Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nelios [Dedyk] [Easy]

NeliosMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten serwer to gówno skoro admini się muszą ukrywać, nie spodziewałem się że mpc forum to jedno wielkie gówno które współpracuje z oszustami i sami hajs wyłudzają. nie pozdrawiam.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam nadzieję, że @Makin zamknie ten temat oraz mam nadzieję, że makin już przestanie być administratorem ;)

Jeżeli nie macie pojęcia o co chodzi to obejrzcie sobie ostatnie 4 filmiki Sab.ala, a to co się dzieje na tym forum to już przekracza ludzkie pojęcie.. :p

wjub1h.jpg

Opublikowano

123

Mam nadzieję, że @Makin zamknie ten temat oraz mam nadzieję, że makin już przestanie być administratorem ;)

W tym filmie jest dowód na to że to wielki przekręt, od  2:31 są dowody.

213

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

chciałem zagrać, ale po lanerisie s3, po tym jak zachował się Surek nie zagram w życiu na żadnym jego serwerze bo wiem że to i tak nie ma sensu, nie będzie go rozwijał tylko jak nachapie się odpowiednią ilość hajsu to projekt porzuci i będzie go miał głęboko w dupie, nie dzięki

Opublikowano

chciałem zagrać, ale po lanerisie s3, po tym jak zachował się Surek nie zagram w życiu na żadnym jego serwerze. 

Sorki, ja już to tłumaczyłem nie tworzyłem projektu lecz hostuje im strone/forum i takie bajery podstawowe żeby nie padli przez kretynów ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ludzie ku rwa nie podoba wam się serwer wyjazd po ch uj na siłe szukacie dymów, serio nic ciekawego w życiu nie macie do roboty??? Wyraziliście swoją opinie to elo niektórzy chcą pograć w spokoju a nie słuchać waszych żali i lamentów.

trzeba komentować, żeby inni też nie weszli po przeczytaniu 95% negatywnych komenatrzy o serwerze.

@Makin nie skasuje tego bo wtedy Spawal wygra, jak zawsze :)

będzie to stało tu do samego końca tego forum, czyli z tydzień bo każdy stąd odchodzi skoro jest tu taka patola

Lucifer-Morningstar-lucifer-fox-38981577

Opublikowano

Szczerze Wbije moze na start ;) Wgle  S.A.B.A .L... pierdoli jakies smutki zeby tu nie grać itp ze Mpc calkowicie upadlo itd ... etc Wbije zobacze i powiem co i jak :) Powodzenia **

Opublikowano

chciałem zagrać, ale po lanerisie s3, po tym jak zachował się Surek nie zagram w życiu na żadnym jego serwerze. 

Sorki, ja już to tłumaczyłem nie tworzyłem projektu lecz hostuje im strone/forum i takie bajery podstawowe żeby nie padli przez kretynów ;)

Taa jakoś na początku gadałeś że nie masz z nim nic wspólnego, pożniesz piszesz że im pomagasz xD Sam się gubisz w swoich kłamstwach. Ten serwer padnie na starcie, takie wam ddosy sprzedadzą ludzie że wam dedyka wyjebie z butów. Stop kotletom.

IDcncno.png

Opublikowano

Ludzie ku rwa nie podoba wam się serwer wyjazd po ch uj na siłe szukacie dymów, serio nic ciekawego w życiu nie macie do roboty??? Wyraziliście swoją opinie to elo niektórzy chcą pograć w spokoju a nie słuchać waszych żali i lamentów.

trzeba komentować, żeby inni też nie weszli po przeczytaniu 95% negatywnych komenatrzy o serwerze.

@Makin nie skasuje tego bo wtedy Spawal wygra, jak zawsze :)

będzie to stało tu do samego końca tego forum, czyli z tydzień bo każdy stąd odchodzi skoro jest tu taka patola

Ludzi którzy chcą zagrać i tak zagrają. A wy tylko robicie siebie deb***, zamiast napisać raz normalnie co wam nie pasuje i wyjść to siedzicie tu i na siłę spamujecie. Nie traktujcie tej gry tak poważnie a co nie którym na prawdę jebło już ostro na mózg. Większość użytkowników tego forum to dzieci które nie mają swojego zdania i kierują sie czyimś...

Opublikowano

To dlaczego zmieniłeś nick? 

Opublikowano

To dlaczego zmieniłeś nick? @SUREK 

Zapytaj byle jakiego moderatora o porównanie IP to zobaczysz że to konto nie jest moje. 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Skończ się już kompromitować, pierw mówisz że nie masz kompletnie nic wspólnego z serwerem, gdy zabq powiedział że nelios jest serwerem mojego kumpla Surka, zacząłeś się tłumaczyć że była to tylko prowokacja, teraz mówisz jednak że masz coś wspólnego ale tylko hostujesz strone,forum xDDDDDD Tak wgl, spoko że Reaper ma takie same hasła do forum jak ty do lanerisa. przypadek ? -_- Szkoda gadać.. 

xD 

Opublikowano

Skończ się już kompromitować, pierw mówisz że nie masz kompletnie nic wspólnego z serwerem, gdyby zabq powiedział że nelios jest serwerem mojego kumpla Surka, zacząłeś się tłumaczyć że była to tylko prowokacja, teraz mówisz jednak że masz coś wspólnego ale tylko hostujesz strone,forum xDDDDDD Tak wgl, spoko że Reaper ma takie same hasła do forum jak ty do lanerisa. przypadek ? -_- Szkoda gadać.. 

Skocz tak z 3 strony wstecz tłumaczyłem to. :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Hej, hej może ja się wypowiem co do zaistniałej sytuacji może i to mała część osób wie, ale hostuje masie serwerom strony/fora + mam jakiś tam dostęp(do acp), przykro mi że taka sytuacja się zdarzyła z mojej winy że ktoś wszedł na konto z mojej nieuwagi lecz wszystko pozostaje bezpieczne a 2 adresy(netia i lokalny dostawca ze słupska) które się logowały zostaną zgłoszone do odpowiednich służb przez nas zespół prawników. Faktycznie pisałem temat na forum neliosa testowy i miałem dostęp, ale na większości miałem takie same "uprawnienia", tzn dostęp do płatności bo nasza firma hostuje serwery(tak tak dziwnym trafem niektóre serwery są nie do wywalenia.). Co do samego projektu nie mam z nim za dużo wspólnego prócz hostingu strony/forum możecie mi wierzyć lub nie. Resztę zostawiam administracji projektu do oceny, i za zaistniałą sytuacje przepraszam.

Dodam iż:
Z racji tego że udzielamy takich usług więc jak chcecie to możecie mnie obwiniać za hostowanie różnych serwerów(chociaż udostępniamy im tylko maszyny + konfiguracje) więc działamy na zasadzie mt2host.com, tylko troszkę w szerszym zakresie.

Co do konta NeliosMt2 - nie jest moją własnością i to chyba może potwierdzić każdy moderator po samym IP nie wiem czy mają dostęp ale pewnie tak.

Pozdrawiam.

Dzień dobry,

Zacznę od oceny serwera, ponieważ nie chcę aby post został usunięty. Nie polecam, ze względu na matactwo, widoczne w prawie każdym poście zakładającego temat.

@SUREK Hostujesz nielegalnym serwerom, więc może sam siebie zgłoś do odpowiednich służb? Czy Ciebie zgłosić, może wreszcie się skończy zarabianie bez podatków, co Ty na to? Zespół prawników? Chyba studentów na pierwszym roku, kto by chciał pomagać komuś, kto sam łamie prawo? Chyba tylko ktoś niespełna rozumu. Zamiast wyimaginowanych prawników to pewnie pójdziesz wazeliny więcej kupić.  Czemu już kontem nelios nie odpiszesz? Czemu to forum zeszło na psy od projektu "antaris" i rządzi nim jakiś pseudo administrator @Makin, który nie traktuje wszystkich równo, co widać gołym okiem. Są równi i równiejsi - tacy jak Ty, a określenie takich osób pozostawiam użytkownikom forum.

Nie wiem i nie obchodzi mnie to, czy dałeś Administratorowi tego forum (Makinowi) kasę, czy zrobił to po przyjacielsku, jednak podejrzewam, że zrobiłeś to za pomocą tego i tego, jednak to są tylko podejrzenia - nic więcej.

Na forum wchodzę rzadko (od kiedy takie cyrki tutaj są), jestem tu od bardzo długiego okresu, konto dopiero później założyłem. Szkoda że poprzedniego właściciela już nie ma, tam nie było takich cyrków i przede wszystkim - takiego traktowania użytkowników - nie liczycie się z nimi w ogóle. Forum jednak nie da się porównać do tego z 2010r, bo to co tutaj panuje to syf - wszyscy się wyzywają, nawet admini między sobą, starsi (bez układów z teraźniejszym Administratorem) admini ustępują miejsca nowym wazeliniarzom.

Podsumowując, słynne słowa co do tego forum - "to jest dramat k..., to jest dramat" :)

Opublikowano

Nad czym wy gdybacie? Nie trzeba bawic sie w sherlocka aby dostrzec, że serwer to sklejka lanerisa z barią z domieszką teriosa. Kto potrafi samodzielnie mysleć przed dowodami zorientował sie kto za tym stoi.

Duzo osob zgodzi sie z tym, ze surkowi mozna przypisac najgorsze cechy i jest to fakt, natomiast zastanawiam się jak ograniczone muszą byc osoby ktore poswieca swoj czas lub co gorsze pieniadze na gre tutaj.

Srij9JT.png

Opublikowano

Nad czym wy gdybacie? Nie trzeba bawic sie w sherlocka aby dostrzec, że serwer to sklejka lanerisa z barią z domieszką teriosa. Kto potrafi samodzielnie mysleć przed dowodami zorientował sie kto za tym stoi.

Duzo osob zgodzi sie z tym, ze surkowi mozna przypisac najgorsze cechy i jest to fakt, natomiast zastanawiam się jak ograniczone muszą byc osoby ktore poswieca swoj czas lub co gorsze pieniadze na gre tutaj.

Peszek ;c Widocznie jest na co wydac :)

Opublikowano

Każdy ma swój rozum i zrobi to co dla niego najrozsądniejsze, niestety znajdą się ludzie bez własnego mózgu słuchający takich prowokatorów jak Pan S.. bądź właśnie Ty.
​Kompletnie nie rozumiem co tacy ludzie jak Ty chcą osiągnąć odciągając ludzi od serwerów, może przyciągnięcie ich na serwery własne? 

Nie powinieneś nikomu zaglądać do portfela, bo każdy wydaje na to, na co chce i osoba taka jak Ty nie powinna w najmniejszym stopniu się tym interesować.

sygn.png

Opublikowano

@AveSatan22 heh :) Może w części postu masz rację... nie wnikam... ale w trzech sprawach na pewno się mylisz. 

1. Co do legalności serwerów... nie będę Ci tłumaczył punktu prawnego ale możesz mnie zgłosić w każdej chwili :P 

2. Co do podatków... z pewnością je w pełni płaci... inaczej by tyle nie funkcjonował na rynku... osobiście miałem 2 kontrole skarbowe. Raz bo ktoś mnie zgłosił a drugi raz... to rutynowa ze względu na ruch na koncie. Co prawda ja ma jeszcze inne gry i biznesy ale na pewno podatki każdy z największych twórców prywatnego rynku mt2 płaci :) 

3. Surka stać na prawników i może śmiało dochodzić swoich praw... nieważne czy pracuje na "kradzionych" plikach. Osobiście brałem udział w 3 rozprawach... jedna to była, że mój ex partner płatności, nie wypłacił mi prowizji (sam wytoczyłem i wygrałem)... a pozostałe dwie o kradzież jakiegoś tam eq (gracze zgłaszali). To czy to na serio zrobił to już inna sprawa :) 

Opublikowano

no no nawet sms-em zaproszenie dostałem z kodzikiem na smy zobaczymy jaki to serverek po starcie d:

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

25 stron w temacie a tu sam spam kto jest właścicielem XDDDD porażka.. sztuczne nabijanie postów i płacz tylko tutaj widzę, nawet jeśli administratorem jest Surek? Popierrrdoliszzz troche a i tak na serwer wbijesz, więc daruj sobie to, surek może chce zarobić sobie na kurtke i buciki bo już powoli pizga na dworzu, no ale bez przesady.. kto chce wydawać ten wydaje ^^

Opublikowano

ja tam was nie rozumiem. 

Serwer szalu nie robi bo to prawda. Nie robi

Ale ja wbije. Sprawdze i potem bede dokladniej oceniac. Serwer Surka Darka czy innego chujamuja. Obojetne

Zarabia to zarabia na huy drazyc?

Ja mam sie pluc do was bo pracujecie np w Stolarce?

Przecie robicie to dla kasy sprzedajne k***y

To jest to samo co wy piszecie

Elo

Opublikowano

Ponadto, drogi użytkowniku SUREK, a może podam Twój wcześniejszy nick - mianowicie AmbrozjaMt2, czemu zmieniłeś nick? Z tego co tutaj widać nie musiałeś wcale tego robić, no ale to na pewno również zbieg okoliczności, że było tu konto AmbrozjaMt2 a teraz jest tu konto NeliosMt2, no dziwne. Jednakże ZAPEWNE nie jest to ten sam właściciel, tak jak piszesz, jednak wskoczyć z różnych adresów IP na dwa/trzy/.... kont/a, żeby nie było powiązania  między nimi - to nie jest problem, nawet dla średnio rozgarniętego człowieka. Oczywiście usunięcie poprzednich nicków z konta NeliosMt2 jest niedopuszczalne, tylko ciekawe, dlaczego zostało to zrobione? Czy macie coś do ukrycia?

Opublikowano

Każdy ma swój rozum i zrobi to co dla niego najrozsądniejsze, niestety znajdą się ludzie bez własnego mózgu słuchający takich prowokatorów jak Pan S.. bądź właśnie Ty.
​Kompletnie nie rozumiem co tacy ludzie jak Ty chcą osiągnąć odciągając ludzi od serwerów, może przyciągnięcie ich na serwery własne? 

Nie powinieneś nikomu zaglądać do portfela, bo każdy wydaje na to, na co chce i osoba taka jak Ty nie powinna w najmniejszym stopniu się tym interesować.

Co Ty chcesz od ludzi którzy są na tym samym poziomie co pan o którym wspomniałeś :v. Myśli że ma 3k subów to jest królem youtuba :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...