Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile osób +/- ? Z 300/500? Z tego co widzę to na MPC  nie ma zainteresowania tematem więc raczej kicha z ilością ludzi na serwerze. Opłaca się wg wbijać czy zassanie klienta to strata czasu?

nie 300-500 a 30-50 

Perserga wraca na cortiuma bo z Diamondem dał dupy 

Ja nigdzie nie wracam, cortiumem się zajmuje jak się zajmuje, z diamondem nie dałem dupy, bo serwer wróci z tego stanu jaki był przed wyłączeniem ;)

Wróci do tego samego stanu ale już bez graczy 

Nawet jak by miało grać 20 graczy to i dla tych 20 graczy uruchomie serwerek ;)

Już nie bądź taki dobry wujek wiemy jaki jesteś i wiem że  nie chodzi ci o graczy tylko o kase jak tych 20 ( wyda na is ) to pewnie serwer postoi ale jak będzie zwykłych 20 graczy to padnie więc nie ma sie co dziwić a serwer dupy daje ludzi nie ma wiec  pozdro

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile osób +/- ? Z 300/500? Z tego co widzę to na MPC  nie ma zainteresowania tematem więc raczej kicha z ilością ludzi na serwerze. Opłaca się wg wbijać czy zassanie klienta to strata czasu?

nie 300-500 a 30-50 

Perserga wraca na cortiuma bo z Diamondem dał dupy 

Ja nigdzie nie wracam, cortiumem się zajmuje jak się zajmuje, z diamondem nie dałem dupy, bo serwer wróci z tego stanu jaki był przed wyłączeniem ;)

Wróci do tego samego stanu ale już bez graczy 

Nawet jak by miało grać 20 graczy to i dla tych 20 graczy uruchomie serwerek ;)

Już nie bądź taki dobry wujek wiemy jaki jesteś i wiem że  nie chodzi ci o graczy tylko o kase jak tych 20 ( wyda na is ) to pewnie serwer postoi ale jak będzie zwykłych 20 graczy to padnie więc nie ma sie co dziwić a serwer dupy daje ludzi nie ma wiec  pozdro

Od początku serwera mówiłem, że będzie stać do ostatniego gracza i tak będzie ;)

Jak by mi zależało na pieniążkach to przy aktualizacji bym dodał coś do isu nowego :)

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Up Czujny dzien i noc na forum , Nie dodasz nic do is bo już tam tyle masz że bokami wylatuje , ale podziwiam zangarzowanie w prowadzenie serwera .

Opublikowano

Up Czujny dzien i noc na forum , Nie dodasz nic do is bo już tam tyle masz że bokami wylatuje , ale podziwiam zangarzowanie w prowadzenie serwera .

Ja nie jestem osobą, która opuszcza serwerów gdy on mniej zarabia.

Serwer tworze dla graczy, kto nie wierzy ten nigdy nie uwierzy i tyle.

Wkrótce na serwer wejdzie aktualizacja w której np dodamy transmutacje czy sklepy offline.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Nie polecam bo perserga wgl jakim cudem daliście mu jeszcze szanse być na YT HIT, swoją drogą nigdy nie osiągne celu w świecie MT2, oszust i dzieciaczek. 300 graczy to mają jakieś naleśniki. Gotowiec życia.

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Nie polecam bo perserga wgl jakim cudem daliście mu jeszcze szanse być na YT HIT, swoją drogą nigdy nie osiągne celu w świecie MT2, oszust i dzieciaczek. 300 graczy to mają jakieś naleśniki. Gotowiec życia.

Hyhy to naleśnik na podwójnym cieście chyba, swego czasu było 600 online i udokumentowane na ssie ^_^
Opublikowano

@Perserga robiłeś coś na serwerze od listopada/grudnia?

Jasne, że tak było dużo zmian np zwiększenie poziomu do 255, nowy set eq, pasy, kd +7, bronie mają sr i um do pvp itd ;)

Już myśle nad kolejną aktualizacją :D

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Serwer syfiasty. Jak ten cały Spierdolony Perserga. Po prostu Wrzut W Macicy.

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Trochę mojej winy i tez serwer ma ponad pół roku to i tak długo jak na serwer Pvp

Nie powinien stać przy tylu osobach, ale stoi bo go nie chcesz zamknąć. 

No grało się fajnie, ale przygoda dobiegła końca. ;p

Opublikowano

Coś się zaczyna i kiedyś się kończy gdyby nie te błędy na początku kto wie ile by było graczy

Czas zrobić duża reklame i ludzie wróca ;)

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...