Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem, nie polecam, robienie eq monotonne i w ogóle nie jest różnorodne. Brak zadań. Dodatkowo skończyłem grać przez wirusa, który dodali w prezencie po jakims patchu.

Jak nie ma zadań jak są ale jest ich mało, a co do wirusa to chyba pomyliłeś serwer bo ja gram od startu i nie było ani jednego.

• Odpowiedzi 458
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pasjonat
Opublikowano

Serwer fajny, fajna zabawa, wbija się 250 naprawdę easy. Klimat zdecydowanie na plus, ale ludzie znikają w oczach. Robienie eq maru jest tragiczne, strasznie powtarzalne, robienie wieży poległych setki razy, a jeszcze trzeba zarobić te bryłki do ulepszenia więc... jeszcze więcej wieży poległych, bo to praktycznie najlepszy zarobek.
Administracja, na chwile obecną robi nie wiele, nawet zgłaszane boty olewa. Nie będę podawał nicków gmów, aczkolwiek takie sytuacje były.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

20. Prezentacje nieaktywne 14 dni zostaną zamknięte i przeniesione do działu "Archiwum Prezentacji Serwerów".

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer mial ogromny potencjal.. W czasach swojej swietnosci gralo 1.5 - 2k a teraz ledwo 200. Szkoda, bo nieodpowiednie dzialnia administracji ten serwer wyludnily. Czy oplaca sie grac? Biorac pod uwage poziom trudnosci na serwerze oraz ilsoc graczy niestety nie moge polecic na dzien dzisiejszy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Osobiście nie polecam serwera. Administracja beznadziejna. Spotkać jakiegoś gm'a to cud. 

Kiedyś to był serwer godny uwagi, teraz nie polecam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Drodzy Użytkownicy! 
Szukamy graczy, którzy aktywnie działają na Youtubie i chcą pomóc w rozwoju serwera. Kwestia wymagań jest bardzo prosta - nie oczekujemy od Ciebie 10 000 oglądających pod każdym Twoim filmikiem, a liczy się dla Nas to ile materiałów publikujesz. Za każdy odcinek nagrany z serwera płacimy w Smoczych Monetach (nie musi być to seria - mogą być wojny gildii, poradniki itd). Osoby zainteresowane współpracą zapraszam do kontaktu ze mną poprzez prywatną wiadomość na forum.

Wasza Administracja.

Opublikowano

Drodzy Użytkownicy! 

Szukamy graczy, którzy aktywnie działają na Youtubie i chcą pomóc w rozwoju serwera. Kwestia wymagań jest bardzo prosta - nie oczekujemy od Ciebie 10 000 oglądających pod każdym Twoim filmikiem, a liczy się dla Nas to ile materiałów publikujesz. Za każdy odcinek nagrany z serwera płacimy w Smoczych Monetach (nie musi być to seria - mogą być wojny gildii, poradniki itd). Osoby zainteresowane współpracą zapraszam do kontaktu ze mną poprzez prywatną wiadomość na forum.

Wasza Administracja.

W pore się ogarnąłeś xD 

Opublikowano

Co Wy chcecie ratowac? Tych 100 graczy z ktorych 80% to boty? Co najmniej o pol roku za pozno sie obudziliscie :)

Co najmniej pół roku.

START SERWERA: 28 październik, to niezłe pół roku.

dCrwk2h.gif

Opublikowano

Co Wy chcecie ratowac? Tych 100 graczy z ktorych 80% to boty? Co najmniej o pol roku za pozno sie obudziliscie :)

Co najmniej pół roku.

Ma racje, bo o reklamie mysli się przed startem, a nie gdy zostaje garstka osób.

Post napisaliście 8 dni temu, że szukacie reklamy, a liczba online się nie poprawia.

Proponuje może jakąś akcje z darmowym isem na kilka dni, może troszkę osób przybędzie.

Co do serwera, grałem w styczniu chwile, z eq maru jest monotonnia, ale maksa da się wbić w kilka godzin.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Co najmniej pół roku.

Ma racje, bo o reklamie mysli się przed startem, a nie gdy zostaje garstka osób.

Post napisaliście 8 dni temu, że szukacie reklamy, a liczba online się nie poprawia.

Proponuje może jakąś akcje z darmowym isem na kilka dni, może troszkę osób przybędzie.

Co do serwera, grałem w styczniu chwile, z eq maru jest monotonnia, ale maksa da się wbić w kilka godzin.

Napisałbym z chęcią co sądzę o Twoich pomysłach, ale nie chcę sobie psuć reputacji, dlatego dziękuję za podbicie tematu. 

Opublikowano

Co najmniej pół roku.

Napisałbym z chęcią co sądzę o Twoich pomysłach, ale nie chcę sobie psuć reputacji, dlatego dziękuję za podbicie tematu. 

Ty, ty nie chce przypominać kto rozjjebał s1 przez świetną aktualizacje z pasami i kostiumami na divine sztoss!

A i czekam dalej na : 

58Vqmkt.jpg

Pozdro widać jak działa wasza reklama 10 dni temu post, a licznik dalej tyle samo online :v

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Co najmniej pół roku.

Ty, ty nie chce przypominać kto rozjjebał s1 przez świetną aktualizacje z pasami i kostiumami na divine sztoss!

A i czekam dalej na : 

58Vqmkt.jpg

Pozdro widać jak działa wasza reklama 10 dni temu post, a licznik dalej tyle samo online :v

Z tym isem to racja, przyciągnie to kilku graczy na upadający projekt :)

/

Opublikowano

@Perserga-Metin2

Kiedyś powiedziałem Ci kilka słów od siebie, nie lubię prowadzić wojen i wyciągać spraw z rozmów prywatnych na światło dzienne.

Projekt został oddany w ręce @kYRA. jednak Twoje informacje są przestarzałe.

Ach zapomniałbym... Nie próbowaliśmy tylko Twoich sposobów z kręceniem licznika i dostępnością pełnego Item-Shopu w grze.

Twoje kilku dniowe przerwy techniczne, spowodowane brakiem wiedzy (co się sypie), a następnie hmm... sam wiesz co następowało.

Moja mała prośba w tej chwili skończ robić shitstorm zasypując nas tutaj wyciągniętymi z kontekstu informacjami ze swoimi dziecinnymi komentarzami nie mającymi pokrycia w sensownej argumentacji.

PS. Nie publikowałem niczego na fb od ponad miesiąca bo nie mam na to czasu. :(

@Edit

PS. 2 Nie masz nawet pojęcia przez co posypało się S1, więc się nie udzielaj. :D

dCrwk2h.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...