Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nelios [Dedyk] [Easy]

NeliosMt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trochę beka, bo jedynie wysyłałem smsy na śmiesznego v1 i v2, a tu nagle dostaje kod na smy? Serwer pewnie padnie jak każdy inny, wbije pograć trochę na bocie.

ps. Ten wasz "download" trochę c*****y, z waszego hostingu 7h pobierania, z mega 4 minuty.

Opublikowano

Trochę beka, bo jedynie wysyłałem smsy na śmiesznego teriosa v1 i v2, a tu nagle dostaje kod na smy? I tak nie zagram, serwer pewnie padnie jak każdy inny.

To na kiego c***a siedzisz w dziale z prywatnymi serwerami? 

Przecie kazdy upadnie?

Nie grasz na tym po ten updanie? Mimo iz sam uwzgladniles ze kazdy pada?

Ok

Opublikowano

Trochę beka, bo jedynie wysyłałem smsy na śmiesznego teriosa v1 i v2, a tu nagle dostaje kod na smy? I tak nie zagram, serwer pewnie padnie jak każdy inny.

Przecie kazdy upadnie?

Ok

Nom każdy upadnie, ale nie każdy lubi być j****y w dupe bez wazeliny jak Ty xD Sorry ale serwery z przekrętami omijam szerokim łukiem bo nic z nich dobrego nie wychodzi. Ten serwer przypomina mi sytuacją Antarisa, którego większość broniła swoimi genitaliami, a na koniec i tak padł jak ścierwo.

IDcncno.png

Opublikowano

Hej, hej może ja się wypowiem co do zaistniałej sytuacji może i to mała część osób wie, ale hostuje masie serwerom strony/fora + mam jakiś tam dostęp(do acp), przykro mi że taka sytuacja się zdarzyła z mojej winy że ktoś wszedł na konto z mojej nieuwagi lecz wszystko pozostaje bezpieczne a 2 adresy(netia i lokalny dostawca ze słupska) które się logowały zostaną zgłoszone do odpowiednich służb przez nas zespół prawników. Faktycznie pisałem temat na forum neliosa testowy i miałem dostęp, ale na większości miałem takie same "uprawnienia", tzn dostęp do płatności bo nasza firma hostuje serwery(tak tak dziwnym trafem niektóre serwery są nie do wywalenia.). Co do samego projektu nie mam z nim za dużo wspólnego prócz hostingu strony/forum możecie mi wierzyć lub nie. Resztę zostawiam administracji projektu do oceny, i za zaistniałą sytuacje przepraszam.

Dodam iż:
Z racji tego że udzielamy takich usług więc jak chcecie to możecie mnie obwiniać za hostowanie różnych serwerów(chociaż udostępniamy im tylko maszyny + konfiguracje) więc działamy na zasadzie mt2host.com, tylko troszkę w szerszym zakresie.

Co do konta NeliosMt2 - nie jest moją własnością i to chyba może potwierdzić każdy moderator po samym IP nie wiem czy mają dostęp ale pewnie tak.

Pozdrawiam.

Dzień dobry,

Zacznę od oceny serwera, ponieważ nie chcę aby post został usunięty. Nie polecam, ze względu na matactwo, widoczne w prawie każdym poście zakładającego temat.

@SUREK Hostujesz nielegalnym serwerom, więc może sam siebie zgłoś do odpowiednich służb? Czy Ciebie zgłosić, może wreszcie się skończy zarabianie bez podatków, co Ty na to? Zespół prawników? Chyba studentów na pierwszym roku, kto by chciał pomagać komuś, kto sam łamie prawo? Chyba tylko ktoś niespełna rozumu. Zamiast wyimaginowanych prawników to pewnie pójdziesz wazeliny więcej kupić.  Czemu już kontem nelios nie odpiszesz? Czemu to forum zeszło na psy od projektu "antaris" i rządzi nim jakiś pseudo administrator @Makin, który nie traktuje wszystkich równo, co widać gołym okiem. Są równi i równiejsi - tacy jak Ty, a określenie takich osób pozostawiam użytkownikom forum.

Nie wiem i nie obchodzi mnie to, czy dałeś Administratorowi tego forum (Makinowi) kasę, czy zrobił to po przyjacielsku, jednak podejrzewam, że zrobiłeś to za pomocą tego i tego, jednak to są tylko podejrzenia - nic więcej.

Na forum wchodzę rzadko (od kiedy takie cyrki tutaj są), jestem tu od bardzo długiego okresu, konto dopiero później założyłem. Szkoda że poprzedniego właściciela już nie ma, tam nie było takich cyrków i przede wszystkim - takiego traktowania użytkowników - nie liczycie się z nimi w ogóle. Forum jednak nie da się porównać do tego z 2010r, bo to co tutaj panuje to syf - wszyscy się wyzywają, nawet admini między sobą, starsi (bez układów z teraźniejszym Administratorem) admini ustępują miejsca nowym wazeliniarzom.

Podsumowując, słynne słowa co do tego forum - "to jest dramat k..., to jest dramat" :)

Zgodzę się w tej wypowiedzi ze zdaniem na temat MPC.

Kokosz brakuje Cie tu.

Opublikowano

Przecie kazdy upadnie?

Ok

Nom każdy upadnie, ale nie każdy lubi być j****y w dupe bez wazeliny jak Ty xD Sorry ale serwery z przekrętami omijam szerokim łukiem bo nic z nich dobrego nie wychodzi. Ten serwer przypomina mi sytuacją Antarisa, którego większość broniła swoimi genitaliami, a na koniec i tak padł jak ścierwo.

A ja jestem j****y w dupe tak? Bo wbijam na serwer i mam wyjebane w zdanie inych co o nim sadza? Bo gram na serwerze dlatego jestem j****y? Nie rozumiem twojego myslenia. Normalny gracz na IS wydaje dopiero wtedy kiedy widzi ze serwer cos utrzyma. Ja na is nawet w 2k8 nie wydalem. Wiec nie rozumiem dlaczego mialbym byc ''j****y bez wazeliny'' Przekrety srety. Jak jestes niedoj****ym bambusem to tak. Przekrety Co do Antarisa. Same skille po P mowily ze to nie jest juz metin. Pachnialo gownem zanim ten serwer wyszedl

Opublikowano

@AveSatan22 heh :) Może w części postu masz rację... nie wnikam... ale w trzech sprawach na pewno się mylisz. 

1. Co do legalności serwerów... nie będę Ci tłumaczył punktu prawnego ale możesz mnie zgłosić w każdej chwili :P 

2. Co do podatków... z pewnością je w pełni płaci... inaczej by tyle nie funkcjonował na rynku... osobiście miałem 2 kontrole skarbowe. Raz bo ktoś mnie zgłosił a drugi raz... to rutynowa ze względu na ruch na koncie. Co prawda ja ma jeszcze inne gry i biznesy ale na pewno podatki każdy z największych twórców prywatnego rynku mt2 płaci :)

3. Surka stać na prawników i może śmiało dochodzić swoich praw... nieważne czy pracuje na "kradzionych" plikach. Osobiście brałem udział w 3 rozprawach... jedna to była, że mój ex partner płatności, nie wypłacił mi prowizji (sam wytoczyłem i wygrałem)... a pozostałe dwie o kradzież jakiegoś tam eq (gracze zgłaszali). To czy to na serio zrobił to już inna sprawa :)

Rozumiem Twoje punkty - i ubolewam, że nie znajdujemy się w Niemczech. Wtedy wszyscy byście mieli niespodzianki, jednak tutaj nikt się tym nie zajmuje i sobie spokojnie zarabiacie na stadzie baranów, które idą za Wami jak za pasterzem. Zresztą ... Polska - i tu mógłbym temat zakończyć.

Co do punktu trzeciego, czy ktoś ukradł coś z tego konta? Czy zostały ujawnione jego dane osobowe? Kradzież ekwipunku to zupełnie inna sprawa. Z Twojego postu wynika, że sprawa ekwipunku musiała skończyć się w sądzie - to dokładnie określa, jaki typ prywatnych serwerów robicie - typu tego nie skomentuje, bo każdy wie jak jest. Jednak dodać coś mogę - mianowicie, że na oryginalnej, polskiej wersji Metina2 odzyskałem ekwipunek za pomocą administratora gry, a załatwienie wszystkiego to góra 12h od momentu kradzieży, więc Twoje słowa to tylko i wyłącznie kompromitacja. No ale czego się spodziewać, od kogoś, kto gry nie zrobił od podstaw....

Opublikowano

Przecie kazdy upadnie?

Ok

A ja jestem j****y w dupe tak? Bo wbijam na serwer i mam wyjebane w zdanie inych co o nim sadza? Bo gram na serwerze dlatego jestem j****y? Nie rozumiem twojego myslenia. Normalny gracz na IS wydaje dopiero wtedy kiedy widzi ze serwer cos utrzyma. Ja na is nawet w 2k8 nie wydalem. Wiec nie rozumiem dlaczego mialbym byc ''j****y bez wazeliny'' Przekrety srety. Jak jestes niedoj****ym bambusem to tak. Przekrety Co do Antarisa. Same skille po P mowily ze to nie jest juz metin. Pachnialo gownem zanim ten serwer wyszedl

jesteś j****y w dupe  bo czas to pieniądz a na ten serwer szkoda czasu. Na Is sie wydaje, żeby wbić sie w topke na samym starcie serwera nie jak serwer sie utrzyma xD jak serwer sie utrzyma to sie ładuje w allegro nie w IS bo jest milion razy taniej.

Opublikowano

Przecie kazdy upadnie?

Ok

jesteś j****y w dupe  bo czas to pieniądz a na ten serwer szkoda czasu. Na Is sie wydaje, żeby wbić sie w topke na samym starcie serwera nie jak serwer sie utrzyma xD jak serwer sie utrzyma to sie ładuje w allegro nie w IS bo jest milion razy taniej.

te 30minut dziennie az tak mi zapierdala czas ze japierdole. Przez te 30minut moglem zrobic tyle rzeczy. Wysrac sie. Pojsc do skelpu i ledwo do niego dojsc. No tak. Zapomnialem. 3/4 czasu mi to zabiera mimo ze gra sie rekreacyjnie. Wy to macie dziwne zycie widze

Nie wiem na c**j sie wyjdaje w IS iz nigdy nie wydalem. Tym ktorym pieniedzy nie szkoda znaja sie na tym lepiej

//EDIT 2:

I tak nie rozumiem waszego placzu. Serwer serwerem jebac kto go zrobil kto w teamie. 3/4 stron jest o tym samym a wy dalej ciagniecie ten temat.

I tak kto ma wbic ten wbije

Tylko sie pograzacie

Opublikowano

Przecie kazdy upadnie?

Ok

A powiedz mi na który serwer nie jest szkoda czasu? Pograsz trochę i lecisz na inny tak jak 90% tego społeczeństwa, więc nie pierd ol głupot bo ta gra to ogólnie strata czasu i takie pisanie to o kant dupy roztłuc... Jeżeli tak Ci szkoda tego czasu to co tu robisz???

Opublikowano

Jak można byc tak kłamliwym i pazernym na pieniądz.. meh.

Mam nadzieje ze w CV dopiszesz ze nie jestes pazerny na pieniadz i mozesz pracowac za darmo

Opublikowano

Pangeła i telios tez to udostępnili :D. Syf.

Czasem ludzie mnie smiesza. Ale ty mnie rozpierdoliles! :D 

Gdyby taka Pandora tez bylaby reklamowana to tez bylaby syfem?

Nie bronie serwera bo jest mi obojetny. Wejde sprawdze wyjde/pogram dluzej jak sie spodoba.

Opublikowano

Serwer będzie miał tydzien swojej aktywnosci i tyle i skonczy jak wszystkie inne od własciciela.

Ja osobiście wole zagrać na serwerze który postoi dłużej niż miesiąc więc niestety @SUREK ale na twoim nie zagram.

Opublikowano

Serwer będzie miał tydzien swojej aktywnosci i tyle i skonczy jak wszystkie inne od własciciela.

Ja osobiście wole zagrać na serwerze który postoi dłużej niż miesiąc więc niestety @SUREK ale na twoim nie zagram.

Kolejny wróżbita Maciej?

sygn.png

Opublikowano

Kolejny wróżbita Maciej?

Tu nie ma co wróżyć to są po prostu fakty

Opublikowano

Dobra czas dorzucić coś od siebie..

Ogladalem spawacza, sledziłem cały temat na bieżaco..

Pomyślałem i stwierdziłem ,że Surek jednak nie jest w pełnym sensie oszustem lecz raczej nie jest słowny a zarazem kłamliwy..

Patrząc pod kątem servera, jest swietnie dopracowany,grałem na becie. Ciekawe jak będzie z bugami, mam nadzieje że nie skonczy tak jak Antaris

Może to być skok na hajs, tak samo jak Antaris ale porównując Antarisa do tego, nie ma nawet podbicia

Surek, mam nadzieje że tego nie spierdolisz tym razem, daje Ci moją ostatnią szanse - tak jak większość forum/Youtube.

Zobaczymy jak poradzicie sobie ze startem, życzę powodzenia! :)

A co do forum, żenada Makin i cała reszta administracji

Forum sie wypala, powoli padnie tak samo jak Antaris

Coraz więcej przekrętów, niedługo to admini będą nawzajem siebie okradac

Wg mnie problemem tutaj nie jest sam Surek, lecz cały zarząd MPC który daje sobą manipulować, jest przekupny

A Surek po prostu wykorzystuje ich naiwność i wzbija jego server na forum.

Zajrzę dzisiaj na server, zobacze co i jak jak frekwencja i wrócę po tygodniu (O ile jeszcze bedzie stał xD)

Pozdrawiam

e7ea36277c9c38eaf2fe0cd4cab15016e7066421

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...