Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zandia [Dedyk] [Medium]

ρσєτα

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie gracze!

Tworzę tą wypowiedz ponieważ mamy do Was ogromny szacunek i chcielibyśmy każdego z Was poinformować co planujemy wprowadzać czy też zmienić na serwerze. Na pierwszy ogień opowiem Wam o planach świątecznych, które zbliżają się wielkimi krokami (ale ten czas szybko *&*$%!...). Na Mikołajki mamy dla Was "skromne" prezenty, które każdy będzie mógł osobiście odebrać od NPC (Mikołaja) darmowy ItemShop w postaci kostiumów oraz zwierzaków, które posiadają identyczne bonusy jakie istnieją w sklepie na stronie serwera. Kilka osób może stwierdzić, że to za mało ale... jak to mówią "Najlepsze zawsze na końcu" tak więc głównym celem na okres świąteczny są dni Bożego Narodzenia, na których nie jeden z Was otworzy szeroko buzię z wrażenia. Pierwsza i najważniejsza sprawa jaka pojawi się w tych dniach to każdemu znany i przez każdego lubiany event ZUO, który jak wiecie w naszym wykonaniu nie należy do skromnych, mieliście okazję przekonać się już w poprzedniej inwazji na nasze spokojne tereny Zandii. Nie może oczywiście zabraknąć specjalnych przedmiotów czy też zadań, które będą do zdobycia na naszym serwerze... klasyczne skarpetki? Nieeee... to jest zbyt banalne, stworzymy coś z czego każdy z Was będzie mógł wstać i zaklaskać przed monitorem swojego ekranu. Kwestia świąt myślę, że została z grubsza przez nas opisana, przejdźmy do upragnionego przez wielu graczy UPDATE'a, który przyniesie Wam / nam kilka udogodnień oraz nowości. Kilkoro z Was zadaje nam pytanie jakie większego poziomu można się spodziewać, więc by zaspokoić Wasze zainteresowanie tym tematem wyłonię rąbek tajemnicy i odpowiem, że będzie to 135 poziom. Nowe mapy to rzecz oczywista, która zostanie wprowadzona w tej aktualizacji. Czy to wszystko? myślę, że nie ponieważ nie chcemy się tylko na takich podstawach opierać. Pytanie kiedy? Maper przekazał nam informację, że mamy oczekiwać otrzymania zamówienia na grudzień - początek tak więc prosimy o cierpliwość. Będziemy Was na bieżąco o wszystkim informować a dodatkowo zapraszać na testowy serwer by sprawdzić dokładnie cały UPDATE. Chciałbym abyście wypowiedzieli się na nasze plany, które zostały opisane wyżej, chciałbym również abyście wypowiedzieli się co wam brakuje a za czym tęsknicie by rozgrywka na serwerze jeszcze bardziej skoczyła w górę. Dodatkowo prosiłbym o Wasze propozycje do osób, które mogłyby zacząć serię z naszego na YouTube by zachęcić niezdecydowanych graczy na nasz serwer.

Co mnie zachęciło by napisać tak obszerną wypowiedz? Nie wiem... chcę rozpoczynać takowe relacje z serwera zawsze raz w tygodniu, które będą opowiadały o przebiegach poprzednich dni oraz o planach, które mamy do wprowadzenia na nasz serwer. Dziękuje wszystkim za przeczytanie moich wypocin i proszę o wypowiedz czy takie relacje napisane przez moją osobę mogą być dla Was interesujące. 

--------------------------

POZDRAWIAMY - ADMINISTRACJA - Zandia.pl

zandia_sygna.png

• Odpowiedzi 770
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezenty na Mikołajki!

Tak jak wcześniej obiecywaliśmy na mikołajki mamy dla Was prezenty w postaci darmowego Item Shopu na okres 5 dni do odebrania od Mikołaja w M1

Tak jak pisaliśmy wyżej głównym serwerowym eventem w okresie świątecznym to Boże Narodzenie, które przyniesie urozmaicone zadania.

Dodatkowo by umilić wam ten dzień od godziny 18:00 na 4 godziny włączone zostaną raty oraz szkatułki blasku księżyca.

Kostiumy oraz zwierzaki mają identyczne bonusy jakie są do zdobycia w sklepie na stronie.

%C5%9Awi%C4%99ta1.png%C5%9Awi%C4%99ta2.png+ %C5%9Awi%C4%99ta3.png

zandia_sygna.png

Opublikowano

Event Mikołajkowy jak najbardziej udany :)

super ale po co tu grać jak serwer pada ?

Jakoś nikt tego nie zauważył żeby padał, tylko Ty.

Opublikowano

Ogólnie to podobno padamy od 2 miesięcy lecz jakoś dalej jesteśmy stabilnym i szanowanym serwerem, na którym mogę przyznać nie ma tych 1k online jak co drugi serwer (śmiech xD)

Robimy swoje i tego się trzymamy, pooooondrooo!

@Apa3.

EDIT: To nie event tylko podarunki, główny event świąteczny jest celowany na 20/21 grudnia :) @Quey

zandia_sygna.png

Opublikowano

Event Mikołajkowy jak najbardziej udany :)

super ale po co tu grać jak serwer pada ?
To po co tu wchodzisz? Idź graj gdzie masz grać bo nikt Cię tu nie potrzebuje. Pozdrawiam, peace.

zandia_sygna.png

Opublikowano

vesteris też miało dużo hejtu na początku nie przejmujcie się
powoli zaczynacie stawać się sztampowym serwerem nie spierdolcie tego ;-)

xD

Opublikowano

Grałem na serverze z 2 tygodnie dobre, mogę serdecznie go polecić. Gameplay jest na moim kanale z tego servera. Jest to w sumie jeden z najbadziej stabilnych serverów na rynku teraz a administracja od momentu startu zajmuje się serverem i jest często na TS

Opublikowano

A my dalej swoje !

Tak jak obiecałem kilka postów wcześniej nadszedł kolejny wpis na temat minionego tygodnia z naszego serwera. Od początku większość graczy miała na celu ostatni dzień tygodnia, w którym organizowany był

turniej o mistrza PvP, po którym zwycięsko wyszedł gracz o nicku "sQurwielek" - wojownik mental. Szerszą relację z tego wydarzenia pozwolę sobie opisać nieco później a teraz przejdę do innych spraw.

Jak zapewne zauważyliście nigdzie nie był zamieszczony post na temat weekendowych eventów, lecz jednak mimo to zostały one zorganizowane. Powód był prosty - postanowiliśmy dać WAM wolną rękę i przez 3 dni o godzinie 20:00 razem, wspólnymi siłami wybieraliśmy najbardziej spragniony przez graczy event - fajnie wyszło i jeżeli gracze będą dalej chętni na taką współpracę to nie mamy nic przeciwko temu.

Event Świąteczny już puka do drzwi więc pozwolę sobie troszkę go Wam uchylić. Jak na nas przystało będziemy mieli dla Was do rozdania wiele darmowych przedmiotów z ItemShopu, które posiadać będą wartościowe bonusy.

W przed premierowym opisie eventu nawiąże, że gracz będzie odbierał od NPC Daily Gift'y, dzięki którym po systematycznym odwiedzaniu NPC będzie mógł odebrać wybrany permanentny przedmiot o zaskakujących bonusach.

Eventowe skrzynie, kule śnieżne, nakładki na broń oraz wiele innych rozwiązań by dobrze zarobić jak i wzmocnij wasze postacie dodane będą do 21 grudnia.

Jak wcześniej zdarzyło nam się wspomnieć jesteśmy chętny by w okresie świątecznym zorganizować event ZUO, lecz nie jesteśmy pewni w jaki dzień miałby odbyć się takowy event.

Propozycję prosiłbym składać w dowolnym miejscu: tutaj, gra, prywatna wiadomość, facebook, serwerowe forum i tak dalej...

Dodam tylko jeszcze, że dzisiaj do końca dnia ukażą się dokładne wyniki z turnieju PvP, który miał miejsce kilka godzin temu na naszym serwerze.

----------------------------------

Zandia.pl

zandia_sygna.png

Opublikowano

A my dalej swoje !

Tak jak obiecałem kilka postów wcześniej nadszedł kolejny wpis na temat minionego tygodnia z naszego serwera. Od początku większość graczy miała na celu ostatni dzień tygodnia, w którym organizowany był

turniej o mistrza PvP, po którym zwycięsko wyszedł gracz o nicku "sQurwielek" - wojownik mental. Szerszą relację z tego wydarzenia pozwolę sobie opisać nieco później a teraz przejdę do innych spraw.

Jak zapewne zauważyliście nigdzie nie był zamieszczony post na temat weekendowych eventów, lecz jednak mimo to zostały one zorganizowane. Powód był prosty - postanowiliśmy dać WAM wolną rękę i przez 3 dni o godzinie 20:00 razem, wspólnymi siłami wybieraliśmy najbardziej spragniony przez graczy event - fajnie wyszło i jeżeli gracze będą dalej chętni na taką współpracę to nie mamy nic przeciwko temu.

Event Świąteczny już puka do drzwi więc pozwolę sobie troszkę go Wam uchylić. Jak na nas przystało będziemy mieli dla Was do rozdania wiele darmowych przedmiotów z ItemShopu, które posiadać będą wartościowe bonusy.

W przed premierowym opisie eventu nawiąże, że gracz będzie odbierał od NPC Daily Gift'y, dzięki którym po systematycznym odwiedzaniu NPC będzie mógł odebrać wybrany permanentny przedmiot o zaskakujących bonusach.

Eventowe skrzynie, kule śnieżne, nakładki na broń oraz wiele innych rozwiązań by dobrze zarobić jak i wzmocnij wasze postacie dodane będą do 21 grudnia.

Jak wcześniej zdarzyło nam się wspomnieć jesteśmy chętny by w okresie świątecznym zorganizować event ZUO, lecz nie jesteśmy pewni w jaki dzień miałby odbyć się takowy event.

Propozycję prosiłbym składać w dowolnym miejscu: tutaj, gra, prywatna wiadomość, facebook, serwerowe forum i tak dalej...

Dodam tylko jeszcze, że dzisiaj do końca dnia ukażą się dokładne wyniki z turnieju PvP, który miał miejsce kilka godzin temu na naszym serwerze.

----------------------------------

Zandia.pl

Jakoś przed świętami będzie spoko bo wiadomo że nie każdy ma czas rodzina, pomoc itd. na forum ludzie piszą 23 więc myślę, że to dobra data :)

Opublikowano

Nowy mistrz serwera PvP

sQurwiel

Mental 120 poziom

Reprezentuje gildie: RevolutioN

sQurwiel.png

Przedział 1 (120+)

1) sQurwiel

2) Piku

3) biskupxx

Przedział 2

1) ImNotRich

2) xXHokageXx

3) Veiz

Przedział 2

1) Subek

2) MagisterInzynier

zandia_sygna.png

Opublikowano

Od godziny 17:00 do 21:00 zostały aktywowane:

Szkatułki Blasku Księżyca

Raty 40%

Event Świąteczny zostanie przedstawiony w ten weekend

zandia_sygna.png

Opublikowano

Pewnego dnia gdy wracałem z siostrom bardzo się śpieszyliśmy. Jest bardzo szybka więc wyprzedziła mnie ma schodach. Wejście na nasze piętro rozpoczyna się dość dużymi niebieskimi drzwiami. Były jak zawsze otwarte. Coś podkusiło mnie by zażyć czy czegoś za nimi nie ma. Zobaczyłam cień pewnej chudej nagiej osoby(okazało się, że to Bomba). Wyglądała tak jakgby płakała. Wyrwało mi się: Dlaczego pan płacze? Postać spojrzała na mnie i znikła. Potem usłyszała wołanie Poety ( jego przydupasa) i pobiegłam do domu. Parę dni później Rozmawiałem z Visualem który opowiadał mi straszne historię. Opowiedział mi historię w której występowała podobną postać do tej którą "widziałam" za drzwiami. Odpowiedziałam mu o tym wydarzeniu a on powiedział że to tylko historię i żebym się nie bała. Następnego dnia przyszedł do mnie. Zapukał a ją go zaprosiła do środka, nie chciałam gadać na korytarzu po tym co się stało(był bug na shopy offline). Powiedział że miałem koszmar senny i widział podobnego buga do tego z historii. Również rozjebał on cały serwer i gracze odeszli. Gdy na serwer nagrał S abal, gracze znikneli. Tydzień później znikła moja sąsiadka. Wiedziałam że to może być sprawka JEGO. Do tej pory nie wiadomo gdzie jest szukała ją policja ale nic nie znalazła a minoł już prawie rok. Od tamtej pory śnił mi sięraz że wskakuje do jeziora i znika na zawsze.

Anyway, polecam serwer jak najbardziej, administracja cały czas siedzi i pomaga.

Opublikowano

Pewnego dnia gdy wracałem z siostrom bardzo się śpieszyliśmy. Jest bardzo szybka więc wyprzedziła mnie ma schodach. Wejście na nasze piętro rozpoczyna się dość dużymi niebieskimi drzwiami. Były jak zawsze otwarte. Coś podkusiło mnie by zażyć czy czegoś za nimi nie ma. Zobaczyłam cień pewnej chudej nagiej osoby(okazało się, że to Bomba). Wyglądała tak jakgby płakała. Wyrwało mi się: Dlaczego pan płacze? Postać spojrzała na mnie i znikła. Potem usłyszała wołanie Poety ( jego przydupasa) i pobiegłam do domu. Parę dni później Rozmawiałem z Visualem który opowiadał mi straszne historię. Opowiedział mi historię w której występowała podobną postać do tej którą "widziałam" za drzwiami. Odpowiedziałam mu o tym wydarzeniu a on powiedział że to tylko historię i żebym się nie bała. Następnego dnia przyszedł do mnie. Zapukał a ją go zaprosiła do środka, nie chciałam gadać na korytarzu po tym co się stało(był bug na shopy offline). Powiedział że miałem koszmar senny i widział podobnego buga do tego z historii. Również rozjebał on cały serwer i gracze odeszli. Gdy na serwer nagrał S abal, gracze znikneli. Tydzień później znikła moja sąsiadka. Wiedziałam że to może być sprawka JEGO. Do tej pory nie wiadomo gdzie jest szukała ją policja ale nic nie znalazła a minoł już prawie rok. Od tamtej pory śnił mi sięraz że wskakuje do jeziora i znika na zawsze.

Anyway, polecam serwer jak najbardziej, administracja cały czas siedzi i pomaga.

Spoko historia, tylko ortografię popraw xD

Opublikowano

Wstaję a tu zong! Zlokalizowaliśmy już powód awarii. Serwer zostanie dzisiaj włączony, lecz korzystając z okazji dodam event świąteczny  ;)

Oczywiście pojawią się raty jako rekompensata. Za utrudnienia przepraszamy.

zandia_sygna.png

Opublikowano

EventSwiateczny1.png

Nadszedł czas na serwerze zagościł event świąteczny! Zapewne zapytacie: Co Zandia ma do zaoferowania? Myślę, że dosyć sporo i każdy z Was znajdzie coś dla siebie.

Całe wydarzenie opisane niżej będzie trwało aż do dnia 2 stycznia 2017 roku, przez które przemieli się również kilka dodatkowych eventów #ZUO / OX

Opis kart okey

St%C3%B3%C5%82Okey.png

Jak grać w karty okey?

ZasadyOkey1.pngZasadyOkey2.png

Nagrody za grę w karty

Br%C4%85zowaOkey.png= 30xZmiankiUMC.pngkduchowy.pngzw%C3%B3j.pngrada.pngcordraconis.pngPEDE.pngszafa1.png roski.png SztabkaZ%C5%81.png

SrebrnaOkey.png = 50xZmiankiUMC.png pcz.pngpni.pngpbiala.pngszafa2.png 100tka.pngKAMIENmag.pngzw%C3%B3j.pngrada.pngroski.pngszlifCOR.pngSztabkaZ%C5%81.pngkduchowy.pngDuzaCZERW.pngDuzaNIEB.png

Z%C5%82otaOkey.png = 100xZmiankiUMC.png 100tka.pngpcz.pngpni.pngpbiala.pngt4czaknowy.pngAntycznySWIE.pngszafa15.pngMikstura.pngAstralnyKAMIEN.pngskrzyniaKD5.pngKAMIENmag.png

Mistrzowie Kart Okey

Dla najlepszych graczy kart okey zaplanowane są cenne nagrody.

qufiol.pngqufiol.pngqufiol.pngqufiol.pngqufiol.png

TopkaOkey.png

Prezenty dla graczy pod choinką 

Dla każdego gracza pod choinką (klikamy na nią) znajdzie darmowe kostiumy, nakładki na broń, zwierzaka oraz atrakcyjnego wierzchowca na okres pięciu dni

Przedmioty te posiadają w sobie identyczne bonusy jakie możecie doszukać się w ItemShopie na naszej stronie www.zandia.pl

EqSwi%C4%85teczneRamka.png

snieg.png Płatki Śniegu snieg.png

Skrzat przez swój naturalny niski wzrost ma problemy z uratowaniem choinki. Śnieg, który znajduje się na choince przez świetlne...

ozdoby topnieje i traci swój świąteczny blask, pomóż mu systematycznie wzmacniać choinkę a po pewnym czasie owocnie Ci to wynagrodzi

qufiol.pngqufiol.pngqufiol.pngqufiol.pngqufiol.pngqufiol.png

skrzat1.pngskrzat2.pngskrzat3nagroda.png

SkrzatZrama.png

skrzyniaSWIAT.png Świąteczna Skrzynia skrzyniaSWIAT.png

Znajdziecie ją w naszym Item Shopie oraz dodatkowo zdobędziecie ją za najlepsze wyniki za Karty Okey

ZmiankiUMC.pngroski.pngAntycznySWIE.pngKAMIENmag.pngAstralnyKAMIEN.pngMikstura.pngmalzplus.pngManu.pngZwierzakELF.pngt4czaknowy.pngszafa15.png

100x ZmiankiUMC.png

15xroski.png

3xAntycznySWIE.png

2xKAMIENmag.png

+10%AstralnyKAMIEN.png

+35 expaMikstura.png

Unikatowy Zwierzak:

+1500 HP

+10% silny przeciwko Potworom

+10% silny przeciwko Ludziom

Unikatowy Wierzchowiec:

+35% Doświadczenia

+20%  silny przeciwko Potworom

+20% Szansy na krytyczne cios

Event ZUO

Dnia 23 grudnia o godzinie 20:00 odbędzie się atak kamieni metin jak i bossów, zapraszamy! 

Pozdrawiamy - Administracja Zandia.pl

zandia_sygna.png

Opublikowano

O godzinie 00:55 zakończyła się krótka przerwa.

Zmiany:

-poprawiono Płatek Śniegu(event świąteczny)

-pojawili się nowi TuT'owie, [TuT]Subek i [TuT]Piku

-zwiększono czas czapki, którą odbiera się w choince

-atywowanie przedmiotu Astralny Kamień +10%(można już ulepszać)

-do Item-Shopu zostały dodane nakładki na broń(przedmiot na stałe) oraz Świąteczna Skrzynia opisana w poście wyżej, tutaj .

40115.png40116.png40117.png40118.png40119.png40120.png

Jutro od godziny 16:00 promocja na SM +30%

Od godziny 16:00 zostaną również uruchomione raty serwerowe 50% na okres 8 godzin(rekompensata za problemy z dnia 21.12.2016r.

88a7820ee59660979dd6800ce1ca8a5e.jpg

zandia_sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...