Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nelios [Dedyk] [Easy]

NeliosMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

^pisz do Surka na pw

==== OBECNA SPECYFIKACJA PC JEŚLI KOGOŚ TO OBCHODZI: ====

CPU: AMD FX-6300 X6     GPU: Nvidia GeForce MSI GTX 750Ti 2GB GDDR5                PSU: SilentumPC Vero L1 500W 80Bronze PLUS     MOBO: ASUS M5A97-PRO R 2.0 [AM3+]     RAM: GoodRam 2X4GB 1333MHz CL9      HDD: 1TB SEAGATE 7200RPM/s  
PC CASE: SilentiumPC Regnum RG1w       CPU COOLER: SilentiumPC Fera III v.2 

==== SPRZĘT POZA PC JEŚLI KOGOŚ TO OBCHODZI: ====

MONITOR: LG FLATRON W2241S 60Hz (@71Hz) MONITOR #2: LG 24M45 60Hz KEYBOARD: Natec Genesis RX22     MOUSE: A4TECH Bloody Sniper ZL5     MOUSEPAD: A4Tech Bloody B-070   

Potrzebujesz gotowki w GTA Online?http://araboooo.weebly.com

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
https://www.youtube.com/watch?v=EmrvdLN7srM
https://www.youtube.com/watch?v=NAgjIuVQg3c
https://www.youtube.com/watch?v=QVCJLjJ1as8
https://www.youtube.com/watch?v=xxCXEQO3bYg

Napisze wam tak : NIE POLECAM TEGO SERWERA !! Administrator ma totalnie wyjebane na graczy i liczy się tylko hajs.. Na każde moje zgłoszenie napisał ok ok... lecz nie zbanował nikogo i do tego wstaje dzisiaj a tam Inspector TUT na serwie xD !!!

Jak lubicie grać na botach polecam 70-80 graczy z top 100 na tym leciało.... Gdzie regulamin jest bardzo surowy !

§4.1 Modyfikowanie klienta gry w jakimkolwiek stopniu jest surowo zabronione i prowadzić będzie do stałej blokady konta.
§4.2 Używanie botów, symulatorów klawiatury lub z innych programów jest zabronione i będzie skutkować stałą bloką konta.

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

ProoF to stary tutor z laneris s2 ;v to czm miałby ufać komuś kogo nie zna, a jemu daje gm bo go zna już hu hu :) Nelios- wbijam zobaczę cos ta od jebali na lanerisoteriosie v8 

Opublikowano

ProoF to stary tutor z laneris s2 ;v to czm miałby ufać komuś kogo nie zna, a jemu daje gm bo go zna już hu hu :) Nelios- wbijam zobaczę cos ta od jebali na lanerisoteriosie v8 

Zapraszamy :)

Co się dziwić, wszystkich TuT'ów wybrał po znajomości, jak Administracje Forum, czy też GM xD

Jasne, tak nam mów...

sygn.png

Opublikowano

Zapraszamy :)

Co się dziwić, wszystkich TuT'ów wybrał po znajomości, jak Administracje Forum, czy też GM xD

Jasne, tak nam mów...

Inspektor leci na MH

reszta po znajomości.

SureK nadal się wypierasz? xD

Opublikowano

teraz nie bronie surka i teamu ale mając do wyboru randomów z neta a swoich kumpli, których znacie x czasu kogo byście wybrali na "wyższe" stanowisko?

No właśnie.

Komputer: z NASA.

Opublikowano

Dobra tym razem lecimy z Hejtem..

Surek Powiedz mi dlaczego cały czas wprost nie potrafisz się przyznać , że to jednak twój serwer z zmienioną nazwą grafikami i minimalnymi poprawkami , nowościami. Potrzyma 2 miesiące. YTberzy odejdą i znów Jebnie xD

Tak łatwo ci się było ukrywać aż w końcu twój friend ZabQ cię spucował i w dodatku ten Piękny admin SurkMistrz przy Paypalu XDD

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Surek Powiedz mi dlaczego cały czas wprost nie potrafisz się przyznać , że to jednak twój serwer z zmienioną nazwą grafikami i minimalnymi poprawkami , nowościami. Potrzyma 2 miesiące. YTberzy odejdą i znów Jebnie xD

Tak łatwo ci się było ukrywać aż w końcu twój friend ZabQ cię spucował i w dodatku ten Piękny admin SurkMistrz przy Paypalu XDD

Nie przyzna się, ponieważ jest jednym z najwiekszych "wrzodów" prywatnych serwerów mt2.Nachapie sie kasy, zamknie ten syf a potem otworzy kolejny, żeby dalej zarabiać na idiotach.

Opublikowano

teraz nie bronie surka i teamu ale mając do wyboru randomów z neta a swoich kumpli, których znacie x czasu kogo byście wybrali na "wyższe" stanowisko?

No właśnie.

Osobę, która dostaje za to kasę a nie pracuje charytatywnie ! 

Opublikowano

Nie przyzna się, ponieważ jest jednym z najwiekszych "wrzodów" prywatnych serwerów mt2.Nachapie sie kasy, zamknie ten syf a potem otworzy kolejny, żeby dalej zarabiać na idiotach.

Wrzód, u którego na serwerach jest zwykle po 2-3k online? Faktycznie xD Czemu zamyka? Bo gracze kończą grać od razu po zrobieniu eq i wbiciu lvla.

tenor.gif

Opublikowano

Wrzód, u którego na serwerach jest zwykle po 2-3k online? Faktycznie xD Czemu zamyka? Bo gracze kończą grać od razu po zrobieniu eq i wbiciu lvla.

Wrzód, u którego na serwerach jest zwykle po 2-3k online?

-Przecież tutaj nie ma 2-3k lol ! 

Czemu zamyka? Bo gracze kończą grać od razu po zrobieniu eq i wbiciu lvla.

No chyba k***a nie ! Kończą bo dowiadują się jaki z*******y balans klas jest albo jak z*********e administracja opiekuje się serwerem ! Gdzie na Terios s2 Guild WeAreLegend latała sobie na wh bijąc ludzi w mieście lub wojnach guild .... 

Surek i jego cała ekipa się nie zmieniła ! Jebane dna !

Opublikowano

Dodajcie skille pasywne do dropu bo tylko są dostępne w IS na tą chwilę // Admin ,kiedy planujesz przerwę wnosząca poprawki jak i jakieś dodatki iż przydałyby się :)

Beda dropic po aktualizacji

Raczej po doświadczeniu :)

sygn.png

Opublikowano

Dodajcie skille pasywne do dropu bo tylko są dostępne w IS na tą chwilę // Admin ,kiedy planujesz przerwę wnosząca poprawki jak i jakieś dodatki iż przydałyby się :)

Beda dropic po aktualizacji

Raczej po doświadczeniu :)

Po doświadczeniu mimo, że lecą na WH? Nie rozśmieszaj mnie SureK xD

Opublikowano

OChcnSf.jpg

Z tego co wiem weekend się skończył a szkatułki dropią dalej + to zdanie ''Eventy do końca weekendu będą następujące eventy'' chyba coś nie tak.

Opublikowano

OChcnSf.jpg

Z tego co wiem weekend się skończył a szkatułki dropią dalej + to zdanie ''Eventy do końca weekendu będą następujące eventy'' chyba coś nie tak.

Szkaty leca, karty tez, ale w karty grac sie nie da xD

lGxCbNd.png

Opublikowano

Bardzo fajny serwer, mila atmosfera (chociaz nie raz przytrafia sie ksuje), administracja ogarniata oraz caly czas robia updaty ktore sa uczazliwe lecz dobre (uczazliwe bo server offaja xD).

Moj nick w grze: STX

Opublikowano

serv ok ale coraz wiecej ludzi z topki sela konta   :( trza się zmywać :D

Pewnie skończyli eq i nie chcą grać dalej tylko "zarobić", lecz za niedługo pojawi się aktualizacja i znowu będzie sporo do roboty ;)

sygn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...