Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nelios [Dedyk] [Easy]

NeliosMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Patchu miały być naprawione dwa błędy:

- usuwanie się autodopalaczy

- cały czas świeci się eq jak nowe

lgoGmrR.png

Wiemy o tym błędzie lecz poprawione zostanie w najbliższej aktualizacji.

oczywiście licznik podkręcony jak początkowe liczby graczy :D chyba nie trzeba tego komentować.

exp od 240 nudny, to samo co na  teriosie.

Serwery Ci się mylą maks lvl to 200 XDD

sygn.png

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

logo.png

1.png

Eventy do końca weekendu będą następujące eventy:

- z mobów będą dropić S. Mikstur Event szkat_ev.png a z niej będą dropić nowe miksturki:

• miksturab.pngBłękitna Mikstura- Siła +15 Czas trwania: 30 sekund
  • miksturar.pngRóżowa Mikstura- Inteligencja +15 Czas trwania: 30 sekund
  • miksturas.pngSeledynowa Mikstura- Zręczność +15 Czas trwania: 30 sekund

- z mobów będzie można nadal zrobić karty okey, po weekendzie drop zostanie wyłączony i będzie włączany na weekendy,

- przez cały weekend są dostępne kupony SM po weekendzie zostaną wyłączone do zakupu,

- W niedziele będą raty od godziny 12:00 do 22:00.

Po weekendzie lecimy już normalnie z OX'ami/Zuo itd bo wiemy że to za szybko by było.

2.png

Kolejna dawka mniejszy zmian które zostały zgłoszone:

• Poprawiono biologa na 200 poziom,
  • Zwiększono spoty na mapie 125,
  • Poprawiono Zwój przywołań,
  • Poprawiono misje Sytuacja w mieście,
  • Zwiększono bezpieczeństwo serwera.
  • Dodano do handlarki:
  1. Zioło Z Normalnych Małp,
  2. Zioło Z Trudnych Małp.

Szykujcie się teraz na dniach wejdzie jedna większa aktualizacja która doda kilka ciekawych rzeczy, ale o tym będziemy informować na naszym oficjalnym FanPage, tymczasem zapraszamy do gry!

Aby zmiany weszły w życie, prosimy zaktualizować klienta gry PATCHEREM.

Z poważaniem Team Nelios.pl

Dobre te potki nawet na pół 1 pvp nie wystarczą

Opublikowano

Bardzo, ale to bardzo polecam ten serwer. Wszystko jest dopracowane, gra się przyjemnie, a co najważniejsze jest wspaniała atmosfera.

Zapraszam wszystkich na ten serwer.

Pozdrawiam (Nick w grze Pacienta)

Opublikowano

Bardzo, ale to bardzo polecam ten serwer. Wszystko jest dopracowane, gra się przyjemnie, a co najważniejsze jest wspaniała atmosfera.

Zapraszam wszystkich na ten serwer.

Pozdrawiam (Nick w grze Pacienta)

Wszystko poza starymi misjami z teriosa 10/10 POLECAM.

Jaki 6i7b do expa?

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

nie mylą, pisze oczywiste kłamstwa jak Ty XDDDD

mało ludzi, poniżej 1k.

Liczysz ludzi po mapach o  1 w nocy na 1 channelu ze tak twierdzisz?

sygn.png

Opublikowano

te twoje teriosy surek to co raz gorzej, expo co raz trudniejsze, żeby tylko isa zasranego kupować, że ludzie się na to nabierają :D podziwiam ich.

A event syf, a serwer gdyby nie był to terios to by był nawet ok, no i jeszcze gdyby nie było tego walenia w    uja  .

Opublikowano

te twoje teriosy surek to co raz gorzej, expo co raz trudniejsze, żeby tylko isa zasranego kupować, że ludzie się na to nabierają :D podziwiam ich.

A event syf, a serwer gdyby nie był to terios to by był nawet ok, no i jeszcze gdyby nie było tego walenia w    uja  .

"a serwer gdyby nie był to terios to by był nawet ok"

co xDDDDDDDD

Opublikowano

"a serwer gdyby nie był to terios to by był nawet ok"

co xDDDDDDDD

no bo to jest fajny serwer, ale spawacz mówił, że reworki są be i ja będę to hejtował

tenor.gif

Opublikowano

Ja tam MPCforuma nigdy nie sluchalem..ale to dlatego ze tak mowi ze nie dałem rady xD

Ale ten serwer widac ze Rework po chuju ale jest fajny,latwy i przyjemny a czy z*****a administracja czy co wy tam ludzie mowicie to mi to lata osobiscie bo to jest Metin xD Ja gram tam gdzie sie dobrze gra i tyle

Wszystkim polecam takie myslenie

Metin to nie zycie.

...

No dobra troche zycie ale przekaz czytelny?

Opublikowano

Jeśli wiedziałeś, że to terios to na jakiego grzyba wchodziłeś. Ciesze sie nieraz, że jest taka osoba, jak surek. Może kiedyś mniej idiotów będzie grało w mt2.

Myślisz, że administracja robi serwerów z hobby. Przy takich idiotach, jak ty to czysty biznes.

I kolego metin2 to gra, w której 95% czasu poświecisz na dropienie i expienie, a ten serwer EASY, pograj na jakimś medium/hard wejdziesz na takiego easy to odczujesz róznice, a jak ktoś gra na samych easy, gdzie pewnie w m2 wbija się 50 lvl to są takie skutki, że serwer easy okazał się dla ciebie hardem.

@ xVolturix

Jako chyba jedyny powiedział coś sensownego. Wielki płacz, że mpcforum nie usuwa prezentacji, że to kolejny terios. Kiedyś jak grałem jeszcze w metina to wchodziłem z publikacje, czytałem opis wbijałem do gry i tyle. Był nie w moim guscie to usuwałem klienta i tyle. A teraz to tylko wielki placz, że ktoś postawił po raz siodmy serwer ten sam, jak wiesz ze to po raz setny ten sam serwer wychodze i mam w dupie co tam się dzieje. 

Opublikowano

Jeśli wiedziałeś, że to terios to na jakiego grzyba wchodziłeś. Ciesze sie nieraz, że jest taka osoba, jak surek. Może kiedyś mniej idiotów będzie grało w mt2.

Myślisz, że administracja robi serwerów z hobby. Przy takich idiotach, jak ty to czysty biznes.

I kolego metin2 to gra, w której 95% czasu poświecisz na dropienie i expienie, a ten serwer EASY, pograj na jakimś medium/hard wejdziesz na takiego easy to odczujesz róznice, a jak ktoś gra na samych easy, gdzie pewnie w m2 wbija się 50 lvl to są takie skutki, że serwer easy okazał się dla ciebie hardem.

@ xVolturix

Jako chyba jedyny powiedział coś sensownego. Wielki płacz, że mpcforum nie usuwa prezentacji, że to kolejny terios. Kiedyś jak grałem jeszcze w metina to wchodziłem z publikacje, czytałem opis wbijałem do gry i tyle. Był nie w moim guscie to usuwałem klienta i tyle. A teraz to tylko wielki placz, że ktoś postawił po raz siodmy serwer ten sam, jak wiesz ze to po raz setny ten sam serwer wychodze i mam w dupie co tam się dzieje. 

W końcu ktoś co normalnie myśli.

Polecam :) Tylko teraz jakieś usprawnienia dotyczące rozgrywki i będzie idealnie . Graczy przybywa iż ciągle dochodzą inni ,

:))

sygn.png

Opublikowano

Jawnie łamany regulamin. Pozdrawiam i nie polecam.

To co się dzieje z tym MPCforum jest bezczelne. Zobaczycie, wkoncu ktoś się weźmie, stworzy podobne forum i po ptakach. Masz znajomości na forum? Spoko regulamin Cie nie dotyczy. Gruby portfel? Spoko, regulamin tez Cie nie dotyczy. Kiedyś MPCforum było lepsze, chodzi o poziom. Coraz mniej wchodzę na to żałosne forum, ludzie też zaczynają odchodzić.

Opublikowano

Jawnie łamany regulamin. Pozdrawiam i nie polecam.

To co się dzieje z tym MPCforum jest bezczelne. Zobaczycie, wkoncu ktoś się weźmie, stworzy podobne forum i po ptakach. Masz znajomości na forum? Spoko regulamin Cie nie dotyczy. Gruby portfel? Spoko, regulamin tez Cie nie dotyczy. Kiedyś MPCforum było lepsze, chodzi o poziom. Coraz mniej wchodzę na to żałosne forum, ludzie też zaczynają odchodzić.

Szczerze to ten serwer jest zjebany, bo prawie to samo co terios, ale nie wkuriwa mnie to jaki jest tylko pisanie że nim nie jest i ty gościu co ciebie zacytowalem, wkurwiaja mnie takie osoby z ich zajebistym myśleniem. Co do uja pana Cie obchodzi kto ma jakiś portfel, uj że od zawsze tu większość rzeczy było po znajomości, ale kogo to do cholery obchodzi? Pierdolisz o jakimś regulaminie jakby był dekalogiem, którego sam nie przestrzegasz, albo i nie wiesz o jego istnieniu. Dla mnie gosciu możesz wywalać nawet na tureckie forum, bo nikt za siejącym ferment nonamem nie bedzie płakać.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

nie mylą, pisze oczywiste kłamstwa jak Ty XDDDD

mało ludzi, poniżej 1k.

Liczysz ludzi po mapach o  1 w nocy na 1 channelu ze tak twierdzisz?

o 1 w nocy to pewnie z 500 jest przy dobrych wiatrach

Opublikowano

opłaca się bez is zaczynać? jaka klasa dominuje w pvp? wp? mental? bm? is daje kopa czy tak średnio? exp poprawili czy wbicie 150 to katorga ;v Surku odp bo podbiłem ;v a sorry Ty tylko im hostujesz... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...