Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

S1 juz ponad tydzien nie dziala ''Czas nieaktywności serwera wahać się będzie od 12 do 72 godzin.'' i kto tu niby kreci

'

30331_20_08_10_7_59_30.png

• Odpowiedzi 458
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer fajny, boty jak na pandorze przed updatem, ale zapraszam do gry, 1k ludzi jest bo 400 to boty 

a rekrutacja na TGM trwa 2 miesiące ;D  serwera nie polecam :)

Opublikowano

Serwer fajny, boty jak na pandorze przed updatem, ale zapraszam do gry, 1k ludzi jest bo 400 to boty 

Nie, lepiej żeby wzięli np. takiego debila jak ty :)

Serwer polecam.

Opublikowano

Nie, lepiej żeby wzięli np. takiego debila jak ty :)

Serwer polecam.

debilem to jesteś ty :) nie obraziłem cię to nie obrażaj i mnie administracji nie znasz więc się nie udzielaj jak bym mógł prosić noname ;>

Opublikowano

Jeśli ktoś posiada DZIAŁAJĄCEGO przynajmniej 5 slotowego ALTERNATYWNEGO bs'a, to niech się podzieli, bo ten wgrany nie spełnia roli dla tego serwera, gdyż śr jak i um są tutaj bardzo ważnym środkiem nakurwiającym jak i handlującym, a z tego co słyszałem inny bs jest tutaj legalny .

Odświeżam pytanie

Opublikowano

Powiem tak, Dobrze sie grało tzn expiło, robiło dungeony misje... ale jak juz sie zrobilo eq do pvp na 250 to jakas masakra tu wgl nie ma balansu postaci ...

Opublikowano

Powiem tak, Dobrze sie grało tzn expiło, robiło dungeony misje... ale jak juz sie zrobilo eq do pvp na 250 to jakas masakra tu wgl nie ma balansu postaci ...

jaką postać masz na myśli? Serwer extra, oxy i zainteresowanie administracji duże, polecam bardzo mocno

SNq6Ku7.png

Opublikowano

jaką postać masz na myśli? Serwer extra, oxy i zainteresowanie administracji duże, polecam bardzo mocno

Mental , WP , Smok  innych postaci na serwerze nie ma ;>

Opublikowano

Mental , WP , Smok  innych postaci na serwerze nie ma ;>

Ogólnie balans na tym Divine jest pod Wp, Daggera na śr .. Trzaskają niemiłosiernie

Umki są o połowę tańsze niż śr i mało kto je kupuje 

Ja gram daggerem - dzisiaj wbity 250. Problem w tym że mega trudno jest zrobić EQ. 

Mega trudno eq ? Haha xD 

Jeśli ktoś posiada DZIAŁAJĄCEGO przynajmniej 5 slotowego ALTERNATYWNEGO bs'a, to niech się podzieli, bo ten wgrany nie spełnia roli dla tego serwera, gdyż śr jak i um są tutaj bardzo ważnym środkiem nakurwiającym jak i handlującym, a z tego co słyszałem inny bs jest tutaj legalny .

Odświeżam pytanie

Odświeżam 

Ogólnie polecałbym Administracji zrobić coś z ulepszaczami, bo połowa z nich jest praktycznie bezużyteczna np białe i niebieskie perły, moglibyście dodać do kowala wyminę np 100 białych i nieb na 100 czerwonych . Serca Bery tak samo np 100 na 50 czerwonych piór, wszystkie zioła np 100 każdej na 50 broszurek, bo ludzie nie mają co z tym robić i po prostu to wywalają, rozumiem że na starym Divine tak było i nikt nie narzekał, ale kilka małych zmian by się przydało 

Opublikowano

Jak użyć tego marmura od handlary?

Na starsza panią bodajże przenosisz 

Opublikowano

Administracja banuje boty :D pare razy bana dostałem widać nawet że o 2/4 w nocy (tydzień) są online Propsy 

jednak przydało by się tego clienta zabezpieczyć 

Aniela Bogusz [*]

Opublikowano

Drodzy Gracze!
Z okazji Mikołajek przygotowaliśmy dla Was kilka wydarzeń na serwerze:
Waszym zadaniem będzie odnalezienie Mikołaja w godzinach:
- 19:00
- 19:30
- 20:00

Konkurs odbędzie się na kanale pierwszym. Wszystkie dodatkowe informacje zostaną podane w grze.

O godzinie 20:00 odbędzie się event Zuo na kanale 2 na mapie Pustynia Yongbi.

Dodatkowo po wszystkich wydarzeniach zostaną włączone raty na serwerze.
Zapraszamy wszystkich do zabawy!

Opublikowano

Drodzy Gracze!

Z okazji Mikołajek przygotowaliśmy dla Was kilka wydarzeń na serwerze:

Waszym zadaniem będzie odnalezienie Mikołaja w godzinach:

- 19:00

- 19:30

- 20:00

Konkurs odbędzie się na kanale pierwszym. Wszystkie dodatkowe informacje zostaną podane w grze.

O godzinie 20:00 odbędzie się event Zuo na kanale 2 na mapie Pustynia Yongbi.

Dodatkowo po wszystkich wydarzeniach zostaną włączone raty na serwerze.

Zapraszamy wszystkich do zabawy!

Ja nie wiem jak wy się kryjecie, ale nie mogę was nigdy znaleźć tak, żeby się na SM załapać ;c

Opublikowano

Ile tutaj osób online? Warto tu grać wgl? Z tego co pamiętam to była jakaś drama

Na serwerze jest sporo osób, ponad 1k (na stronie jest licznik). Warto wbijać, mi się gra bardzo przyjemnie.

579571423327107377857.png

Opublikowano

warto zaczynac gre od 0 ? jaka klase polecacie ? is drogi w grze?

warto pobierasz bota i jedziesz, klase na tym serwerze to imo WP i Smok pod sr, is nie jest drogi 

49945496407446987479.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...