Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zandia [Dedyk] [Medium]

ρσєτα

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecacie grę na tym serwerze? Jakie są wasze opinie?

Na serwerze gra max 150 osób. Zostaje powoli olewany przez administracje. 

Pewnie straciłeś tuta i płaczesz, Co do nagród za ranking ogólny z okejek, jest tylko 1 nagroda czy za 3 miejsca?

• Odpowiedzi 770
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pewnie straciłeś tuta i płaczesz, Co do nagród za ranking ogólny z okejek, jest tylko 1 nagroda czy za 3 miejsca?

Nie straciłem sam zrezygnowałem :)

Opublikowano

Nie straciłem sam zrezygnowałem :)
Coś chyba mija się z prawdą :) Okradłeś jednego z graczy za co dostałeś bana i potem się pucowałeś o ub bo niby okradziony nie zgłasza się po eq które mu ukradles. Oczywiście jak przystało na cebulaka nie obyło się bez pokazania swojej "mocy" poprzez forum. Usunąłeś 95% tematów jak typowe "*ówno". Jeśli chciałeś zrobić nam tym na złość to ci się nie udało bo mnie to nie rusza. Co do twojej opinii na temat olewania przez nas serwera to jest wyssana z palca :) Wiem, że poszedłeś już na inny serwer lizać dupę. Nie pozdrawiam.

Edit. Nagrody z rankingu ogólnego będą dla 3 pierwszych osób.

zandia_sygna.png

Opublikowano

@Quey

Typowe zachowanie ścieka z gimnazjum/liceum, a właśnie dziś się zastanawiałem dlaczego nie ma tematów na forum.

@ρσєτα

a coś więcej o tych nagrodach ? :D

Są ludzi i parapety, ale żeby klamką się urodzić?

Nagrody:

1 miejsce - 3x Szkatułka Świąt(IS)

2 miejsce - 2x Szkatułka Świąt(IS)

3 miejsce - 1x Szkatułka Świąt(IS)

zandia_sygna.png

Opublikowano

Właśnie aktywowane zostały raty 50% na 8 godzin

Jeżeli jesteś zainteresowany grą na naszym serwerze wpadnij na TS jeżeli masz jakieś pytanie - na wszystkie bez problemu i z miłą chęcią mogę Ci odpowiedzieć.

TeamSpeak serwerowy to SunNight.pl :) @Sheerus

@Quey

get%20out.gif

zandia_sygna.png

Opublikowano

ese1

Regulamin wskazuje że tylko autor tematu może wstawiać filmy w prezce więc wypierdalaj, a serwer był i jest dobry to że ludzie spierdalają to JEST TAK TERAZ NA KAŻDYM SERWERZE Z WYJĄTKIEM 1 AKTUALNIE BO ADMINI UŻYLI BARDZIEJ MÓZGU

mam nadzieje że wytłumaczyłem a administracja Zandi to i tak pod względem serwerów naprawdę z*******a ekipa i nie ma się czego doczepić.

Jebac hejkerow bez mózgu.

A bug był pewnie wszędzie jak nie poprawili kodu kena

Opublikowano

ese1

Regulamin wskazuje że tylko autor tematu może wstawiać filmy w prezce więc wypierdalaj, a serwer był i jest dobry to że ludzie spierdalają to JEST TAK TERAZ NA KAŻDYM SERWERZE Z WYJĄTKIEM 1 AKTUALNIE BO ADMINI UŻYLI BARDZIEJ MÓZGU

mam nadzieje że wytłumaczyłem a administracja Zandi to i tak pod względem serwerów naprawdę z*******a ekipa i nie ma się czego doczepić.

ese1

Nie czytałem regulaminu bo szczerze mnie to jebie.

Serwer to taki drugi tytanic (czyt. Disoctus)

graphic.png
Opublikowano

ese1

ese1

Nie czytałem regulaminu bo szczerze mnie to jebie.

Serwer to taki drugi tytanic (czyt. Disoctus)

Tylko różni nas to, że my stoimy 3 miesiące a disoctus trochę ponad miesiąc. Widzisz różnice? My straciliśmy graczy tylko przez Buga. Oczywiście nie mam nic do administracji bo wie co robi. Gdyby nie ten Bug myśle ze mogło by być tylko lepiej bo przed tym incydentem mieliśmy stały wzrost graczy. Inspektor MPCforum jednym liże dupe a do innych pluje taka zawiścią jakbym mu zabił kogoś z rodziny.

zandia_sygna.png

Opublikowano

Jesteśmy otwarci na wszelakie rozmowy na TeamSpeak'u z każdym i zazwyczaj o każdej porze... więc... zapraszam Ciebie na TS'a ponieważ przegapiłem co udostępniłeś wyżej (wyślij na PW) a odczuwam straszną toksyczność.
Chciałbym rozwiązać twój problem i zaspokoić twoją ciekawość na różnorodne tematy.

BLA BLA BLA BLA

zandia_sygna.png

Opublikowano

RatySERWER.png

Od godziny 20:00 do 00:00 aktywowane zostały raty serwerowe o wartości 50%

Życzymy szybkiego levelowania i udanego dropu!

Pozdrawiamy 

zandia_sygna.png

Opublikowano

Ile tu graczy wogole gra??? szukam serwera z min 800-1000 graczy

Takiej ilości online na ten moment nie mamy, lecz rywalizacji na serwerze nie brakuje i funkcjonujemy prawidłowo.

Posiadamy tendencję wzrostową jeżeli chodzi o ilość graczy, małymi kroczkami ku górze :)

Jeżeli masz jakieś pytania co do rozgrywki na serwerze to wpadnij na TS - na wszystkie postaram się udzielić Ci odpowiedzi.

Pozdrawiam i do zobaczenia na serwerze :)

zandia_sygna.png

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam. Administracja miła zna się na rzeczy. Rozgrywka dynamiczna, nie da się nudzić.

Opublikowano

Opłaca się grać bo nwm czy pobierać? 

Opłaca się serwer jeszcze będzie stał nawet dużo ludzi i sklepów w m1, poresztą sam sprawdź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...