Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wywala mi fatal error przy odpalaniu

Uruchamiasz jako admin? Wylaczyles antywirusa?

Nie mam opcji otworzenia jako admin, tak wyłączyłem

Coś z Pythonem nie tak

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

• Odpowiedzi 458
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogarniecie w końcu te lagi? Nie śpieszy wam się zbytnio.Ile wydaliście na maszynę 20 zł?.  W sobotę przy większej ilości graczy grać się nie da.

Opublikowano

Administracja zrobi coś z botami? Całe m1 zawalone botami które dropią sztabki na 1 lvlu.

niby mają coś z tym zrobić ale nigdy nic nie wiadomo zresztą dalej nie ma 2 nowych tgmów

Opublikowano

Ale lipa. Na stronie głównej pisze że ox jest od 75lv, natomiast w grze dowiedziałęm się że od 95

ale o czym mowa skoro na tym serwie wbicie 0-100 to jest kwestia maksymalnie 30 minut?

Opublikowano

Może mi ktoś pomóc odnośnie klienta ? Pobrałem go 2 razy i dalej wyskakuje mi błąd nie znaleziono d3dx9_42.dll jest jakiś sposób,aby to naprawić ? Dawno nie grałem w metina i po prostu już nie pamiętam od czego zależy ten błąd. Z góry dziękuje za pomoc.

Jeśli jesteś "prO" daj mi --- .

Lubie minusy.

Daj Tego Minusa !:)

Opublikowano

Pobierz ten plik ręcznie z neta i wklej do folderu System32 (jest na dysku gdzie masz windowsa zainstalowanego).

Gówno prawda

Może mi ktoś pomóc odnośnie klienta ? Pobrałem go 2 razy i dalej wyskakuje mi błąd nie znaleziono d3dx9_42.dll jest jakiś sposób,aby to naprawić ? Dawno nie grałem w metina i po prostu już nie pamiętam od czego zależy ten błąd. Z góry dziękuje za pomoc.

Pobierz to i zainstaluj  https://download.microsoft.com/download/1/7/1/1718CCC4-6315-4D8E-9543-8E28A4E18C4C/dxwebsetup.exe

Opublikowano

Było dzisiaj ponad 1700 graczy online według licznika na stronie.

Z czego dużo osób postawiło boty i mega dużo postaci 1 lvl do bonowania :D

Serwer spoko, gra się w miarę dobrze.

Opublikowano

Ale lipa. Na stronie głównej pisze że ox jest od 75lv, natomiast w grze dowiedziałęm się że od 95

ale o czym mowa skoro na tym serwie wbicie 0-100 to jest kwestia maksymalnie 30 minut?

Bo zalogowałem się na ostatniego oxa dwie minuty przed jego wystartowaniem i nie miałem czasu na nabicie tego lvla

Opublikowano

Nie polecam grać bana można wyłapać praktycznie za nic :). Moja kuzynka dostała bana mając sklepik na drugiej postaci od głównego konta oraz drugiej postaci od dropa, za co? Tego nawet administracja nie wie D:. Pozdrawiam Administracje i już więcej nie będę wam pomagał w walce z cheaterami.

4521609.png

Opublikowano

Nie polecam grać bana można wyłapać praktycznie za nic :). Moja kuzynka dostała bana mając sklepik na drugiej postaci od głównego konta oraz drugiej postaci od dropa, za co? Tego nawet administracja nie wie D:. Pozdrawiam Administracje i już więcej nie będę wam pomagał w walce z cheaterami.

Potwierdzam. Zalogowałem się na 15 minut i ujrzałem 30 botów na 4 ch w m1 :D Więc szczerze nie polecam :) Pograłbym ale jak tutaj grać gdy boterzy strasznie do przodu :)

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

Potwierdzam. Zalogowałem się na 15 minut i ujrzałem 30 botów na 4 ch w m1 :D Więc szczerze nie polecam :) Pograłbym ale jak tutaj grać gdy boterzy strasznie do przodu :)

Cały czas banują. Dostałem nawet bana po ip na wszystkie postacie

Opublikowano

Serwer jest easy pod expa, 2-3h wbijesz 250lvl. Eq jest juz ciężej zrobić nie używając cheatow 2 dni robisz jeden item maru czyli na 235 poziom, nie licze ile trzeba nadropic by zrobic najpierw item przed maru. NIe polecam tego serwera z tego powodu ze administracja pozno sie obudziła z banowaniem i nadal jest pełno botów (Przy okazji zdarzają sie bany osób uczciwych bo stała obok kogoś na WH :) ).. Ludzie na botach zarobili więcej niz kiedy kolwiek normalni gracze zarobią razem wzięci. Nie wspominając juz o WH, drophacku i DMG.. Na serwerze moze byc 2000ludzi obline nawet ale polowa większa polowa to cheaterzy, mixerzy, sklepy..

4521609.png

Opublikowano

Serwer jest easy pod expa, 2-3h wbijesz 250lvl. Eq jest juz ciężej zrobić nie używając cheatow 2 dni robisz jeden item maru czyli na 235 poziom, nie licze ile trzeba nadropic by zrobic najpierw item przed maru. NIe polecam tego serwera z tego powodu ze administracja pozno sie obudziła z banowaniem i nadal jest pełno botów (Przy okazji zdarzają sie bany osób uczciwych bo stała obok kogoś na WH :) ).. Ludzie na botach zarobili więcej niz kiedy kolwiek normalni gracze zarobią razem wzięci. Nie wspominając juz o WH, drophacku i DMG.. Na serwerze moze byc 2000ludzi obline nawet ale polowa większa polowa to cheaterzy, mixerzy, sklepy..

Co ty się dziwisz jak w administracji są dzieciaki 15 letnie które nie ogarynają serwa. Np taki Kyra, svope dwa szmaciarze się dobrały do siebie którzy tylko się wywyższają, ale jak dla mnie są kompletnymi frajerami jak ten cały ich serwer divine. ktoś pisał 1700 osób online z czego  połowa to boty, ogólnie divine zawsze był gównem i zostanie nim na wieki. Nie pozdrawiam frajerstwa :P 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...