Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No długo się "czyma", s zacunek - kogoś mi to przypomina.  :yay:

Opublikowano

Mam rozumiec ze na start masz wszystko razem z lvlem za free i tylko wystarczy misje robic?

Tak, eq musisz wybonować i ulepszyć (ulepki u handlarzy)  ;)

Opublikowano

Wycofałeś IS - dodałeś do NPC - super gest! Misje na łowienie ryb, które trzeba łowić kilka godzin to także spoko pomysł na SERWER PVP GDZIE JAK SAMA NAZWA WSKAZUJĘ POWINNO ODBYWAĆ SIĘ PVP.

Crafting! Ryby za lepsze dopaalcze typu kd magii (wartość ataku do zbroi) oraz roska na luda jak już wspomniałem co potrzeba żeby je wytworzyć? Tak dokłądnie - ryby xD

Łowi sie jak gowno ale trzeba spedzic te kilka godzin dziennie zeby je lowic.

Jak rybki zaczną lepiej lecieć będzie cacy, polecam ;)

image.png

Opublikowano

Nie szanuje Persergi jako człowieka, ale serwer przerobiony został na sztos. Balans istnieje na serwerze chociaż BM za dużo jednak bije i za mało obrażen otrzymuje a heller za mało sie leczy.. Łatwo ze wszystkim jest po za rybakiem. Polecam serwer jak komuś w 3-4 godzinki chce się zrobić pełne EQ klasowe i wliczając w ten czas misje po za rybakiem.

Opublikowano

Nie polecam serwera, administracja obraza graczy, co 2 gracz na lata na hackach i jedyne za co potrafi zbanować to "Utrudnianie ewentu" i jest to ban na stałe ;/

Opublikowano

Nie polecam serwera, administracja obraza graczy, co 2 gracz na lata na hackach i jedyne za co potrafi zbanować to "Utrudnianie ewentu" i jest to ban na stałe ;/

Typie pisałem na oxie, żeby nikt na koniu nie wchodził na środek oxa, dostałeś 2 razy kicka ostrzegającego + pisałem na chacie kto wejdzie = perm, a skoro nie umiesz zrozumieć prostego polecenia, to Ci pomogłem.

Wycofałeś IS - dodałeś do NPC - super gest! Misje na łowienie ryb, które trzeba łowić kilka godzin to także spoko pomysł na SERWER PVP GDZIE JAK SAMA NAZWA WSKAZUJĘ POWINNO ODBYWAĆ SIĘ PVP.

Crafting! Ryby za lepsze dopaalcze typu kd magii (wartość ataku do zbroi) oraz roska na luda jak już wspomniałem co potrzeba żeby je wytworzyć? Tak dokłądnie - ryby xD

Łowi sie jak gowno ale trzeba spedzic te kilka godzin dziennie zeby je lowic.

Jak rybki zaczną lepiej lecieć będzie cacy, polecam ;)

FishBot jest dozwolony więc nie jest trudno o te ryby :p

Dziękuje za wszystkie pozytywy staram się jak mogę :)

TS serwerowy ts3.iprogamers.pl

Masz sprawe? pisz pw

Proszę zamknąc prezentacje, bo dziś dodam nową odświeżoną.

DiamondMT2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...