Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 458
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co oni pod tibie maszynę kupili? Ludzie 2k16 prawie 17...

wina botów :)  w ch*j botów siedzi na serwerze dlatego tak laguje..

hahahhahahahahahahahhahaahahhahahahahahahahahahahahahahhahaahh Wina botów że laguje serwer hahahahhahahahahahahahahah

Specjalista
Opublikowano

Jokerek nie znasz się to zamilcz. Mam 60 mb internet nie ma możliwości by taki metin mnie wyrzucał z powodu słabego łącza :) Po prostu zaoszczędzili pieniążki na maszynie.

giphy.gif

Opublikowano

A co oni pod tibie maszynę kupili? Ludzie 2k16 prawie 17...

wina botów :)  w ch*j botów siedzi na serwerze dlatego tak laguje..

hahahhahahahahahahahhahaahahhahahahahahahahahahahahahahhahaahh Wina botów że laguje serwer hahahahhahahahahahahahahah

jeżeli sobie odliczysz botów + afków to na serwerze z 1200 zostaje 700-800 czyli serwer stoi normalnie :) po 1 kaflu zaczyna lagować wiec znawco oświeć mnie

Opublikowano

Svope

Miało być 4 TGM a są 2 z tego co ta dwójka jest od was + to gimby.. więc takie pytanie gdzie jest następna 2 ? kYRA się opierdala cały dzień na TS, do gry wejdzie raz na 6 godzin i posiedzi 5 minut i wyjdzie bez jaj bym prosił jak tam ludzie mają grać to nie róbcie sobie jaj

Ciągle masz problemy do zespołu, a teraz do mnie. Niestety, został mi rok szkoły i nie rzucę szkoły, więc czasem mam gorsze dni jak teraz.

Dziś sprawa TGM'ów zostanie rozwiązana.

Dodatkowo ciągle pracujemy nad problem z wyrzucaniem.

Opublikowano

Svope

Miało być 4 TGM a są 2 z tego co ta dwójka jest od was + to gimby.. więc takie pytanie gdzie jest następna 2 ? kYRA się opierdala cały dzień na TS, do gry wejdzie raz na 6 godzin i posiedzi 5 minut i wyjdzie bez jaj bym prosił jak tam ludzie mają grać to nie róbcie sobie jaj

Ciągle masz problemy do zespołu, a teraz do mnie. Niestety, został mi rok szkoły i nie rzucę szkoły, więc czasem mam gorsze dni jak teraz.

Dziś sprawa TGM'ów zostanie rozwiązana.

Dodatkowo ciągle pracujemy nad problem z wyrzucaniem.

każdy ma swoje zdanie na ten temat

Opublikowano

Naprawicie zwiększenie ataku u helera? Nie wiem po co wybralam tą profesje, skoro w ogóle ten skill nie działa, więc heler staje się nikim. A zmiana profesji tylko w IS.

healler , body , bm nic nie bija na tym serwerze :) bezużyteczne postacie tak samo jak administracja to nie jest Divine world to jest Gimba World TGM po 15 lat mają

Opublikowano

Naprawicie zwiększenie ataku u helera? Nie wiem po co wybralam tą profesje, skoro w ogóle ten skill nie działa, więc heler staje się nikim. A zmiana profesji tylko w IS.

healler , body , bm nic nie bija na tym serwerze :) bezużyteczne postacie tak samo jak administracja to nie jest Divine world to jest Gimba World TGM po 15 lat mają

Z całym szacunkiem. Skąd takie przemyślenia? Zrobiłeś chociaż eq?

Opublikowano

Z całym szacunkiem. Skąd takie przemyślenia? Zrobiłeś chociaż eq?

tak bo grałem na s1 :) i na s2 zrobiłem ludzie jak grają BM to na 250 będą bili po 5k

Opublikowano

Zrób eq pod hity to zobaczysz jak robaki bd zlatywać na kilka hitów.

Wywalanie przy zmianie CH, czy też jak się expi juz zaczyna wkurwiać.. kiedy ta rzekoma zmiana maszyny?

Opublikowano

Rozumiem że ubrałeś sobie naszą prezentację jako miejsce do robienia shitstormów. W porządku, jednak zastanawiam się wyłącznie nad jednym, wczoraj zostały przypisane prawa dla TGM. TGM = Testowy Mistrz Gry, to gracze weryfikują czy nadaje się na dane stanowisko, a od momentu wpuszczenia ich na grę nie otrzymaliśmy żadnych skarg na ich pracę, jeśli jednak będą skargi zabranie rangi przy włączonej bazie danych to maks. 8 kliknięć myszą w przypadku wyłączonej troszkę mniej + wpisanie komendy przeładowującej prawa w grze i zablokowanie konta.

Gimba World, faktycznie cały czołowy team jest pełnoletni, a gimnazjum ma dawno za sobą, potrzebujesz skanu naszych dowodów lub prawa jazdy czy uwierzysz nam na słówko?

Zrób eq pod hity to zobaczysz jak robaki bd zlatywać na kilka hitów.

Wywalanie przy zmianie CH, czy też jak się expi juz zaczyna wkurwiać.. kiedy ta rzekoma zmiana maszyny?

Dziś i jutro robimy ostateczne testy maksymalnie obciążając maszynę przez prowadzenie ZUO oraz OX.

Jesteśmy w stałym kontakcie z serwerownią i szukamy przyczyny tych błędów, biorąc pod uwagę że obciążenie nie przekracza 60% (procesor, RAM).

Weźmiemy te uwagi podczas kolejnej przerwy technicznej do serca i spróbujemy coś zdziałać zarówno z healerem, bodym jak i BM'em.

dCrwk2h.gif

Opublikowano

Rozumiem że ubrałeś sobie naszą prezentację jako miejsce do robienia shitstormów. W porządku, jednak zastanawiam się wyłącznie nad jednym, wczoraj zostały przypisane prawa dla TGM. TGM = Testowy Mistrz Gry, to gracze weryfikują czy nadaje się na dane stanowisko, a od momentu wpuszczenia ich na grę nie otrzymaliśmy żadnych skarg na ich pracę, jeśli jednak będą skargi zabranie rangi przy włączonej bazie danych to maks. 8 kliknięć myszą w przypadku wyłączonej troszkę mniej + wpisanie komendy przeładowującej prawa w grze i zablokowanie konta.

Gimba World, faktycznie cały czołowy team jest pełnoletni, a gimnazjum ma dawno za sobą, potrzebujesz skanu naszych dowodów lub prawa jazdy czy uwierzysz nam na słówko?

Ty i kYRA macie po 18 lat oczywiście ale TGM'y już niestety nie cóż ,twój serwer nic więcej nie będę pisał ale uwierz mi na słowo że niedługo to nie będzie divine world tylko PandoraMT2 :)

Opublikowano

Szkoda, że taka c*****a administracja na tym waszym TeamSpeaku jest.  Jak ja z kimś rozmawiam to ci głąb z rangą NA zabierze mi ją z kanału i wyjebane ma jak dla mnie to jest chamskie ;) W sumei zawsze było tak i będzie. 

Nie rozumiem jednej rzeczy po co jakiś debili przyjęliście na posadę Nowy Admin którzy nad używają praw <3 

Co do administracji gry, wole nie komentować jakieś dzieci dodane do administracjo co w ogóle nie mają pojecia xD

Opublikowano

Szkoda, że taka c*****a administracja na tym waszym TeamSpeaku jest.  Jak ja z kimś rozmawiam to ci głąb z rangą NA zabierze mi ją z kanału i wyjebane ma jak dla mnie to jest chamskie ;) W sumei zawsze było tak i będzie. 

Nie rozumiem jednej rzeczy po co jakiś debili przyjęliście na posadę Nowy Admin którzy nad używają praw <3 

Co do administracji gry, wole nie komentować jakieś dzieci dodane do administracjo co w ogóle nie mają pojecia xD

Nick NA? Wyjaśnimy sytuację.

Opublikowano

czasami " te dzieci" potrafia ogarniac niz ci dorosli takze ten ;p fajny serwer ale ciagle wywala z dungow ;p szkoda 

OK ale nadal czekamy na 2 tgm'ów :)

Opublikowano

Aktualizacja z forum.

Wersja 1.4.2

Oto lista zmian, nowości oraz poprawek w wersji 1.4.2:

• Poprawiono błąd w Konkursie Wiedzy - OX.
  • Zredukowano drop Broszur Szermierki.
  • Zredukowano drop Tęczowych Kamieni oraz Odłamków Diabła.
  • Przeprowadzono ważne zmiany pod dodatkowe kanały gry (Kanał 5 i 6), które zostaną dodane w kolejnej przerwie technicznej.

Wasz Zespół DivineWorld

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...