Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 458
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wrzucamy zaległe oraz dzisiejsze informacje na temat serwera:

Wydarzenie Halloween

yIqKpRW.png

Drodzy Gracze!

Nadszedł czas, aby na serwerze DivineWorld pojawił się Sam Pumpkin!

Pomóżcie mu w zebraniu sOnpadn.png Upiornych Dyń za które zostaniecie nagrodzeni fenka3Z.png Upiorną Skrzynią!

Wewnątrz fenka3Z.png Upiornej Skrzyni znajduje się wiele cennych przedmiotów!

sOnpadn.png Upiorne Dynie możecie również wymienić na specjalnego wierzchowca jakim jest HHRuuW0.png Equus Purpur, fioletowy koń w złotym uzbrojeniu,
a także mJHoW4e.pngCikP3Fd.png Halloweenowe Fryzury!

A zatem na co czekacie? Pomóżcie Pumpkinowi odnaleźć najwięcej Upiornych Dyń w jego życiu!

Wydarzenie rozpocznie się 31 października o godzinie 12:00, a zakończy 13 listopada o godzinie 23:59.

Sam Pumpkin pozostanie na serwerze do 14 listopada, aby każdy mógł oddać mu zdobyte Upiorne Dynie.

Link:

http://forum.divineworld.eu/index.php?/topic/227-s2-wydarzenie-halloween/

Wersja 1.2

Oto lista zmian, nowości oraz poprawek w wersji 1.2:

• Dodano Encyklopedię Dropu do panelu bocznego ekwipunku, tym samym skrót klawiszowy "K" przestał działać do włączenia tej opcji.
  • Dodano wyświetlanie bonusów w pieczęci wierzchowców.
  • Usunięto błąd, który uniemożliwiał zdobycie Rękawicy Złodzieja z Poległego Lorda.
  • Usunięto błąd, który uniemożliwiał ponowne włączenie umiejętności po śmierci.
  • Zmieniono resp Metina Twardości w DT do 5 minut.

Do poprawnego działania należy zaktualizować klienta gry przez patcher.

Link:

http://forum.divineworld.eu/index.php?/topic/144-s2-wersja-12/

Wersja 1.3

Oto lista zmian, nowości oraz poprawek w wersji 1.3:

• Dodano Wydarzenie Halloween
  • Usunięto błąd uniemożliwiający handel podczas jazdy konnej.
  • Poprawiono stabilność kanałów gry.

Do poprawnego działania należy zaktualizować klienta gry przez patcher.

Link:

http://forum.divineworld.eu/index.php?/topic/228-s2-wersja-13/

dCrwk2h.gif

Opublikowano

to quest zyebany albo po prostu nie potrafia wgrac i sie biora za cos co nie powinni jeszcze jakies dzieci jako moderatorzy ze jakas szmata yebana daje bloki ;p i usuwa posty 

Opublikowano

Serwer działa ? 

Wart uwagi ? 

Czy już pada i nie ma po co wchodzić ?

„Oto mi rycerz! Kopia u toku, Z ramion mu skrzydła płyną sokole! Odwaga w piersiach, męstwo gra w oku, Szyszak jak gwiazda błyszczy na czole! Zawsze zwycięski zastęp tych wojów, Do dawnych synów podobny Sparty, Wśród tylu bitew i krwawych znojów, Jak mur z żelaza stał nieprzeparty! A kiedy gnuśność nami owładła, To i Husarya wtedy upadła!”

Opublikowano

Serwer działa ? 

Wart uwagi ? 

Myślę że mając ponad 800 graczy online serwer nie upada. :D

Ale na 250 dropac borszki to serwer już nie jest wart uwagi.. :)

Macie od zajeba nia ulepszaczy.... Nie wymysliłeś broszki na każdy + i to jeszcze spali po 20/30 razy :) Nie ma to dla mnie sensu, dlatego z gildią dziękujemy za te 2 dni grania. Powodzenia dalej ;)

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Serwer działa ? 

Wart uwagi ? 

Macie od zajeba nia ulepszaczy.... Nie wymysliłeś broszki na każdy + i to jeszcze spali po 20/30 razy :) Nie ma to dla mnie sensu, dlatego z gildią dziękujemy za te 2 dni grania. Powodzenia dalej ;)

Pisaliśmy do Was wczoraj na ogólnym żebyście złożyli propozycje na forum dotyczące dropu Broszurek Szermierki. :)

dCrwk2h.gif

Opublikowano

Serwer działa ? 

Wart uwagi ? 

Pisaliśmy do Was wczoraj na ogólnym żebyście złożyli propozycje na forum dotyczące dropu Broszurek Szermierki. :)

Wczoraj cały dzień chodził mi Bs mogłem tego nie zobaczyc, no to już wiesz że to jakaś masakra... Jest tyle ulepek perły/roślinki/ nawet halucynki dodać juz na te 100+ eq po 5/10 sztuk na + i było by super.. Bo pereł po 2 tysiace a broszek 0 xD

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Czy warto zagrać na tym privku , stary divine był fajny ale z biegiem czasu zrobiło sie dno czy według was warto czy to tylko czysty skok na kase . Jak myślicie ?

Opublikowano

Czy warto zagrać na tym privku , stary divine był fajny ale z biegiem czasu zrobiło sie dno czy według was warto czy to tylko czysty skok na kase . Jak myślicie ?

Graj chłopie jak na razie to mi się podoba. Nie wiem tylko jak z ulepszaniem eq bo yup są jakieś kłopoty z brochami. 

Opublikowano

dlaczego mając internet 10mb/s pobiera mi się aktualizacja 20kb/s ... ??

nic oprócz mpc forum i patchera nie mam włączone... żadnych urządzeń podłączone ani nic ..

edit :

pobierając coś z internetu mam normalnie 1mb/s pobierania, a przez autopatcher mam słabe 30kb/s

Opublikowano

dlaczego mając internet 10mb/s pobiera mi się aktualizacja 20kb/s ... ??

nic oprócz mpc forum i patchera nie mam włączone... żadnych urządzeń podłączone ani nic ..

edit :

pobierając coś z internetu mam normalnie 1mb/s pobierania, a przez autopatcher mam słabe 30kb/s

Przez ddosy

Opublikowano

Serwer działa ? 

Wart uwagi ? 

xD  xD  xD 

Jak ja w drugi dzień już miałem cale eq pvp i exp na 180...

Skoro kończysz grę z gildia przez to że słabo dropią broszki to ->  :(( 

Ps. dropią broszki izi  z metków na mapce 99  ;) 

Zajebisty.

Opublikowano

Serwer działa ? 

Wart uwagi ? 

xD  xD  xD 

Jak ja w drugi dzień już miałem cale eq pvp i exp na 180...

Skoro kończysz grę z gildia przez to że słabo dropią broszki to ->  :(( 

Ps. dropią broszki izi  z metków na mapce 99  ;) 

Wydaje mi się, że broszki to jest pikuś przy ulepach takich jak tęczowy kamień, czy odLamek diabła których trzeba po 200 na 1 item  i nie ma 100% na zrobienie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...