Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam do gry IS jest off, a ja wkrotce dodam nowa aktualizacje

To odrazu is za free all 0sm daj. i tak 20os gra :D

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

ISU za free do gry nie dam taki jaki byl w IS, bo szanuje ludzi, ktorzy zaladowali w isa ;)

DiamondMT2.pl

Opublikowano

ISU za free do gry nie dam taki jaki byl w IS, bo szanuje ludzi, ktorzy zaladowali w isa ;)

wiadome trzeba szanować ludzi dzięki którym ma sie hajs :D

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

Szalu nie ma :D ale szacun za dotrzymanie slowa ze server bedzie stal do ostatniego gracza. Az sam wbije i sobie poexpie polecam .

Opublikowano

Szalu nie ma :D ale szacun za dotrzymanie slowa ze server bedzie stal do ostatniego gracza. Az sam wbije i sobie poexpie polecam .

Serwery tworze dla graczy, pamiętam, że dużo ludzi mowiło ze serwer padnie we wrześniu, że serwer na same wakacje miał być, ja ciągle mówiłem nie, mowilem od startu ze ten serwer będzie stał do ostatniego gracza i tak będzie!

Jeśli szukasz podobnego serwera to czekaj na moj nowy projekt ktory wyjdzie w marcu pvp serwer, wiecej info pw :)

DiamondMT2.pl

Opublikowano

o kurde, 5 online. Nie ma co, wbijam wojenki robić.

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

Serwer jest ciągle online zapraszam!

Ostatnimi czasy dostawałem pw typu " pers bedzie cortium rework kolejny" czy " perserga zrobisz cos na podobe cortiuma starego"

Po dluzszym zastanowieniu postanowilem że zrobie taki serwer, będzie się troche różnił od cortiuma będzie bardzo dobrze  rozwinięty, po samych rozmowach z ludzmi niektórzy twierdzą że to będzie hit tego roku, bardzo mnie to cieszy. 

Serwer będzie startował w marcu, a przed startem beta i serwera nie wypuszcze poki nie bede pewny, że jest wszystko ok.

Przykładowy ss z gry : http://screenshot.sh/n9FiDM8EVk5jO

Serwer nowy będzie również długo stał jak cortium.

Poki będą gracze to będzie ten serwer stał nawet jak będzie 1 osoba online.

Pozdrawiam [HA]Perserga.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Zapraszam na serwer jest darmowy IS, wszystkie ulepy i reszta rzeczy u handlarza, jeśli komuś się nudzi i chce się pobić to wbijać :)

Opublikowano

Siema.

Polecam dla wszystkich graczy lubujących w serwerach z kręconym licznikiem.

PS. zanim któryś z modów nada mi ostrzeżenie:

1. Dane osobowe oraz avatary z prywatnymi zdjęciami zostały ukryte.

2. Mam pozwolenie na publikację tych screenów od jednej ze stron.

3. Słowa wulgarne zostały poddane częściowej cenzurze.

4. Przed ich publikacją kontaktowałem się z administracją forum, a umieszczane są wyłącznie w celu własnej oceny każdego z użytkowników.

5. Co jak co ale kręcenia liczników nienawidzę.

uNE31Cw.png HLJhmTA.png

Dziękuję za bana na fp.

Podziękowania również dla Lajka za ss'y i ujawnienie faktycznego działania Persergi na serwerach.

dCrwk2h.gif

Opublikowano

Witam spowrotem! myśleliście że nie wrócę? hehe

Na serwerze zaszło bardzo dużo zmian m.in. darmowy is, free ulepy, free lv, serwer stanął na nogi, a nowa prezentacja serwera pojawi się na dniach.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Jak wszystko jest za free to tylko pvp czy jest opcja bycia lepszym po przez jakis grind lub pln?

Jest jedna ciężka misja z rybkami która daje fajne bonusy zrób będziesz lepszy mało kto ma skończoną tą misje  :D

Opublikowano

A czemu ona taka ciezka jest?

Pierwsze 3/4 misje z rybami jeszcze nie trudno zrobić, ale kolejne ciężko bo ryby które musisz oddać (5x) rzadko lecą  ;)

Opublikowano

Pobieram z czystej ciekawości. Zobaczymy co tu będzie. Jak szaman się sprawuje? Daje rade w PvP? :D

Healer kozak jak Perserga usunie buffy to smok też będzie kozak, ale na razie odradzam grac smokiem 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...