Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy opłaca się zaczynać grać tutaj ?

Jasne.

Zaletą jest duża ilość graczy.

O co chodzi z tym zresetuj misję u biologa? 

• Odpowiedzi 458
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jasne.

W przypadku błędu można zresetować.

Opublikowano

Jasne.

W przypadku błędu można zresetować.

A działa to też jeśli biolog nie przyjmie rzeczy? 

Opublikowano

Sam serwer dobry natomaist administracja to jakas kpina. Gm jest 16 letnia shana, gowniara, ktora kompletnie nie ogarnia i daje bany bez podstaw. Kontakt z reszta administracji beznadziejny, typowa olewka jak ktos czegos potrzebuje. Nie polecam.

Opublikowano

Sam serwer dobry natomaist administracja to jakas kpina. Gm jest 16 letnia shana, gowniara, ktora kompletnie nie ogarnia i daje bany bez podstaw. Kontakt z reszta administracji beznadziejny, typowa olewka jak ktos czegos potrzebuje. Nie polecam.

Osobiście na PW odpowiadam, wiecznie siedzę na TS'ie + masz specjalny dział do kontaktu z Nami, więc nie rozumiem Twojej zbytnio wypowiedzi.

Napisz do mnie na PW to rozwiążemy problem.

Opublikowano

Osobiście na PW odpowiadam, wiecznie siedzę na TS'ie + masz specjalny dział do kontaktu z Nami, więc nie rozumiem Twojej zbytnio wypowiedzi.

Napisz do mnie na PW to rozwiążemy problem.

Skonczylem rozgrywke na Waszym serwerze, dziekuje :)

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi, którzy piszą "typowa olewka". Nigdy nie miałem z nimi problemu, od startu. 

Bany bez podstaw - wytłumacz, a nie same gołe słowa.

@kYRA., jakiś evencik może w sobotę wieczorkiem? :D

Opublikowano

Bany bez podstaw - wytłumacz, a nie same gołe słowa.

Dropiąc sobie sztabki i szkatułki możesz dostać bez żadnego słowa bana za boty, już 2 razy takiego bana dostałem od kyry

Opublikowano

co z s1 pretekst ze niby od paru dni cos z silnikiem a potem zniknie? bo s2 i po co s1 trzymac

Żaden pretekst.

Pada nam db czekamy na nowy silnik, a graczy nie chcemy narażać na utratę przedmiotów czy poziomów.

Biorąc pod uwagę że to db, a nie game brak aktualizacji tabelek w mysql może nieść za sobą przykre skutki. :)

dCrwk2h.gif

Opublikowano

Server fajny, gracze są.. Ale te boty dropiące w m1 to maskara, banujecie? Może jakieś lepsze zabezpieczenia, co kolwiek? 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Witam,

Grałem kiedyś na s1 a w tej chwili chciałbym wrócić do Metina tak więc mam pare pytań.

Co z tymi botami? ktoś sie nimi zajmuje by było ich jak najmniej?

Wiem że to serwer easy ale mam nadzieje że grając 2 godzinny dziennie i po 2 tygodniach dalej będę miał co robić. Ile lvl cap sie wbija? jak z ulepszaczami do eq?

Chyba nikt tego nie wie ale serwer chyba po krótkim czasie sie od tak nie zamknie? ^^

21025763467572689828.png

Opublikowano

Zróbcie coś z tym dt - rip, bo jak się go zabije to od razu teleportuje i ciężko złapać drop. A po zabiciu teleportuje na 2 piętro a następnie pod dt wtf?

Opublikowano

co z s1 pretekst ze niby od paru dni cos z silnikiem a potem zniknie? bo s2 i po co s1 trzymac

Żaden pretekst.

Pada nam db czekamy na nowy silnik, a graczy nie chcemy narażać na utratę przedmiotów czy poziomów.

Biorąc pod uwagę że to db, a nie game brak aktualizacji tabelek w mysql może nieść za sobą przykre skutki. :)

Więc na kiedy bedzie bo te 72h to juz dawno minelo jak podawales w temacie

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Posiada ktoś może działającego alternatywnego BS'a ? 

Raczej Ci taki nie zadziała :)

Na tym serwerze działa wszystko :)

Opublikowano

Jak ja tu byle jakie wh wgrałem i działa xD
0 zabezpieczeń wszystko działa.
Od 1 do 250 na wh. Aktualnie robie sobie na tym dungi pozdrówki ^^

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Jak ja tu byle jakie wh wgrałem i działa xD

0 zabezpieczeń wszystko działa.

Od 1 do 250 na wh. Aktualnie robie sobie na tym dungi pozdrówki ^^

Jest czym się chwalić, robić dungi na wh na serverze easy xDDD 

A ja tam polecam & zapraszam. ;d 

2e6ftab.png

Opublikowano

Jeśli ktoś posiada DZIAŁAJĄCEGO przynajmniej 5 slotowego ALTERNATYWNEGO bs'a, to niech się podzieli, bo ten wgrany nie spełnia roli dla tego serwera, gdyż śr jak i um są tutaj bardzo ważnym środkiem nakurwiającym jak i handlującym, a z tego co słyszałem inny bs jest tutaj legalny .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...