Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co z hajsem z diamond?

body daje rade w pvp

Hajs z diamonda idzie na Diamonda, tam tez nie mam zarobków, bo w is nic szczególnego nie ma. Serwery tworze dla graczy, a nie dla hajsu, kto nie wierzy to mnie to mało interesuje.

Tak daje rade w pvp.

DiamondMT2.pl

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co z hajsem z diamond?

body daje rade w pvp

Hajs z diamonda idzie na Diamonda, tam tez nie mam zarobków, bo w is nic szczególnego nie ma. Serwery tworze dla graczy, a nie dla hajsu, kto nie wierzy to mnie to mało interesuje.

Tak daje rade w pvp.

Haha... dla graczy a nie pod hajs? jebłem...jeszcze Ty to piszesz o.O - wrzód prywatnych serwerów mt2.Nie dość że robisz same syfy to jeszcze jesteś jednym z największych krętaczy.

Oczywiście nie polecam grać na jakichkolwiek projektach owego człowieka.Nie pozdrawiam.

PS.Wypierdalaj ze swoimi  gównami  z tego forum,tak będzie najlepiej

Opublikowano

Co z hajsem z diamond?

body daje rade w pvp

Tak daje rade w pvp.

Haha... dla graczy a nie pod hajs? jebłem...jeszcze Ty to piszesz o.O - wrzód prywatnych serwerów mt2.Nie dość że robisz same syfy to jeszcze jesteś jednym z największych krętaczy.

Oczywiście nie polecam grać na jakichkolwiek projektach owego człowieka.Nie pozdrawiam.

Koleś ochłoń nie polecasz, bo co? Moje serwery są długotrwałe, no tak lepiej iśc na serwery typu Ayrantia, a po miesiącu dziwić się czemu serwer off xD

Ja krętacz? no proszę, a mozna jakiś dowód?

Robie syfy mhm, jak by moje serwery były syfami, to nikt by na nich nie grał co nie?

Nie, moje projekty beda na tym forum, a Twoje zdanie tutaj się nie liczy.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

teraz to dojebales a co tam niech bm ma wiecej mocy ze skili 

co teraz z hitami bodego? przy -40 sr po 2k bede hitowal?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

teraz to dojebales a co tam niech bm ma wiecej mocy ze skili 

co teraz z hitami bodego? przy -40 sr po 2k bede hitowal?

Masz wybór robisz postać pod hity lub pod umiejętności.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Perserg.

Umki w bronie - spoko sposób. Zjebałeś tym, że trzeba je robić od nowa. Dodaj możliwość wbijania bonu na ludzi w bronie 220 i będzie picuś glancuś pizdeczka.

image.png

Opublikowano

Perserg.

Umki w bronie - spoko sposób. Zjebałeś tym, że trzeba je robić od nowa. Dodaj możliwość wbijania bonu na ludzi w bronie 220 i będzie picuś glancuś pizdeczka.

Ogólnie to podczas wprowadzania tego usunąłem niepotrzebne bony np na orki więc łatwiej wybonować wam eq :) Chciałem to wcześniej zrobić, ale jednak co innego wtedy zrobiłem i teraz własnie wprowadziłem śr i um :)

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Co z hajsem z diamond?

body daje rade w pvp

Tak daje rade w pvp.

Koleś ochłoń nie polecasz, bo co? Moje serwery są długotrwałe, no tak lepiej iśc na serwery typu Ayrantia, a po miesiącu dziwić się czemu serwer off xD

Robie syfy mhm, jak by moje serwery były syfami, to nikt by na nich nie grał co nie?

To że jesteś krętaczem i kombinatorem, to chyba każdy wie kto Cię tylko kojarzy :)

A co do hajsu.... ha ha ha przestań pierd**ć że robisz serwery dla graczy, a nie dla własnej korzyści... Myślisz że ludzie to takie głupki jak Ty? Kogo chcesz oszukiwać? 12-letnie dzieci? To nie tu.

Opublikowano

Co z hajsem z diamond?

body daje rade w pvp

Tak daje rade w pvp.

To że jesteś krętaczem i kombinatorem, to chyba każdy wie kto Cię tylko kojarzy :)

A co do hajsu.... ha ha ha przestań pierd**ć że robisz serwery dla graczy, a nie dla własnej korzyści... Myślisz że ludzie to takie głupki jak Ty? Kogo chcesz oszukiwać? 12-letnie dzieci? To nie tu.

Skoro jestem krętaczem i kombinatorem to musisz mieć dowody, a więc przedstaw je.

Głupi to jesteś Ty, pamiętam wcześniej pisałeś, że szybko serwer upadnie, a teraz wyzywaj od krętaczy i kombinatorow good.

Przypominam kto ma problem z patcherem ma na dole nowego patchera w dziale Pobierz Grę.

Ogólnie to bawią mnie takie komentarze już się nawet przyzwyczaiłem czytania takich bzdetów, masz jakis problem kolego? wejdź na ts dam Ci IP i powiesz mi co masz do powiedzenia, a w internecie każdy potrafi głupi napisać, gorzej z dowodami :)

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Na serwerze odbyła się przerwa techniczna w której : 

- Zwiekszono maksymalny poziom do 255

- Dodano set Poległych na 255 poziom

- Dodano pasy na 255 poziom dropią z bossa na mapie 220

- Dodano kd +7 dropią z bossa na mapie 220

- Została zmieniona szata graficzna strony zainteresowani link : http://cortium.pl/

Na dniach upne zaaktualizowanego clienta.

Zapraszam wszystkich na serwer obowiązkowo odpal patcher!

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Jak się przedstawia liczba on-line aktualnie?

A tą stronę chyba widziałem multum razy. xD

Masz na stronie liczbe graczy online.

Zgadza się nie jest ona nowa, ale zmieniłem ją, bo wydaje się na ładniejszą :)

DiamondMT2.pl

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszam na serwer istnieje już ponad pół roku !

i co z tego? 

To, że serwer nie padnie po miesiącu i można spokojnie sobie grać bez obaw, że padnie zaraz.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Ile osób +/- ? Z 300/500? Z tego co widzę to na MPC  nie ma zainteresowania tematem więc raczej kicha z ilością ludzi na serwerze. Opłaca się wg wbijać czy zassanie klienta to strata czasu?

Opublikowano

Nie opłaca się grać. Graczy praktycznie brak. No i wystarczającym powodem jest perserguś.

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

Ile osób +/- ? Z 300/500? Z tego co widzę to na MPC  nie ma zainteresowania tematem więc raczej kicha z ilością ludzi na serwerze. Opłaca się wg wbijać czy zassanie klienta to strata czasu?

nie 300-500 a 30-50 

Perserga wraca na cortiuma bo z Diamondem dał dupy 

Opublikowano

nie 300-500 a 30-50 

Ja nigdzie nie wracam, cortiumem się zajmuje jak się zajmuje, z diamondem nie dałem dupy, bo serwer wróci z tego stanu jaki był przed wyłączeniem ;)

DiamondMT2.pl

Opublikowano

nie 300-500 a 30-50 

Ja nigdzie nie wracam, cortiumem się zajmuje jak się zajmuje, z diamondem nie dałem dupy, bo serwer wróci z tego stanu jaki był przed wyłączeniem ;)

Wróci do tego samego stanu ale już bez graczy 

Opublikowano

nie 300-500 a 30-50 

Wróci do tego samego stanu ale już bez graczy 

Nawet jak by miało grać 20 graczy to i dla tych 20 graczy uruchomie serwerek ;)

DiamondMT2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...