Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 458
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobre TGM rozdali 2 laski znajome z rl'a  ;)

Masz błędne informacje kolego.

Damcia awansowała z Moderatora Forum na TGM'a. Szakal wygrał rekrutacje wraz z maggril + dodatkowo działała na rzecz serwera.

Opublikowano

Dobre TGM rozdali 2 laski znajome z rl'a  ;)

Masz błędne informacje kolego.

Damcia awansowała z Moderatora Forum na TGM'a. Szakal wygrał rekrutacje wraz z maggril + dodatkowo działała na rzecz serwera.

rzecz serwera nazywasz posiedzeniem na facebooku i odpisywanie ? ok. w takim razie nie chce wiedzieć reszty

następnym razem jak będziecie mieli zamiar z Svope wybierać TGM to polecam czytać dział ,, Przywitaj się '' na temat Damcii, gdy wrzuciła swoje podanie to zdążyłem przeczytać troszkę na jej temat,

http://forum.divineworld.eu/index.php?/topic/4-pora-si%C4%99-przywita%C4%87-notocze%C5%9B%C4%87/

po co TGM który się szybko w*****a ?

Przypominam, że TGM to ranga testowa. :)

Opublikowano

Od wczoraj co chwilę mnie wyrzuca z serwera... Czytając informacje na "Wołaj", to nie tylko ja tak mam. Czy macie w planach to naprawić, a jak tak to kiedy mniej więcej? Pytam, gdyż jest to wkur***jące, gdy się expi/robi dungeony.

Pozdrawiam i ogólnie polecam serwer, jedynym jak dla mnie minusem jest to, co napisałem wyżej.

,,To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.''

Jonathan Carroll

Opublikowano

Sytuacja identyczna jak na pandorze, boty w m1 nawet na wh i brak bana pomimo pisaniu na wołaj i na pw.

Sytuacja identyczna jak na pandorze, boty w m1 nawet na wh i brak bana pomimo pisaniu na wołaj i na pw.

wjub1h.jpg

Opublikowano

Po to wybraliśmy tech nowych TGM'ów, by nam pomogli banować.

Opublikowano

to ich zmiencie bo nikt nie banuje :)

wjub1h.jpg

Opublikowano

siedzi na ts całymi dniami i robi loda przez mikrofon na kanale ,, Svope ''

Wyczuwam ból dupy z Twojej strony. 

Jeżeli nie masz nic konkretnego do powiedzenia, to nic nie pisz, bo się pogrążasz.

Opublikowano

Dzisiaj juz chyba nie loga, na razie ani razu mnie nie wywaliło.

Co do TGM został wybrany mój kolega Szakalas zapewniam was, że pod jego opieką żadnego bota nie będzie :)

Poza tym co te boty mogą zarobić w m1? Pare sztab, dyn? Tyle co ten bot wydropi przez 1 dzień można wydropic w 15 minut na mapach 124/180/230. Boty na tym serwerze są nie opłacalne.

Opublikowano

Nie mogę włączyć gry. Po odpaleniu aplikacji "DivineWorld" i załadowaniu się po kliknięciu Uruchom Grę wyskakuje "Nie udało się uratować aplikacji". Jakieś porady?

Opublikowano

Nie mogę włączyć gry. Po odpaleniu aplikacji "DivineWorld" i załadowaniu się po kliknięciu Uruchom Grę wyskakuje "Nie udało się uratować aplikacji". Jakieś porady?

Odpal jako administrator.

Opublikowano

Próbowałeś uruchom jako administrator, wylączyć antywirusa?

Licznik graczy ze strony :)

Graczy online:
1051

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...