Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 458
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Patcher nie pobiera plików wtf? O co chodzi trzeba cos osobno pobrac?

EDIT:Spatchowalo ale client sie nie odpala, nic sie nie dzieje gdy klikam uruchom

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Teraz znowu mam taki oto błąd ;/ 

Ściągnij tą bibliotekę z google i wklej do system32 

A skąd to bezpiecznie ściągnąć?? 

Ogarnąłem temat, dzięki za zainteresowanie ;)

Opublikowano

Chciałem wbić, ale się nie da. Jakaś przerwa techniczna czy coś jest? 

* ------------------------*
| 100 300 500 700 900   |
|
200 400 600 800 1000 |
*-------------------------*

Opublikowano

Teraz znowu mam taki oto błąd ;/ 

Do @ZKSiak oraz innych graczy na leciwych maszykach i mających problem z biblioteka d3dx9_42.dll a potem z lagami w grze:

1.Wpisujemy d3dx9_42.dll do wyszukiwarki i sciagamy ten plik z portalu

www.dll-files.com/d3dx9_42.dll.html

(sa dwie wersje tego pliku pod 32 i 64 bit systemy).

2.Wypakowujemy ten d3dx9_42.dll do katalogu z grą.

3.Odpalamy grę, logujemy sie na swoję konto i wyłaczamy.

4.Pojawi sie w katalogu z grą tam gdzie dalismy d3dx9_42.dll plik SwiftShader.ini

5.Edytujemy ten plik notatnikiem zmieniajac w nim parametry podane poniżej (NIE NA ZASADZIE KOPIUJ WKLEJ TYLKO RĘCZNIE WKLEPAĆ) :

[Capabilities]PixelShaderVersion=30VertexShaderVersion=30TextureMemory=256Identifier=0[Caches]VertexRoutineCacheSize=2048PixelRoutineCacheSize=2048SetupRoutineCacheSize=2048VertexCacheSize=128[Quality]TextureSampleQuality=0MipmapQuality=0PerspectiveCorrection=0TranscendentalPrecision=0TransparencyAntialiasing=0[Processor]ThreadCount=2EnableSSE3=1EnableSSSE3=1EnableSSE4_1=1[Optimization]OptimizationPass1=1OptimizationPass2=0OptimizationPass3=0OptimizationPass4=0OptimizationPass5=0OptimizationPass6=0OptimizationPass7=0OptimizationPass8=0OptimizationPass9=0OptimizationPass10=0[Testing]DisableServer=0ForceWindowed=0ComplementaryDepthBuffer=0PostBlendSRGB=0ExactColorRounding=0DisableAlphaMode=1Disable10BitMode=1FrameBufferAPI=0Precache=0ShadowMapping=3[LastModified]Time=1319633502

6.Zapisujemy ten plik, odpalamy grę i cieszymy sie płynnością oraz brakiem demo-logo "SwiftShader".

U mnie po tych zabiegach klient śmiga teraz uhuhu-cacy-lala :lenny:  (dałem jeszcze temu plikowi uprawnienia - tylko do odczytu).

Twórcy serwera powinni to zapodać graczom , nie ja.

Moja opinia o serwerze jest pozytywna (wbiłem 100lvl na luziku z przyjemnością), a jak wiecie po moich krytycznych ocenach innych serwerów (za odwalanie lipy i olewajstwo graczy) ta opinia moze tylko zapraszac do IS i gry (zaoszczedzicie sporo na prądzie).

Opublikowano

Pograłem wczoraj dosyć długo i tak, na początku jest elegancko, szybko się expi kaska leci, jest gitarka.

To co mi nie odpowiada to robienie broni do pvp z um, inni to lubią i jest ok, ale mi to nie odpowiada, wolę standardy xD

Jak ktoś lubi taki typ serwera to jak na tą chwilę mogę polecić go :) lecz ja podziękuje.

Opublikowano

Szczerze? To troszkę się zawiodłem. Wspominając tego prawdziwego divine z przed paru lat.. Tutaj mało z niego widzę, jedynie sety, wszystko jest zmienione i zrobił się bardziej medium/easy :P  Przykro mi, ale nie będę kontynuował tutaj gry. Powodzenia

VsxuB58.png

Opublikowano

Szczerze? To troszkę się zawiodłem. Wspominając tego prawdziwego divine z przed paru lat.. Tutaj mało z niego widzę, jedynie sety, wszystko jest zmienione i zrobił się bardziej medium/easy :P  Przykro mi, ale nie będę kontynuował tutaj gry. Powodzenia

W 90% jest taki sam jak stary Divine.

Wczoraj było najwięcej zalogowanych graczy 600, a aktualnie 666!

Opublikowano

serwer spoko ale bronie z 75 kiepsko ;c

Co masz na myśli mówiąc bronie 75 kiepsko ? :O

bronie do pvp robi sie z 75 trzeba wbijac um dlatego lipa

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Ja bym powiedział, że jest właśnie bardziej easy. ;) 

serwer spoko ale bronie z 75 kiepsko ;c

Co masz na myśli mówiąc bronie 75 kiepsko ? :O

bronie do pvp robi sie z 75 trzeba wbijac um dlatego lipa

Tak było na starym DW, więc tak jest i na S2. :)

Opublikowano

Czy tylko mi nie dziala klient? "Nie udalo sie uruchomic aplikacji"

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...