Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy tylko mi nie dziala klient? "Nie udalo sie uruchomic aplikacji"

Uruchom klienta jako administrator. :)

Aktualnie na serwerze utrzymuje się ponad 700 graczy online!

Dziękujemy!

dCrwk2h.gif

• Odpowiedzi 458
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziękujemy!

nie oszukujmy się, ja na licznku widzę 699 :DxD

ale spk serwerek, zaraz pobieram i wbijam ;))

Opublikowano

Rozpierdala mnie ilość botów, które dropią sztabki, to samo co Pandora, a administracja nie robi nic, dosłownie nic.

Dużo botów banujemy, ale nie możemy przecież siedzieć 24h przy komputerze. 

Dlatego szukamy rąk do pomocy i otwieramy rekrutacje na TGM'a:

http://forum.divineworld.eu/index.php?/topic/92-rekrutacja-na-tgma/
Opublikowano

Zapomnieliśmy o publikacji na MPCForum listy rzeczy która została poprawiona podczas nocnej przerwy technicznej.

Wersja 1.1

Oto lista zmian, nowości oraz poprawek w wersji 1.1:

• Dodano możliwość resetu umiejętności Berserk i Silne Ciało do G1 u Seon-Hae.
  • Usunięto błąd braku możliwości umieszczenia Pierścienia Doświadczenia w sklepie.
  • Usunięto błąd braku wyświetlania menu konnego.
  • Usunięto błąd braku możliwości wejścia na dungeony w grupie.
  • Usunięto błąd związany ze zdobyciem Kryształów do misji "Badania Seona - Poz. 200".
  • Usunięto błąd ulepszania zbroi na poziom 120 u szamana.
  • Usunięto błąd związany z umiejętnościami.
  • Usunięto błąd ze zbroją poziom 145 oraz 160 na surę.
  • Poprawiono błędną nazwę Halucynki.

Do poprawnego działania należy zaktualizować klienta gry przez patcher.

Dodatkowo prowadzimy rekrutacje do teamu na stanowisko TGM.

http://forum.divineworld.eu/index.php?/topic/92-rekrutacja-na-tgma/

dCrwk2h.gif

Opublikowano

Dziękujemy!

a strona pokazuje co innego to w końcu ile tych ludzi jest bo mam dylemat czy nie zagrać sobie

2372914777659081049127.png

Opublikowano

Dziękujemy!

a strona pokazuje co innego to w końcu ile tych ludzi jest bo mam dylemat czy nie zagrać sobie

to s1.

Opublikowano

Dziękujemy!

Patrz na stronę:

www.s2.divineworld.eu

Polecam serwerek, świetnie się gra!

Miła i nieobojętna wobec graczy Administracja.

Opublikowano

Witajcie,

mamy mały problem z licznikiem na stronie, nie sugerujcie się wartością 0. Serwer jest aktywny cały czas. Za utrudnienia przepraszamy.

@Edit

Problem został rozwiązany.

dCrwk2h.gif

Opublikowano

Administracja nie śpi no niestety

Gra się przyjemnie

Trochę opłakuje zbanowanego dropka z 1.6ksztabek :'(

Ale serwer przyjemny.

Haha, to akurat racja, cięzko coś dłużej pobocić :D

Opublikowano

Wiem że Divine to Divine, ale rozgrywka bez UM w broniach to pvp byłaby lepsza :p 
Kazdy byłby równy co do eq, reszte w pvp rozstrzygała by technika, umiejętności, oraz bony, a nie komu większe UM wejdzie.

Dużo osób byłoby za usunięciem UM/ŚR w broniach?

Opublikowano

Wiem że Divine to Divine, ale rozgrywka bez UM w broniach to pvp byłaby lepsza :p 

Kazdy byłby równy co do eq, reszte w pvp rozstrzygała by technika, umiejętności, oraz bony, a nie komu większe UM wejdzie.

Dużo osób byłoby za usunięciem UM/ŚR w broniach?

ja owszem ale zaraz wpadnie gwarida "tak bylo na starym divine wiec bedzie i na tym"

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

NIE POLECAM TEGO SERWERA BUGI na bryłki bugi z Expem bugi z sztabkami o tym nie napisali.

Administracja taka pomocna że jak napiszesz na szepcie o pomoc to jest Offline :) 

Administracja banuje bez powodu graczy bo stoją w m1 i bonują eq 

Administracja ma zły wpływ na grę.

Administracja rozdaje eq :) graczą 

Administracja patchuje bugi  gdy już ktoś je wykorzysta.

Administracja nie interesuje sie serwerem.

Pozdrawiam serwer wam padnie 

y3bać jeszcze raz 

Opublikowano

NIE POLECAM TEGO SERWERA BUGI na bryłki bugi z Expem bugi z sztabkami o tym nie napisali.

Administracja taka pomocna że jak napiszesz na szepcie o pomoc to jest Offline :)

y3bać jeszcze raz 

A wszystko to wypłakane przez 13 latka który nie potrafi swoją "opinię" oprzeć na dowodach.

Skończ biadolić bo nigdy nie słyszałem żeby zbanowali graczy w m1 którzy bonują.

Oni też mają swoje życie prywatne, nie mogą być 24/7 przy serwerze sprawdzając wszystkie mapy czy ktoś nie stoi w miejscu i bije spoty.

Serwer polecam, gra się przyjemnie.

Niestety wydaje mi się że jest trochę łatwiejszy niż stare odsłony Divine.

say_my_name_by_armagaten-daowbqg.png

Devils inside my mind

Opublikowano

server polecam jak najbardziej przyjemnie się gra jedyne czego nie lubię ale ujdzie to te sr/um w broniach do pvp xD... 

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

y3bać jeszcze raz 

A wszystko to wypłakane przez 13 latka który nie potrafi swoją "opinię" oprzeć na dowodach.

Skończ biadolić bo nigdy nie słyszałem żeby zbanowali graczy w m1 którzy bonują.

Oni też mają swoje życie prywatne, nie mogą być 24/7 przy serwerze sprawdzając wszystkie mapy czy ktoś nie stoi w miejscu i bije spoty.

Serwer polecam, gra się przyjemnie.

Niestety wydaje mi się że jest trochę łatwiejszy niż stare odsłony Divine.

Co ty mi tu bedziesz mówić k***a j****y cyfylisie p********y  c***a widziałeś wiec zamknij pizde mam ScreenShoty i gwarantuje serwer bedzie 24h Ddosowany + padnie szybciutko <3 

Opublikowano

y3bać jeszcze raz 

W odpowiedzi na te zarzuty odpowiem do każdego punktu osobno.

1. Wczoraj był błąd związany z kontem kYRY, który pokazywał że jest online, a tak na prawdę go nie było. Reszta administracji jeśli była pokazywana jako "zalogowany" taką też była. Mogłeś również trafić na zmianę kanału bądź mapy przez któregoś z członków zespołu. Banując masę botów musimy przemieszczać się między mapami i kanałami. Mogła również wyniknąć sytuacja że napisałeś do mnie, ja zajmuję się ogarnianiem botów głównie w nocy. W dzień sprawdzam zgłoszone błędy czy faktycznie takie zaistniały i wtedy żeby uniknąć 50 wiadomości blokuję szept, a dokładnie weryfikuję błąd. Dodatkowo na same bany mamy już ponad 200GB dowodów. Ups.

2. Nigdy nie zablokowaliśmy osoby która bonuje ekwipunek bezpodstawnie. Mógł to być ban za powiązanie głównego konta z BOT'ami aktywnymi na innych mapach. Co do twojego dzisiejszego zachowania i tego co pisałeś u nas na ogólnym czacie gry nie wspomnę.

3. Aktywna administracja, która banuje boty, stara się aktywnie odpisywać na pw (uwierzcie mi jest ich masa) ma zły wpływ na grę? W jaki sposób? Może komuś się nie podobać to że zablokowaliśmy jego bota, a następnie jego samego przez powiązanie kont przez adres ip. :v

4. Administracja nie rozdaje ekwipunku, bo nie może. Dlaczego? Każdy administrator ma zablokowaną możliwość handlu, magazynowania, wyrzucania oraz zakupu przedmiotów ze sklepu gracza. Dowód wrzucę w edycji tego postu jak tylko Revo dostarczy mi materiał o który go poprosiłem, aby nagrał.

5. Tak, błędy są po to aby je naprawiać i aktywnie to robimy każdego dnia w momencie otrzymania od gracza informacji i zweryfikowaniu. Rozumiem że błędy mamy zostawiać, a serwer ma żyć własnym życiem?

6. UP zaprzecza tym zarzutom. Administracja nie jest tylko od prowadzenia wydarzeń czy konkursów. Aktywnie blokujemy konta botów, odpowiadamy na pytania graczy czy organizujemy przerwy techniczne.

7. Również pozdrawiam.

8. W odpowiedzi na bug związany ze sztabkami czy innymi yangbugami, zostało to rozwiązane wczoraj. A duża część osób nadużywająca tego błędu została zablokowana.

Co do groźby DDoS, czekamy z niecierpliwością na pokazanie swojej mocy.

dCrwk2h.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...