??? Serwer polecam łatwo można dorobić się bez bota 

To nie jest płacz tylko fakty. Jak już pisałem powyżej moja kuzynka straciła kilka kont na Divine ( zbanowali ją ) kiedy nawet jej w grze nie było, a co najlepsze w tym Administracja nawet nie potrafi napisać konkretnego powodu bana :). Kuzynka nie grała na cheatach miała 3 postacie 250lvl i dorobiła się na czysto :), pozdrawiam kolegę wyżej :).

Zamiast odwołać się od bana lub przyjść na TS'a wyjaśnić sytuację to lepiej siać gówno burze w prezentacji.

Zapraszam na PW i zobaczymy co da się zrobić.

Serwer jest easy pod expa, 2-3h wbijesz 250lvl. Eq jest juz ciężej zrobić nie używając cheatow 2 dni robisz jeden item maru czyli na 235 poziom, nie licze ile trzeba nadropic by zrobic najpierw item przed maru. NIe polecam tego serwera z tego powodu ze administracja pozno sie obudziła z banowaniem i nadal jest pełno botów (Przy okazji zdarzają sie bany osób uczciwych bo stała obok kogoś na WH :) ).. Ludzie na botach zarobili więcej niz kiedy kolwiek normalni gracze zarobią razem wzięci. Nie wspominając juz o WH, drophacku i DMG.. Na serwerze moze byc 2000ludzi obline nawet ale polowa większa polowa to cheaterzy, mixerzy, sklepy..

Co ty się dziwisz jak w administracji są dzieciaki 15 letnie które nie ogarynają serwa. Np taki Kyra, svope dwa szmaciarze się dobrały do siebie którzy tylko się wywyższają, ale jak dla mnie są kompletnymi frajerami jak ten cały ich serwer divine. ktoś pisał 1700 osób online z czego  połowa to boty, ogólnie divine zawsze był gównem i zostanie nim na wieki. Nie pozdrawiam frajerstwa :P 

Nad serwerem pracujemy wciąż i widać to po liczniku. Na starcie było 600 osób, średnio gra 1400 osób, a wczoraj padł rekord ponad 1700 osób. Nie wiem czy przychodzili, by gracze, gdzie Administracja ma... ;)

Na resztę Twojej odpowiedzi nie odpowiadam, bo nie potrafisz nawet konstruktywnej opinii serwerowi wystawić.

Opublikowano

Plusem serwera są na pewno ludzie tam grający. W większości mili i pomocni. 

Wbijanie poziomu postaci to nie problem, a skompletowanie ekwipunku stanowi fajne wyzwanie, przynajmniej dla mnie.

Problemem są na pewno lagi, częste cofanie kiedy biegnie się w jakieś miejsce do miejsca z którego się ruszyło, mały dystans, ale mocno irytujące. Wieczorami gra się ciężko, często 'loga' z gry. To też irytuje bo występuje odkąd gram.

Zacząłem grać ~2 dni po starcie, a do tej pory widziałem 2x kYre i 2x Svopa (jak pomyliłem nicki - sorki). 

Problematyczne są na pewno boty, których pełno, multi hacki i wszystko to nad czym nie widać próby zapanowania.

Słyszałem, że Gm'owie pojawiają się czasami w nocy. Co z tego skoro są potrzebni w dzień, a nie ma nikogo? 

6/10

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

I po syngaturce ; //

Zbieram "+"

Opublikowano

:O To na pandorze botów już praktycznie nie ma :D Teraz tu się przeniosą.

Szukam czegoś fajnego chętnie bym wbił ale ogarniam jeszcze DiamondMT2 od persergi jak nie wypali wbije na 100 %

Aniela Bogusz [*]

Opublikowano

no nie ma botów na pandorze ale tyle im to zajeło że z 3 tysiecy graczy zostało 500, wiec pandora już miała swoje 5 minut. Diamond od Persergi to gówno wiec 

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

Chciałabym zagrać z kilkoma znajomymi, polecacie? Moze ktoś mi napisać słabe i mocne strony? 

wolf.gif

Opublikowano

Chciałabym zagrać z kilkoma znajomymi, polecacie? Moze ktoś mi napisać słabe i mocne strony?

Jest trochę graczy i jest trochę botów. ; )
Opublikowano

Opłaca się grać? Szukam starych dobrych klimatów no i żeby ludzi grało mniej więcej tak jak na Pandorze czy też nawet więcej. :P 
#PANDORA RIP nie mam zamiaru tam wracać mimo, że mam sentyment do tego serwera. :) 

Opublikowano

jak sie wbija tutaj srednie w kolcach?

przerabiasz kolce na 180 lvl i miksujesz 

Z tym co były dymy ostre ;3 

Polecam serwer,ogarnięta administracja,zadymki będą ;3 

Opublikowano

Gdyby były jakieś zabezpieczenia na serwerze to bym nawet wpadł ahh przypominają mi się te czasy pvp kto pierwszy uderzy skilla ten win

Opublikowano

Serwer fajny. Ale gdy zakupilem SM jakies 15 godzin temu poprzez PayPal jeszcze nic nie dostalem. Jest tu jakis admin ktory molg by mi pomoc?

Opublikowano

Ile online? Chcialbym zsgrac bo lubie stare klimaty a nie ma nic podobnego

Graczy online:
1243
Bywa w weekend 1500.

Serwer fajny. Ale gdy zakupilem SM jakies 15 godzin temu poprzez PayPal jeszcze nic nie dostalem. Jest tu jakis admin ktory molg by mi pomoc?

Napisz na forum serwerowym albo wbij na ts.

Opublikowano

Czemu jak odpalam patchera mam że nie usało się pobrać plików, a potem Recv failure: connection was reset.

Czemu jak odpalam patchera mam że nie usało się pobrać plików, a potem Recv failure: connection was reset.

Opublikowano

Patcher się zepsuł. Już to naprawiają. Odpalaj przez divine.exe. Serwer mogę polecić. Gra sporo osób no i admini nie wykładają lachy. Dziennie na forum po 10 odwołań od banów na forum :D 

Opublikowano

Patcher się zepsuł. Już to naprawiają. Odpalaj przez divine.exe. Serwer mogę polecić. Gra sporo osób no i admini nie wykładają lachy. Dziennie na forum po 10 odwołań od banów na forum :D

+1, gram tu od początku, zawsze mi odpisuje Administracja.

Widać, że są. Pomagają, banują, polecam jeszcze raz. :)

Opublikowano

Serwer fajny ale jedyne co mnie irytuje to biolog - serwer Easy ludzie :x no litości, ja rozumiem ten czas - okej, niech sobie będzie - ale żeby nie było na tym serwie eliksiru poszukiwacza ? przecież żeby zrobić full biologa będę musiał spędzić tutaj godziny na serwerze... to nawet na hardach są te eliksiry :v

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...