Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 458
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przerabianie biżuterii a na 235lvl to jest jakaś porażka, latasz 40x na dunga którego robisz z 10min i jeszcze ci spali przy 90%. Jednak to nie dla mnie.

Opublikowano

Podali dziś info w grze, że na dniach zostaje gra przeniesiona na nową, lepszą maszynę.

Podobno będzie koniec z lagami i wywalaniem.

Oby, bo serwerek i Administracja zajebiista   :yay:

Opublikowano

Przerabianie biżuterii a na 235lvl to jest jakaś porażka, latasz 40x na dunga którego robisz z 10min i jeszcze ci spali przy 90%. Jednak to nie dla mnie.

Dzisiaj w nocy robią poprawki co do dropu, będzie łatwiej.

Jak na razie nie polecam co minutę wyrzuca mnie  gry przy expie... 

Wczoraj wyrzucało, dziś ani razu mnie nie wywaliło, a jak przeniosą serwer na lepszą maszynę za kilka dni to będzie już bez problemowo :)

Opublikowano

Dzisiaj w nocy robią poprawki co do dropu, będzie łatwiej.

Jak na razie nie polecam co minutę wyrzuca mnie  gry przy expie... 

Wczoraj wyrzucało, dziś ani razu mnie nie wywaliło, a jak przeniosą serwer na lepszą maszynę za kilka dni to będzie już bez problemowo :)

No k***a na mapie 124 nie da się expić co spot mnie z gry wyrzuca...

Opublikowano

Wszedłem na ch3 nawet nie ma jak expić bo w m1 12 botów, relogam na inne to samo (nawet podobne nicki typu "nabocie1" i tak do prefixu 5) :D

Ktoś mi to wytłumaczy ?

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

Wszedłem na ch3 nawet nie ma jak expić bo w m1 12 botów, relogam na inne to samo (nawet podobne nicki typu "nabocie1" i tak do prefixu 5) :D

Ktoś mi to wytłumaczy ?

Administracja w grze jest przez 1-2h w nocy, może dlatego. :D

TGM'owie mieli banować ale żadnego przez 3 dni gry nie widziałem. :D

113331483371297180698.jpeg

Specjalista
Opublikowano

Czy wy na prawdę nie potraficie ogarnąć serwera? spota nie idzie ubić a już wypieprza.

giphy.gif

Opublikowano

Ktoś mi to wytłumaczy ?

Administracja w grze jest przez 1-2h w nocy, może dlatego. :D

TGM'owie mieli banować ale żadnego przez 3 dni gry nie widziałem. :D

Tgm nie maja jeszcze rang w grze.

Opublikowano

Svope

Miało być 4 TGM a są 2 z tego co ta dwójka jest od was + to gimby.. więc takie pytanie gdzie jest następna 2 ? kYRA się opierdala cały dzień na TS, do gry wejdzie raz na 6 godzin i posiedzi 5 minut i wyjdzie bez jaj bym prosił jak tam ludzie mają grać to nie róbcie sobie jaj

Opublikowano

wypi3rdala ciagle z dungenow ;p nie ma nawet po co dropic ... bo i tak wyebie 

To jest wina maszyny.. dawno powinna być zmieniana ale cóż każdy dalej czeka na następnych 2 TGMów ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...