Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nelios [Dedyk] [Easy]

NeliosMt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kur.... gdy czytam te komentarze, to kurw.... chętnie sobie przyniose popcorn i czytać te komentarze... xD z/w ide po popcorn

A co do serwera Polecam,chętnie oblukam. :D

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Surek = odradzam grałem na innych odsłonach jego I odradzam tam się liczy tylko $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ a potem nowy server i nowa nazwa 

Opublikowano

Surek = odradzam grałem na innych odsłonach jego I odradzam tam się liczy tylko $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ a potem nowy server i nowa nazwa 

kurde.

Czyli cos jak 90% serwerow/Ludzi zakladajacych serwery

Opublikowano

kurde.

Gościu przestań lizać im rowa, takie są fakty przez pierwszy tydzień lub dwa będzie zainteresowanie i serwer zostanie porzucony w kącie tak jak to było za KAŻDYM razem

Opublikowano

kurde.

Chciałeś powiedzieć 100% ludzi zaklładających serwery xD. Teraz serwery robi sie dla kasy, a takie dzieci nie mogą tego zrozumieć xD Czekam, aż będzie dostepny is by mozna bylo zaladowac i wiedziec co kupic xD

Is dostepny bedize po starcie?

Opublikowano

kurde.

Chciałeś powiedzieć 100% ludzi zaklładających serwery xD. Teraz serwery robi sie dla kasy, a takie dzieci nie mogą tego zrozumieć xD Czekam, aż będzie dostepny is by mozna bylo zaladowac i wiedziec co kupic xD

Przed startem będzie włączony

sygn.png

Opublikowano

kurde.

Gościu przestań lizać im rowa, takie są fakty przez pierwszy tydzień lub dwa będzie zainteresowanie i serwer zostanie porzucony w kącie tak jak to było za KAŻDYM razem

Lize im rowa bo odpowiadam na komenty niedowartosciowanych ludzi. Dziwnie myslicie ;-;

kurde.

Sorki Pomylka :D 

Opublikowano

Polecam przenieś temat do publikacji serwerów. :D

Ja polecam temat przenieść do kosza

Do kosza to możesz iść i zamieszkać.

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

NIE ŁADUJCIE W IS'A na początku niech serwer postoi pare dni i dopiero wtedy zobaczymy co wyniknie, żeby nie sprawdziły się przypuszczenia pana S.

i tak 3/4 ludzi zapakuje w IS a potem bedzie plakac :D

Tego nie anaprawisz

Opublikowano

Halo.

Bo że jestem cebulą a nie wydam na ISa z wiadomych przyczyn:

Ktoś ma kody na SM xD?

PW zapłace w naturze!

@topic

Jak wygląda sprawa z ekwipunkiem do expa? Będzie on na surze WP wymagany czy bez dam radę?

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ahh,mówicie że cheaty nie działają :D Szkoda że mi działają xD

Pochwal się tymi cheatami w postaci ssów, chętnie zobaczę.

Halo.

Bo że jestem cebulą a nie wydam na ISa z wiadomych przyczyn:

Ktoś ma kody na SM xD?

PW zapłace w naturze!

@topic

Jak wygląda sprawa z ekwipunkiem do expa? Będzie on na surze WP wymagany czy bez dam radę?

Raczej będzie wymagany, ponieważ daje on sporo na potwory ;>

sygn.png

Opublikowano

To dobrze ze bedzie mozna zajrzeć przed startem w isa ;D.

Weedok czy jak tam masz. Nie bede czekal paru dni, moja kasa moje wydatki. Takie realia, zarobiłem to wydam. Nie bede plakal jak serwer upadnie, bo zycie nie jest latwe ;p

Opublikowano

Jeśli chce ktoś się pośmiać albo poprawić sobie humor! ZAPRASZAM DO TEMATU Nelios. Znajdziesz tutaj oszustwa! Surka aka reaper! Neliosa aka teriosa! Takiego przekrętu jeszcze nigdy nie widziałeś! Makina który się sprzedał! A co będzie w następnym odcinku dowiemy się niebawem!?

A tak serio nie polecam. Nie mówię że MPCforum ma rację. Ale surek wypierałeś się że nie masz z tym serwerem nic wspólnego. 

Opublikowano

Chciałbym jeszcze zwrócić uwagę na użytkowników (może to boty?) typu :

-Weeedok

-ElPolakoPolko

Po co kilka razy piszecie, że : 

Zagram  :D mega serwer

po czym dodajecie po 2h :

prezentuje się zacnie, ja zawitam

to akurat posty użytkownika o nazwie ElPolakoPolko. Moje pytanie - oni też nie podlegają regulaminowi? Czy zapłacono im za "reklame" (śmieszne, ze 1 na 20 komentarzy jest pozytywny) dot. tego serwera i nie podlegają regulaminowi? Jest pewnie kilka takich osób jeszcze, ale moją rolą nie jest uporządkowanie i sprawdzanie tego. Są od tego administratorzy danych tematów, którzy boją się chyba panicznie czegoś, więc moje pytanie - po co tutaj jesteście, skoro i tak nic nie robicie i panuje tutaj totalny chaos?

Ponadto od dwóch dni temat jest pełen postów z wulgaryzmami, co również podlega pod punkty regulaminu. Nie wspominając o samym temacie, który powinien zostać zamknięty za odpowiednie podpunkty, użytkownicy już wiele razy o tym pisali. Więc może SZANOWNI MODOWIE mogliby się przemóc i zainteresować tym tematem? Bo około 15% użytkowników tego forum śledzi to na bieżąco - a to co tutaj się wyprawia to cyrk na kółkach. Nie wspominając ile osób się tutaj przewinęło, bo podejrzewam, że 50% użytkowników spokojnie - jakby nie patrzeć to najbardziej uczęszczany dział tego forum.

Kończąc:

"To jest dramat..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...